Tisdag, onsdag och torsdag!

2011-12-29 klockan 21:47:16
Tisdag: Sovmorgon. Sen va jag o hämtade hundarna och vi gick en sväng :) Grejade hemma och kikade på tv innan de va dags o jobba. Efter jobbet åkte jag till Z o Johan och vi kikade på film och åt tacos :)

Onsdag: Upp och jobba morgon. Va så sjukt trött hela dagen :/ F & T va inne och pratade med mig en stund inna de åkte till Z o Johan. Efter jobbet va jag hos Z och Nora en sväng. Bestämde nyårsmenyn, mumma! :D Sen slappade vi i soffan innan jag åkte hem till hundarna.

Sen fick jag ett ryck och röjde ur min garderob. Sen insåg jag mitt missbruk. Jag är en shopaholic! Plockade ur kläder som fick plats i 2 stora blåa ikeapåsar och underkläder i en ullaredspåse. Sånt som inte används. Och då har jag ändåså min garderob fullsmockad nu och mina 2 andra garerober i lillarummet fulla :S Efter de fortsatte jag att röja hemma och bakade en kladdkaka. Den va muuuumsig! Kladdigaste jag bakat ever :) Sen kikade jag på en film och slappade framför tvn :)



Torsdag: Upp tidigt. Tindra va kissenödig så bara att gå ut ;) Tyson ville inte gå med dock :P Sen myste jag och hundarna i sängen innan jag va tvungen o göra mig klar och ge dom mat. Sen plockade jag upp Ica o vi åkte till stan. Inhandlades en myströja, en spetsklänning och linne på Gina, träningskläder på stadium, BH på Lindex, drickbart på systemet ;)



Sen hem och äta lunch och kissrunda med hundarna innan jag åkte och hämtade mitt paket på affärn. Min rockring som jag vann i Malins julkalender :) Den är sjukt stor men de blir nog bra ;)

Sen till Anna-Carin och fixa min utväxt, så nu är mitt hår fint igen :) O glansigt. Fick en olja för håret som tack för att jag hjälpte henne igång med sin samsung-smarttelefon ;) Väldigt snällt tyckte jag :)

Sen jobbade jag 3 1/2 timme innan jag kollade hur de gick för pappa och killarna. De tog ur 4-pelar lyften från verkstaden. Den har bara stått där i 25 år typ ^^ Dags för en ny! Skitkonstigt att det inte är en lyft där nu när man går ut! Nu resten av kvällen har jag och hundarna kikat på "Dirty dancing" och chillat. Nu ska jag gå ner o lämna dom hos mamma :)


Annandagen :)

2011-12-29 klockan 21:23:55
Upp o mådde kanonbra. Eller ja seg va jag, sov bara typ 4-5 timmar :/ Duschade och gick till päronen. Vi skulle åka till Gbg vid 10, dock grejade min pappa så vi kom inte iväg förrän 11. Men hann med en långpromenad med hundarna :)

Vägen ner till Götet va seg men läste en bok och spelade Angry birds. Sen va vi inne på Ikea bäckebol och jag handlade mina Stenstorp hyllor till köket :D Sen vidare till Björlanda där min kusin o hennes familj bor!

Deras lägenhet är helt underbar. Lågt i tak, vitt, vitt och vitt. Gamla plåtburkar och massa fint. Jag är så avis :)




Sjukt mysigt eller hur?

Vi fikade först med massa goda hemmagjorda praliner och pepparkakor. Sen va de förrätt. Sillbuffé, glögg, lingon, vitlöks och inlagd sill som min kusin gjort själv. O kasslerpate, laxpate och någon plommonchutney. Huvudrätt var stekt röding med pressad potatis och hjortronsås. Efterätt blev pepparkakskladdkaka! Sjuuukt gott och jag va så mätt efteråt :)

Bilresan hem gick fort då både Z och F messade och så spelade jag angry birds ^^ Dock va de ritkigt skitväder så va glad att jag slapp o köra :)

Väl hemma bytte jag om till myskläder och åkte ner till Z och Johan där F och T va. Vi kikade på en film innan F & T åkte och jag o Z kollade efter nyårsmat innan jag åkte hem o sov :)

Juldagen

2011-12-29 klockan 20:56:00
Började med att jag fick gå upp o jobba. 10-15. Sjukt segt men va ska man göra? :( Efter jobbet gick jag ner till päronen och åt den tradionella juldagsmaten. Stuvade makaroner, prinskorvar o köttbullar i sås :) Mumma!

Sen kom Johanna och vi började greja. Smink, hår och kläder skulle fixas innan vi fick stressa till bussen, tur att min busshållsplats e så nära ;)

Väl framme i Skövde gick vi till Emma där Jenny också va. Emma sminkade mig och målade mina naglar :) Sen spelade vi "med andra ord". Jens kom också när vi spelade spel! Va mkt skratt och roliga förklaringar.

Johanna till Emma: - Det är brunt och man har det i choklad
Emma: - Bajs

Johanna till Emma: - Det är typ som saft och smakar citron
Emma: - Glögg

Johanna till mig:
-  Det är ett skaldjur och en bil
Jag: - Jaguar, räka, kräfta ^^  De va ju HUmmer min nöt, klarade den inte ;)



En hel del dumma blev de ja ;) Sen spelade vi sanning och konka innan vi fick springa till bussen! Men vi hann med den precis som tur va. Va inte så sugen på att gå de 1,9 km de va till förfesten i regnet o kylan.



Sen förfestade vi hos Mattias. Va en hel del folk. Dock en hel del yngre :/ Men de va kul o Johanna ville inte gå därifrån så vi väntade till klockan blev 2, då kom min bror med en taxi så vi åkte hem!




Väl hemma åt vi fyllemat och somnade i soffan framför en film :P

Snart dags för ett nytt år..

2011-12-29 klockan 16:16:17
Detta året har varit bra i allt utom viktväg typ därför ska 2012 bara blir mitt år. Året då jag ska bara ska fokusera på mig själv o min vikt.. Så nu är det 2 utmaningar som ska genomföras..


Först en hos Pernilla och sen en hos Malin.
Så blir o kickstarta 2012 med mkt motion och koständringar..

O även många jobbiga dagar utan godis, dricka, fika och allt med socker i :( Men jag ska klara de. Ska nämligen inte ut o resa förrän jag gått ner i min målvikt. Fast resor till London räknas inte in där ;)

Låter väl ganska vettigt? Är sjukt sugen på Malaysia och USA-tripp så nu jävlar ska jag gå ner så jag kan få åka till värmen :D

På onsdag ska jag även köpa mitt årskort på friskis o svettis. Yippie :D Och idag investerade jag i ett par träningsbyxor och en topp från SOC. Mkt mkt bra grejer som ska invigas på onsdag på 2012´s första gympapass :)

Är ni redo precis som jag att kickstarta 2012? Dock slappar jag till de några dagar till för jag har waaay to much to do right now :P Men sen finns de inga mer undanflykter!


Snodde denna från Pernilla ;)

Julafton

2011-12-28 klockan 20:37:38
Började dagen med att vakna redan vid 6,30. Så ingen idé o somna om så låg kvar i sängen o kikade på "Tigers film" innan jag duschade och fixade iordning mig. Sen va de bara o göra en 3 timmarsdag på jobbet!

De gick fort och folk va trevliga. Många sa att jag va söt :) hihi, söta kunder jag har :)

Efter jobbet kom mamma, pappa och brorsan o vi åkte o lämnade en blomma hos Mats. Min favoritkund ;) O sen åkte vi till Maggan o lämnade en blomma innan vi åkte till Töreboda. Där la vi en blomma på mormor o morfars grav o min morbrors grav <3 Sen upp till min moster där vi åt superdupergott julbord.



Sen delades de ut julklappar o kikades på Kalle såklart :) Sen spelade jag o brorsan ihop med 2 av mina kusiner med andra ord innan vi va tvungna o åka hemåt!

Hemma va hundarna glada att vi va hemma. Dock va de inte lika glada när pappa bytte om till tomtekläderna :P Tindra va livrädd stackarn ^^ Myste med vovvarna i sängen framför tvn innan mina kusiner kom!



Vi va så mätta från första julbordet så vi började faktiskt med julklappsutdelningen!

Så årets julklappar blev:
- Pengar till jympakort
- Vampire diaries s1&2, Gossip Girl s2
- Brödbox
- Presentkort på Gina och cervera
- En 7a vodka :P
- En bordsgrill
- En pastakastrull
- En Skeppshult gryta
- 2 hyllor till köket från Ikea
- 2 kalendrar, tycker de att jag behöver de? ;)

De va säkert mer saker men allt jag kommer ihåg ^^



Sen va de mat o sen kikade vi på "The smurfs". Jag va så trött så somnade på golvet så jag traskade hem o sov :P

GOD JUL! :D

2011-12-24 klockan 09:51:11
Idag är det julafton. Jag har vart vaken sen 6,30 :P O nu e jag på jobbet sen 1 timme tillbaka. Kort dag idag som tur e, 9-12 sen ska de firas jul!

Hoppas ni har en kanonbra jul kära läsare <3


Tomtemössan är självklar idag!

Måndag-fredag!

2011-12-23 klockan 18:47:07
Helskotta va veckorna rullar på. Äckligt snabbt går de :/ O imorgon är det julafton! Såhär har min vecka varit..

Måndag: Trött och småhängig så tog de lugnt hela fm. Diskade lite innan jag började jobba. Denna dagen fyllde även min mamma år <3

Efter jobbet hjälpte jag päronen o boka en resa till USA o Los Angeles. De lämnar mig med företag o hundar den 20 Jan-7 feb för o fira pappas 50årsdag. Inte snällt :P Resten av kvällen satt jag och planerade en egen USA-roadtrip. Nån som e sugen? 18 delstater och Mexico o Kanada också! Inte så pjåkigt va? :)



Tisdag: Upp o jobba morgon. Tröttare än tröttast! :/ Efter jobbet mådde jag fortfarande inte bra så låg i soffan hela kvällen o kikade på tv. Sen va jag hos mamma o pappa en stund innan Ica ringde. Så hon, jag o Polly åkte o köpa pizza o kikade på vääääärldens sämsta film! :P

Onsdag: Vaknade upp vid 9 tiden. Min födelsedag, så passade på o ta lite sovmorgon. Fick ett paket av mamma när jag kom ner till henne. 500 kr på MIO, alltid välkommet ;) Sen hämtade jag hundarna o sen spenderade jag hela förmiddagen med o diska o röja upp efter söndagens kalas ^^ Sen kom Bitta o Gustav på lite fika innan jag gick till jobbet.



På jobbet fick jag besök av Z o Nora som kom med en present :) Efter jobbet va Annelie o Texas förbi o vi fixade med lite musik på några mp3spelare o sen bakade jag tomteskumfudge. Alldeles för sött för min smak :/ Va nere hos päronen en sväng men va trött så gick hem o kikade på Gossip girl istället :P



Torsdag: Upp o jobba morgon. Efter jobbet vilade jag och hundarna en stund. Hade huvudcvärk :/ Sen gick vi på en promenad till Z o barnen. Va där en stund o snackade lite skit innan jag va tvungen o gå hem. Hem o byta om o jobba den sista halvtimmen på jobbet åt mamma. Kvällen spenderades hos min kusin o hans familj. Lilla julafton. Spelade julklappspelet o hade de trevligt. Riktigt god mat också, räkgryta o ris. MUMMA!



Fredag: Upp tidigt idag o hämta hundarna som sovit hos mina päron hela veckan för de vill inte gå med mig hem :P Sen åkte jag o Z till stan o trängdes med alla människor inne på Elins esplanad. Fy fan va folk. Men hittade iaf nåt o ha på mig imorgon, hundmat o nåt till min bästa kund på jobbet :P Sen lyxade vi till de med MAX mat. Va många månader sen jag åt där sist!

Sen tvättade jag och grejade innan jag psyte till jobbet.. O här sitter jag nu helt slut.. Sålt bingolotter, trislotter, choklad o masssssa annat ikväll så har knappt suttit ner på räääva men nu så! Nu är det lugnt och jag ska påbörja stängning. Kvällen ska spenderas hos päronen. Ska försöka få dem o se "Bridesmaides" med mig eftersom vi bojkottar uppesittarkvällen :P

Söndag 18 dec - knytkalas!

2011-12-23 klockan 18:27:32
Som vanligt så har jag o vännerna knytkalas helgen innan jul för o fira min födelsedag :) O i söndags va de dags igen!

Började dagen med o va uppe redan vid 7,15 o städade o grejade. Sen rullade dagen på o jag gjorde så fint hemma. Gjorde ägghalvor. O sen kom Z o barnen o så gjorde vi omelett :)

Sen sminkade Z mig o jag bytte om innan resten av gänget kom. Vi va 12 vuxna o 4 barn. Mkt mkt mysigt :) Va superduper god mat också..

Sen kom tomten på besök, dvs min pappa i tomtedräkt :P Max va superglad o tackade tomten o kramade honom flera gånger. Nikki o Nora va lite rädda o Gustav va för liten för o fatta men julklappar fick de iaf. O de verkade mkt nöjda med de :)

O så fick jag lite födelsedagspresenter av mina underbara vänner
. Makaroner spritsset med 1 bok o hjärtformar av Bitta o Robban. Presentkort på Gina av JOhanna. Blomma av Sanna, Blomma av Emma o Jenny. Doftljus, vinglas o en nalle av Ica o Polly. Almanacka o choklad av Z, Johan o barnen o igår fick jag även en kokbok av dem :)

Mina kära vänner fick ett julkort från UNICEF från mig o hundarna med poliovaccin! Kändes bättre än o ge dom en chokladask, bättre o ge till de som behöver :)

När alla åkt hem så stannade Ica o Sanna kvar o vi snackade lite. Sen hade jag o Ica bästismys som vi kallar de. Godis o film. En riktigt bra film också som jag ska skriva om i ett annat inlägg när jag hinner :)

idag är det ingen vanlig dag...

2011-12-21 klockan 14:00:33
För det är min 23-årsdag :)

image description

Tisdag-Lördag!

2011-12-18 klockan 11:39:17
Tisdag: Spenderade fm med o diska o greja efter måndagens bakning! Mådde inte så bra, hade feber o gejer :/ Kvällen efter jobbet spenderades i soffan!

Onsdag: Upp o jobba! Efter jobbet sov jag o hundarna i soffan en stund. Slog in lite julklappar! Sen plockade jag in min fina kungsgran o pyntade den. Blev så fin så :D Bröt min trend med silvriga o lila kulor. Detta året blev temat fääärglatt med kulor från London. Grön, blå, rosa o lila. Glittriga, blanka o matta kulor. Blev skitbra :D Sen va vi ute på en promenad med Z. Pratade lite innan jag gick hem o slappade hos föräldrarna! :)



Torsdag: Upp o slog in julklappar o slappade framför tvn. Diskade lite o grejade hemma! Sen jobbade jag o på kvällen kom Z o jag bakade medans hon gjorde sina läxor. O så snackade vi lite skit också :)

Fredag: Upp o jobba morgon! Efter jobbet kikade jag o hundarna på tv innan vi gick på en promenad o mötte upp Z. Sen va vi o hämtade barnen på dagis innan jag o Z åkte till stan. Hon skulle ha julgranskulor o jag skulle ha kläder. Vi lyckades hitta kulor men inga kläder :(
Väl i byn igen va jag inne hos barnen en stund innan jag åkte hem till mamma o pappa o käkade tacos! Mumma! Hela kvällen spenderades med o fixa över pappas alla jävlar telefonnr till hans iphone :P

Lördag: S
ov ut, ända till 10,30 då Ica ringde o väckte mig :) Skönt o få sova ut! Sen va de bara o började dagen. Tvätta, diska, damma o plocka hemma! Hade fullt upp. Va nere med en diskomgång till mamma också. Min diskmaskin e ju sönder :/
Sen kom Johan, Z o barnen. Jag gjorde mat till oss o vi åt. Sen så la sig barnen. Nikki i resesängen o Nora i min säng. Nora hade dock lite bekymmer o sova men tillslut så :) Fredrik o Felix kom på besök också o vi kikade på en film o snackade innan de 2 åkte. Jag, Johan o Z kikade på kort innan de va dags för dom o bege sig hemåt! En mycket trevlig kväll :)

Lördag-måndag!

2011-12-13 klockan 12:07:59
I lördags kväll va jag på spelkväll hos Johan o Z! De va vi, Ica, Polly och Malin. Blev mkt skratt o prat! En mkt mkt mkt lyckad kväll med underbara vänner!
Kvällens bästa när vi spelade med andra ord o Polly ska förklara för mig!
P: - Vi brukar kalla dig det.
F: - Fästing
P: - De bor i Norr, har mycket kläder.
F: - Zigenare.
Sen brast alla i skratt! Jag hörde inte de bor i norr utan bara mkt kläder ^^
De va ju dock eskimå han menade :D
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
I söndags så va jag uppe tidigt o försökte väcka min bror då han ringde till mig vid 3,30 på natten. Jag va inte alls glad. Sen kom Zenita, Johan, Nikki o Nora till mina föräldrar o vi bakade pepparkakor :) Va jättekul o jävlar va mkt pepparkaksdeg jag åt, de e ju de godaste! Jag gillar inte ens pepparkakor!
När vi va klara va jag o mamma på en promenad med hundarna, sen gjorde jag mig iordning för dagens julbord. Fredrik o Felix va förbi o lämnade gamla kort också från min student! Va ju bara 4 1/2 år sen ;) Sen åkte jag tillsammans med min familj, o några som hjälper oss på tappen på ett julbord.
Vilket jävla julbord. Bara en massa gott! En hel sida med bara lax, mmmmuuummmma! :D Va helt stockmätt men va ändåså tvungen att smaka på dessertbordet. De va helt gigantiskt!
Väl hemma slappade jag resten av kvällen. Va så sjuuukt mätt så blev några avsnitt av TVD ;)

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
Igår så jobbade jag fm., Va helt sinnessjukt trött men va bara o jobba! Efter jobbet åkte jag o Z o köpte varsin kungsgran! Wiiiee! Sen hämtade vi barnen på dagis :)
Sen kom Bitta o vi åkte ner o handlade alla saker för vår julgodisbakarkväll! Vi kom dock inte igång direkt o Johanna va sen så ;) Sen började vi! Barnen hjälpte Johanna gör bountybollar medans jag gjorde fudge o Bitta gjorde wienernougat. Zenita fick va Gustav-vakt!
De blev 7 sorters julgodis. Fugde, chokladkola, mozartkulor, snickerskaka, winenernougat, knäck o bountybollar.
När vi va klara o städat upp allt så blev de tacos o 2 avsnitt med TVD innan de va dags o sova!

3 år sen!

2011-12-11 klockan 19:25:57
Fortfarande lika svårt att förstå att du inte finns här hos oss! Morbror <3. du är så saknad! Tänk att imorses var det 3 år sen jag fick beskedet att du inte fanns hos oss längre. De känns som de var igår o de känns som det var 10 år sen. Känns som man inte har nån tidsuppfattning för hur länge du varit borta!

Hoppas du kollar ner från himlen o lyser med din kärlek o värme!

Stefan Flodin 27 April 1967- 11 December 2008

Krångel med mobilbloggning!

2011-12-10 klockan 16:54:14
Vart krångel med mina mobilinlägg denna veckan! Vart full rull hela veckan.
Barnvakt åt Nikki o Nora i måndgs morse. Gick så bra så, de va så duktiga så :)
I tisdags va jag i stan efter jobbet o mötte Bitta o Gustav på lunch o sen kikade vi i stan!! Sen åkte vi bussen till Bitta innan hon körde hem mig! Kvällen spenderades framför TVD ;)
Onsdags va jag ute med hundarna på fm o städade lite innan jobbet. Efter jobbet blev de ett baspass på Friskis med Ica o Zenita! :)
På torsdagen jobbade jag fm! Sen åkte jag till stan o banken innan jag mötte upp Bitta, Johanna o Zenita för lunch o fika på Pims :) sen va jag med o hämtade Nikki o Nora på dagis innan hundarna o jag låg i soffan o glodde på TVD ;)
O igår va jag i Ullared. Trotsade "snöovädret" o åkte dit med min mamma o faster. Va inte alls Mkt bilar när vi kom så de va perfekt. Dock blev de mkt handlat ;) jag har så svårt o hålla mina fingrar i styr när de gäller shopping ;) va inte hemma förrän 7 så då blev de o plocka upp o röja i lägenheten innan jag gick ner till päronen en stund o sen la mig!
O idag har jag vart i Jönköping med Zenita. Skulle köpa hyllor men de va slut :P va inne på A6 en sväng först o sen ikea o sen A6 för o äta lite mat med Fredrik, Felix o Louise. Sen va vi på Landhs konditori i Mullsjö!! Vilka Minnen :) köpte lite fika o fikade hos Zenitas mamma :) lussekattssemla! MUMs!
Nu är vi i Skövde på väg hem Zenita kör min bil, hon e inte van vid min bil så började med kärringstopp utanför hennes mammas lägenhet ;) Ikväll blir de spelkväll med underbara vänner :)

Önskelista!

2011-12-07 klockan 16:01:21
Eftersom jag både fyller år och det är julafton så blir de en ganska trevlig lista för mina nära o kära!

1. Årskort på gympa på friskis o svettis Skövde
2. Presentkort på Team Sportia, Hem&Hobby, Iems & Gina
3. Serieboxar. Vampire diaries säsong 1&2, Gossip Girl säsong 2&3, Sons of anarchy säsong 2&3, Pretty Little liars säsong 1, Vänner boxen, Gilmore girls boxen, The O.C boxen, Glee säsong 2, ja listan över mina serier som jag vill ha kan göras låååååång! :D
4. Harry Potter boxen med alla filmer samt allt extra material! Finns här.. Dock tillfälligt slut :/
5. Resa till vääääärmen ;)

Ja så mkt kräver jag väl inte? HAHA!
De sista kan jag ju bara dröööööma om. De får jag minsann betala själv ;)

Hoppas verkligen jag får friskis kortet! Jag vill ha de men samtidigt kan jag iofs betala de själv men vore gött o slippa de :D


Jag på julafton förra året med den traditionella rosa tomeluvan ;)

Skendräktig Tindra!

2011-12-06 klockan 23:15:01

Åhh hon har gått omkring med en pipleksak i några dagar o sovit illa några nätter men vi har inte fattat varför! Nu har vi fått domen!

Hon e skendräktig!! Inatt är första natten att vänja av henne från sin "bebis". Kommer nog bli en lååååång natt med mkt gnäll o pipande :(

 


Snö!

2011-12-05 klockan 22:53:16

Idag kom första snön till min lilla by! Såhär ser de ut från köksfönstret o de lär fortsätta :( kunde inte skiten hållit sig borta i år?

 


Mån-sön förra veckan.

2011-12-05 klockan 21:45:14

Måndag: fick sovmorgon av hundarna! Jag fick tom o väcka dom vid 10,30! Behövde en sovmorgon efter den natten innan utan sömn! Vi slappade o kollade på Vampire diaries innan jag jobbade kväll!

Tisdag: jobbade fm. Efter jobbet städade jag o bakade sockerkakor! På kvällen hade jag ju ljusparty! :) o sen kom Johanna o vi kikade på SOA men jag somnade såklart :P

Onsdag: upp på morgonen o åkte in till sjukhuset! Va barnvakt åt Nikki medans Nora va hos allergiläkaren! Efter de så va jag o hundarna på promenad innan jag jobbade! Blev några avsnitt TVD innan de blev sängen!

Torsdag: upp o jobba morgon. Efter jobbet låg jag och hundarna nerbäddade i soffan eftersom jag inte mådde så bra! Sen kom Maja på besök o sen spenderade jag kvällen hos päronen!

Fredag: förmiddagen spenderades med TVD o lite städning innan jobbet. Efter jobbet va jag hos Ica o Polly. Vi spelade Mario cart o smash på Nintendo 64. Sen kikade vi på "Thor" men som vanligt somnade jag! :/

Lördag: upp o jobba 8-16! Sen efter jobbet slappade jag i soffan framför TVD innan F kom. Trevligt o träffa honom!

Söndag: upp o jobba. Efter jobbet blev de pepparkakshusdekorering me mamma, Zenita, johan, barnen o Acka o Ingvar! Husen blev jättefina! Vi va så duktiga, mitt blev väldigt rosa o fint ;) sen va jag o mamma på en promenad i kylan innan de blev några avsnitt av TVD ;)

Bra helg o vecka! :) här e lite bilder från veckan :)

 


Årets pepparkakshus!

2011-12-04 klockan 19:26:28

Pepparkakshus à la Fia 2011 :)

 


Lampa!

2011-12-04 klockan 11:40:14
Behöver en ny lampa i köket när julen är över. Nu står det en julstjärna där men den vill jag ju inte ha sen ;)

Så vilken ska jag ha kära läsare?

LAMPA 1:

279:-

LAMPA 2:

379:-

LAMPA 3:


399:-

(Alla bilderna är tagna från Jotex)

Den ska passa in där julstjärnan står nu!



Dock lite halvdålig bild men är ju rosa och vitt i köket! Försöker skapa en liten shabby chic känsla! O så äääälskar jag rosa ;)

Den nya jullåten!

2011-12-04 klockan 10:12:28
Jag tycker ju Justin Bieber e lite bra, kanske inte nåt man ska erkänna men denna jullåten va bra! ;)


December....

2011-12-02 klockan 18:47:52
Detta inlägget skrev jag den 12/12 förra året på min gamla blogg!

Jag seriöst hat-kärlek till December månad.
Jag älskar jul. All mat, godis, julklappar, o i mitt fall present, att få pynta iordning i hemmet och allt som man gör när det är jul..

Men December innehåller även 2 vääääldigt jobbiga dagar... Idag är dag nr 1 av 2. 2 December. 2 år sedan min underbara morfar lämnade oss här på jorden :( De hugger i hjärtat av saknad.. 2 år, de känns som det var igår jag såg dig för sista gången.. På denna dagen idag var det 3 år sedan jag såg min morbror för sista gången också innan han gick bort..

Nästa söndag den 11/12 är en ännu värre dag.. Då är det 3 år sedan min morbror 41 år gammal dog i en hjärtattack! Usch klumpen i magen av o tänka på den dagen.. De känns fortfarande så overkligt.. Saknar honom så! Sen han dog har min mamma inte vart samma person :/ Fast jag hade hellre aldrig varit de heller om jag förlorat min bror som inte va så gammal!

Ursäkta ett luddigt inlägg men de kommer bli snålt med uppdatering. Decembermånad e inte min bästa månad psykiskt sätt :(


The vampire diaries!

2011-12-01 klockan 16:26:21

Är förkyld o trött så nu ligger jag o hundarna i soffan o glor på den nya serien i mitt liv.... The vampire diaries!

En riktigt bra serie. Har kommit genom halva första säsongen och lär spendera måååånga timmar i soffan idag tror jag :)

 


RSS 2.0