Min tisdag!

2011-05-31 klockan 17:46:04
Förmiddagsjobb idag. 7,30-13,30. Vilken värme de e ute :) Tur att jag har AC på jobbet! Fullt upp idag med DAGAB o tobaken som kom så va inte ifrån jobbet förrän närmare 2. Resten av eftermiddagen har jag o hundarna slöat i soffan o kollat på "Nikita!

E jättetrött idag från gårdagskvällen. Va hos min kära vän Bitta igår o hade en trevlig kväll med henne, Robban, Ica o Polly. Mkt skratt som vanligt :D Men blev sent o så upp tidigt idag, ingen bra kombo!

Dagens mat!

Frukost: 2 kokta ägg o två digestive utan socker(i brist på något annat till)
Mellanmål: Ett digestive utan socker
Lunch: Burkskinka, färsk potatis, mimosasallad o gurka
Mellanmål: 0,5 dl lätt youghurt med frysta hallon utan socker
Middag:(Ska ätas om 2 timmar) Kräftstjärtar, gurka, fetaost, ägg, körsbärstomat o isbergssallad

Ikväll blir de en promenix med vovvarna när det svalnat av lite o kanske crosstraining.  Dock känner jag inte för det idag för jag har ca 35 grader i lägenheten o luften e inte så frisk :P

Va gör ni i värmen? Solar? Jobbar? Pluggar?


Tror inte min middag kommer se så god ut men ;)

God morgon!

2011-05-30 klockan 10:54:00
South beach dieten kommer inte att funka för mig. Jag kommer fortfarande att utesluta de mesta kolhydrater men kommer unna mig pasta eller bröd någon gång ibland. Jag e ju tyvärr ingen salladmänniska så de e svårt :P Men kommer göra en kombo av kaloriräkning, atkins o GI allt sammangrötat, kommer nog gå kanon ;) Blir ingen dricka eller godis förrän till midsommar!

Men till frukost idag blev de iaf äggröra på 2 ägg, skinka o så hade jag mini keso till de :)

Nu ska jag o vovvarna ta en förmiddagspromenad, sen blir de en liten stund av crosstraining innan det är dags o göra lunch o jobba eftermiddag!

Va ska ni hitta på denna måndag?

Tindra häromdagen :)

Busy!

2011-05-29 klockan 22:49:07
Haft fullt upp sen jag skrev sist.. Förra veckan va de promenad med Sanna o solning med Annelie på måndagen. Midnattsbio Pirates of the caribbean på tisdagen. På onsdagen va de bilbingo med Sanna o Ica, lyckades kladda ner Sannas föräldrars bil med min penna, skäms på mig :( På torsdagen städade jag hela dagen! På fredagen städades de innan de blev ekudden efter jobbet.

Åkte hem från ekudden på lördagen för o städa de sista. Handlade en massa grejer till bålen inför kvällen. Kvällen spenderades hos mig. Vi va ett tjejgäng på 11 personer som förfestade innan vi drog på Björn Rosenström. Kanonbra kväll! Söndagen va jag bakis o va i Hjo på Hem & Hobby. Va trött jag va ^^  Städade o Sanna o hennes bror bjöd mig på mat :) Har jobbat mån-fre också!




Denna veckan började lite dåligt. Min favvokund gick bort så va lite nere, R.I.P Yngve! På måndagen va jag med på mitt gudbarns 1årsfotografering. :) På kvällen va Ica o Polly här o vi kikade på film! Tisdagen vet jag inte va jag gjorde ;) Men i onsdags så hade jag fullt upp. Jobbade, åkte med Kalle o köpte ljud till Pontiacen, hem o lämna de o fixa lite med bilen, sen iväg o hämta upp Sanna i stan, hon va med mig o köpte en ny dator, kunde inte hålla mig. Blev en Mac Mini :D Sen kikade vi på min brors Korpenlag i fotboll. De vann med 2-1, så duktiga så :D

I torsdags så va de fix med billjudet o städning o tvättning hemma. I fredags va de tråkigt väder o jag spenderade eftermiddagen med att baka o greja med min nya dator. Brorsan va också o hjälpte mig med min dator :D Sen åkte jag till Ekudden o sov!

Igår jobbade jag o sen blev de ekudden efter jobbet. Drog med mig husvagnen till Pontiacen o fick med mig 5 pojkar i bilen också. Va på crousing igår kväll i min fina bil med de grymma ljudet som Jan hjälpt mig med i veckan, TACK :D Va hemma runt 2 tiden inatt o somnade gott o hörde inte när telen ringde imorses. Idag har jag bara slappat i husvagnen, vart framme i stan o kikat o sovit. Väl hemma har jag städat, gjort veckans beställning på jobbet o röjt i verkstan. Nu kikar jag på änglagård 3 o ska ner o hämta vovvarna för o sen sova, eller kolla på Nikita ;D


Min fina bil o husvagn, min pääärla :D Ne jag e inte raggare ;)

Pirates of the Caribbean - on strangers tides

2011-05-18 klockan 15:58:55
Igår, eller ja, inatt var jag o Bitta på midnattspremiären av den fjärde filmen i Pirates of the Caribbean serien. Har vart på de tre senaste midnattspremiärerna på de filmerna! Det är nåt speciellt med midnattsvisningar faktiskt.

Lite info om filmen från SF

Johnny Depp återvänder till den legendariska rollen som Kapten Jack Sparrow i en actionspäckad berättelse om sanning, svek, ungdom och ond bråd död. När Jack stöter på Angelica (Penélope Cruz), en kvinna från hans förflutna, är han inte säker på om det är kärlek – eller om hon är en hänsynslös bedragare som utnyttjar honom för att hitta den mytomspunna Ungdomens källa. När hon tvingar ombord Jack på den fruktansvärde piraten Blackbeards skepp,är det början på ett oväntat äventyr. Där Jack inte vet vem han ska frukta mest: Blackbeard(Svartskägg) eller Angelica.

Vi såg den i 3D o de kunde lika gärna kvittat. Jag tycker inte det är så häftigt faktiskt. 40 kr extra per biljett för typ inget alls ^^ Tycker tom att det är riktigt svårt o läsa texten i 3D, man får koncentrera sig så..

Filmen annars va riktigt bra. Mkt bättre än både andra o tredje filmen men inte lika bra som första! Johnny Depp är ju klockren som Jack Sparrow o gör en lysande instats som vanligt. Mkt skratt o roliga sitautioner.

4,5/5 får den av mig!





Måndag - nya tag!

2011-05-16 klockan 23:25:23
Dags för nya tag! Har ätit en bra frukost, lunch, mellanmål o kvällsmat idag. Även vart ute på 2 promenader o solat solarium :)

Just nu kör jag på att räkna kalorier, dock ska jag försöka utesluta dricka men de går inte :( Vissa dricker kaffe o te, jag dricker dricka. Så för att dämpa sockersuget som kommer komma om någon dag så ska jag fortsätta att dricka light drickor max 0,5 liter per dag denna veckan!

Men på måndag nästa vecka ska jag påbörja South beach dieten o då får de va slut med drickan för 2 veckor. Tror dock inte att jag kommer va mänsklig under den första perioden ^^ Inget socker, inga kolhydrater o ingen dricka! Förstår ni hur jobbigt de kommer bli? Jag har världens sockerberoende!

Hoppas ni gillade mitt inlägg om London förresten, kommer ett om påsk o Kreta imorgon om jag hinner. Ska iväg till frissan o bli blond imorgon bitti! Kan inte längre förneka min orginal hårfärg så får gå tillbaka vad jag egentligen har, blont, kritvitt typ ^^ Orkar inte färga utväxten var tredje vecka när jag har mörkt, både dyrt o sliter för mkt på håret:(

Hoppas ni alla haft en bra måndag! :D Mega kram till er alla!


17årig sur(?) Fia i Turkiet med ljust hår :P

London 17-20 April!

2011-05-16 klockan 23:01:47
Söndagen: Började med att jag fick en liten sovmorgon då min bror jobbade åt mig på fm, skönt :) Sen vid 12 va jag dock tvungen o gå o jobba till kl 15. Sen kom Sara o vi fixade de sista o gav oss iväg. Bilfärden ner till Gbg gick bra. Vi hade dock ingen GPS förutom den i mobilen men vi hittade iaf till centralstationen där vi växlade pengar o åt på Subway :) Sen åkte vi till flygplatsen. Parkerade o gav oss emot incheckningen.. När vi släpar våra väskor över parkeringen så kommer jag på att jag glömt min plånbok i bilen, SMART!! Där låg ju alla pengar o kort, tur att jag kom på de så jag inte checkat in o inte kommit därifrån ^^

Vi spenderade en liten stund på Säve med att spela kort o sen va de bara o gå på planet. Vi hade prioriterad ombordstigning så vi fick gå på tidigt utan o köa, smidigt :D Flygresan till London tog ca 1 timme o 15 min, så skönt att de går så pass fort :)

Väl framme på stansted va de bara o gå igenom passkontrollen, hämta väskan o köpa buss o tubkort. Bussfärden till Victoria tog ca 1 timme o 15 min. Lika lång tid o flyga till Stansted som att ta bussen från flygplatsen till centrala London ^^ Väl där tog vi en taxi o åkte o checkade in på hotellet. Ett jättefint hotellrum, låg nära o bra till de flesta saker. Vi bodde på Edgware road comfort inn. Åker man dit nån mer gång så kanske man bor där igen, smidigt som tusan, dock halvbra frukost men subway finns ju :D



Måndagen: Upp ganska tidigt för o äta lite frukost o sen spendera hela dagen med sevärdheter! Första stoppet var King Cross o Platform 9 3/4. Harry Potter fans är både jag o Sara så de va självklart att vi skulle dit. Dock va nästan hela stationen under byggställning o jag tror inte att där vi tog kort att det var de rätta från början.. Lite synd men roligt att se hur många som stod i kö för o ta kort på en vagn i väggen ^^




Sen vidare till Green Park o Buckingham palace. Vi kom precis vid vaktbyte. O herrejävlar va folk de va där. Fick sådär halvdåliga kort på folken i de stora höga svarta mössorna ^^ Men då har man iaf sett de. Delar av Green Park o Hyde park va avstängt pga bröllopet som skulle ske 9 dagar senare. The royal wedding! De va verkligen kanonfint väder o de va mkt folk i Green Park också som njöt av solen.. Men inte vi turister.. Vi drog vidare..



Till Waterloo stationen där vi tog o gick till London eye. Jag åkte ju London eye i januari men Sara ville åka så då fick man följa med. De va en jääääävla kö men vi köpte kombinerad biljett till Madame Tussads o London Eye med fast track biljetter o slapp därmed den stora kön, smidigt o bara 100 kr dyrare. Tid är pengar ^^ Denna gången va de mkt bättre utsikt än de va när jag åkte i januari så man såg lite mer, dock lite molnigt men de va häftigt ändå. Vi skulle gått över till Big Ben men struntade i de. De ligger ju så pass nära iaf o man får mkt bra kort ifrån London Eye kulan..


Finns massor bilder från London Eye men orka ladda upp ;D

Mot Baker Street o Madame tussads. Men först stannade vi på KFC på baker street o åt en god lunch! KFC äger typ :D Sen gick vi in på madame Tussads. Även om jag också va där i januari så ville Sara dit o Madame Tussads e så coolt så inget mig emot. De hade dock inte skett så mkt förändring där inne o alla stod nästan på samma ställe som sist. Dock hade Justin Bieber tillkommit o han va jag tvungen o ta kort med ;D Sen mellanlandade vi på hotellrummet en liten sväng innan vi åkte vidare för en snabbsväng inne på Primark, mitt favvoställe :D




Sen hem o slappade o tog hand om de värkande fötterna. Har seriöst aldrig haft värre skoskav tidigare. Min lilltår va två vattenblåsor o inget annat. ONT! Köpte vita foppatofflor på Primark som jag fick gå i sen för o överleva eftermiddagen. Sen gjorde vi oss iordning o drog till Piccadilly där vi mötte upp Johanna efter att hon slutat jobbet. Vi åt på en italiensk restaurang vid Piccadilly circus. Mktmkt gott :) Sen drog vi vidare till Borugh där de fanns en karaokebar. Dock va jag o Sara trötta efter dagens flängande o Johanna va lite sjuk så vi tog oss några drinkar o åkte hem, men mkt trevligt iaf :)



Tisdag o onsdag: Upp o checka ut från hotellet. Frukost åt vi vid Trafalgar square o njöt av solen. Johanna va med oss också! Vi va o lämnade våra väskor på hennes jobb eftersom vi inte hade någonstans o ställa dom! Va kanonfint väder men vi valde att gå in på primark o shoppa loss! Johanna va tvungen o gå o jobba när vi spenderat lite mer än 1 timme där inne så hon tog min första påse med kläder med sig till våra väskor. Sen va de bara o shoppa på. Kom ut med två gigantiska påsar en bra stund senare.. Sen satte vi oss o åt lunch inne på kfc o vilade våra fötter. Sen tog vi o fortsatte på Oxford street o kikade i massa trevliga butiker. Dock handlade jag inget men Sara gjorde ^^ :D

Sen va vi en sväng o kollade in Notting hill framåt eftermiddagen. Passade på o äta på engelska Subway som är sååå jävla mkt goare! Chicken Tikka, MUMMA! Gick o strosade i Notting hill men vi båda va så jävla trötta så vi åkte tillbaka till KFC på Marble arch o drack dricka o satt o spela kort tills klockan blev 9 för då tog vi våra alla påsar o åkte mot Piccadilly. Där satt vi en stund o väntade på Johanna. Kollade på våra köp o folk kom förbi o prata med oss! Fick höra att jag pratade bra engelska, helt otroligt eftersom jag personligen tycker att den är usel ^^ Sen kom Johanna o vi tog en runda inne på Trocadero. Dock släpade vi på påsarna o jag hade inga pengar kvar så de va inte så kul. Men Sara vann ett gosedjur i en sån där krokmaskin o jag o Johanna spelade Guitar hero. Sen hämtade vi våra väskor på Johannas jobb, plockade över alla våra saker från påsarna in i väskorna. Va lättare sagt än gjort, de va trååångt. HAHA!

Sen sa vi hejdå till Johanna o tog en taxi till stationen o bussen till Stansted. På stansted så åt vi kvällsmat/nattamat/frukost o la oss ner o försökte sova en stund på de kalla golvet. Kände mig som en riktig uteliggare men va så trött så hade inget val ;D Sen va de bara o väga väskan, lämna in den o sätta oss o vänta på flyget inne på själva området. Roligast va när Sara gick igenom den där kontrollen där de piper om man har något speciellt på sig o de pep på henne. Då skojade jag o frågade va hon hade på sig för skumt o säkerhetskontrollanten blev assur o stoppa handen i fejjan på mig typ. SKOJIGT!

Flyget hem gick fort, somnade innan start o vaknade 20 min innan landning. Sen va de bara o sätta sig i bilen o köra hem. Körde fel först eftersom jag hade dåligt batteri i telefonen o inte visste vart jag skulle. Men sen va vi iaf på väg hem o vi stannade på Bogens i Allingsås o åt korv innan de blev 120 hem. Sara sov den sista biten o jag satt o körde o va jääävligt trött..

Väl hemma gick jag ner till hundarna medans Sara plockade ur sina saker. Sen kom hennes mamma o jag fixade iordning tvätthögar. Inte lätt o handla så mkt. Allt måste ju tvättas :P Sen slappade jag framför tvn resten av kvällen, va så trött. Vart vaken i mer än 40 timmar. Eller halvsov på planet men de räknas inte som riktig sömn ^^

Härligt o va tillbaka i den underbara staden. Blir en tripp i September med Annelie som de ser ut nu ;D NIIICE!

JAG ERKÄNNER!

2011-05-12 klockan 18:24:09
De går inte alls bra med vikten. Har dessutom gått upp. Jag känner mig helt värdelös men jag har verkligen inte haft någon motivation alls. Jag har haft otroligt mkt på jobbet de senaste månaderna, jag har och mår fortfarande dåligt psykiskt o har svårt o sova och är konstant trött, jag har rest mkt o har ätit mkt gott.. O de har ju som sagt resulterat i en viktuppgång o inte viktnedgång! :(

Jag skäms o jag ber om ursäkt.. Men nu är det dags för andra bullar. På måndag ska jag börja igen. Känner mig motiverad o jag börjar sakta men säkert må bättre. Dessutom ska Annelie hjälpa o stötta mig så jag ska klara detta. Ska belöna mig med diverse småsaker för o verkligen kämpa på!

10 kg - hårförlängning
20 kg - nya dator!

Hoppas verkligen att jag orkar denna gången o hoppas att ni tror på mig denna gången!


En Fia på Kreta!

HOME!

2011-05-05 klockan 10:02:22
Nu e jag hemma. Eller kom hem i tisdags. Alltid skönt o va borta men det är ännu skönare o komma hem.. O vad jag saknat hundarna, helt sjukt att man kan sakna hundar så pass mkt? Men dom e ju mina små bebisar. Nu blir de dock inget resande förrän i September som de ser ut nu :) Har ju den trevliga uppgiften att sköta företaget under sommarn så ingen ledig tid här inte, inte mig emot, jag blir ju rik då :D

Hoppas ni haft de bra här hemma o jag ska ta o skriva om både London, påsk och Kreta så fort jag får tiden. Har massor med papper o saker på jobbet som ska göras o så vill jag gosa med vovvarna. Dessutom e de kalas för min bror i helgen o så ska jag fixa med Pontiacen för den ska iväg på lackering och omklädning av dörrsidor. Stress stress, varför kommer allt på samma gång för? ^^

Kort o inlägg kommer upp under dagarna så ni har nåt o läsa :)


RSS 2.0