London dag 5, lördag!

2011-11-30 klockan 22:04:44
Packade ihop de sista och det var fan en pärs. ÖVERFULLA väskor verkligen. O sviiintunga :/ Släpade dom till Johannas jobb vid piccadilly. De va inte de roligaste men skönt att ha dom på ett säkert ställe!
Sen åkte vi vidare till Harrods igen där vi gick till macaron-affären Ladurré o köpte macarones! Sen vidare till Camden market. Stable-market. Där vi avnjöt mexikansk lunch bland alla små affär och matstånd. Riktigt mysigt även stället där vi satt på luktade lite kiss ^^
Vi gick någon timme och kikade på alla grejer. De va helt siiiinnesskadat mkt saker. Allt från mat i alla dess utförande, smycken, kläder, plåtskyltar osv.. De va spännande och se, allt var i gamla stall!
Sen åkte vi tillbaka till Johannas gamla jobb. Där skulle vi i smyg få låna en dusch i deras personalrum men de blev en ganska rolig o skrämblandad upplevselse eftersom vi egentligen inte fick va inne på hotellet alls. När vi står o väntar på att gå till andra våning så går brandlarmet. ANDRA gången på denna resan som vi haft otur med ett brandlarm. O vi visste inte vart vi skulle ta vägen så stod nere i källaren en lååång stund innan nån tjej kom och vi följde efter henne ut genom nödutgången ^^ Sen kom vi in igen o gjorde oss iordning innan vi gick mot Piccadilly och baren där vi skulle möta Johannas jobbarkompisar..
Kvällen blev låååång med mkt drinkar och trevliga människor. Va lite svår och prata tyvärr då ljudnivån inne på baren va så jäääävla hög men hade kul iaf...

Kommentarer
Postat av: Nilma

Härliga bilder :D

2011-12-01 @ 00:21:00
URL: http://www.nilma.se
Postat av: katta

fantastiska bilder!!!! :D

2011-12-02 @ 22:07:06
URL: http://kattasfett.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0