Kärlek i serier...

2012-04-20 klockan 16:01:27
Serienörd som man är så måste man självklart dela med sig av sina favoriter. Så tänkte lista mina favoritserier, en i taget :) Och först ut är....

VERONICA MARS!!! :)



info lånad från veronicamars.se

Veronica Mars tillhörde de populära på sin high school i Neptune, södra Kalifornien. Hon tillhörde inte de rika i staden, kallade 09:or, men hennes liv verkade perfekt; pappa Keith var sheriff, hon hade sin familj, en bästa vän och hon var tillsammans med Duncan Kane, son till billionären Jake Kane, en av de mest inflytelserika männen i Neptune. Men en dag förändrades allt.

För ett år sedan hittades Veronicas bästa vän Lilly Kane mördad och när Veronicas pappa anklagade Lillys pappa Jake Kane för mordet vände sig alla i staden emot familjen Mars. När sedan en annan man erkände mordet på Lilly avsattes Keith som sheriff och Veronicas mamma kunde inte längre klara av situationen och lämnade dem. Någon vecka tidigare hade dessutom Duncan gjort slut med Veronica och när hon valde att stå på sin pappas sida förlorade hon alla vänner i skolan.

Med sitt gamla liv helt förstört navigerar nu Veronica mellan att klara av skolan och sitt extraknäck på Keiths privata detektivbyrå. Dessutom hinner hon även med att försöka lösa fall åt elever och hämnas på gamla fiender, samtidigt hon fortsätter att undersöka mordet på sin Lilly, för varken Veronica eller Keith tror rätt person sitter i fängelse för brottet. Eller hade hennes pappa helt fel?


Seriens + och -
+ Veronica och Logan, utan tvekan!
- Att det inte blev en säsong 4, säsong 3 slutade alldeles för dåligt :(

Någon som sett "Veronica Mars"? Om inte så rekommenderar jag denna serien!


Kommentarer
Postat av: Linda - 3barns tvillingmamma

Lucas är ju klart snyggast i OTH :-)

2012-04-20 @ 18:54:20
URL: http://lindabt.blogg.se/
Postat av: charlie

hihi thanks dock visar vågen dåliga siffror nu men skall ej låta dt dra ner mig :P



aw vad söt du e gumman tack <3 lagt upp dagens kost ! Mandelpannkakor! MUMS!

2012-04-20 @ 20:50:52
URL: http://mscharlie.blogg.se/
Postat av: Carro

det där kollade jag ju på för rätt längesen, hm, kanske man ska börja titta på från början nån gång igen.. eller ja, måste se klart på 90210 bla först :P



Tack för styrkekramarna! De behövdes idag! :))

2012-04-20 @ 21:11:39
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0