Onsdagen den 25 Juli - dag 3 i London samt torsdagen den 26 Juli dag 4 i London!

2012-08-06 klockan 20:47:34
Samma visa varje morgon. Notting hill och Subway. Mumma :) Solen va ännu varmare denna dag! Vilket underbart väder vi hade :D

Vi började dagen lugnt. Gick Portobello road och kikade på alla små affärer runt vägen och strosade omkring. Sen tog vi oss vidare till Tower of London. Vi var en sväng vid Piccadilly innan vi åkte till Marble arch!

Sen tog vi ett strög inne på älskade primark också innan vi begav oss tillbaka till hotellrummet där vi packade lite lätt och slappade! Sen gjorde vi oss iordning och åkte till Piccadilly.

Där va vi på M&M´s stora butik och kollade samt Cool Britain butiken innan vi gick till Planet hollywood och käkade. Åt pasta penne med kyckling och broccoli i basilika och vitlökssås. Smakade muuuummma :)

Sen åkte vi hemåt till Putney bridge och läste oså innan de va dags att sova :)
 
På torsdagen checkade vi ut. Åkte till Trafalgar en sista gång och gick in på primark och shoppade upp de sista pengarna ;) Väskorna va verkligen såååå himla fulla :P
 
Sen hämtade vi väskorna och begav oss mot Liverpool street station där Stansted express går från! Vi hade 30 sekunder till tåget skulle gå :P Blev att springa och hoppa på! Tågresan bestod av läsning! Väl framme på stansted fick vi vänta lite innan vi kunde checka in väskorna. Gjorde de sen gick vi igenom säkerhetskontrollen och satte oss och slappade i väntan på planet!
 
När planets plats kom upp gick vi dit. Dock va de försenat en stund så blev lite segt! Jag och Z fördrev tiden med att ha frågesport så de gick bra iaf :P Väl på planet gick de fort och vi landade i Göteborg runt 21,15 tiden :)
 
Sen hämtade vi väskorna, hämtade bilen och åkte mot Hotell Odin där vi skulle sova. Va onödigt att åka hem för att sen åka till Göteborg några timmar senare :P
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0