Tisdagen den 24 Juli - dag 2 i London!

2012-08-06 klockan 20:25:19
Solen sken så fint när vi vaknade :) Kanonväder!!! Va bara att göra sig iordning och åka till Subway i Notting hill och äta frukost! MUMMA :)

Sen vidare till Green Park där vi gick igenom parken, kollade på Buckingham palace. Kom precis vid vaktbytet! Och när vi skulle gå igenom James park för att komma till Big Ben och Westminister så var den avstängd pga OS så vi gick bort till Trafalgar Square där vi kollade på OS-skylten där nerräkning inför OS och Paralympic var! :)

Sen åkte vi ner till Waterloo och kollade på London Eye och strosade över till Big Ben och Westminister för att sen åka till London Bridge. Vi tog kort på Tower Bridge och OS-ringarna som hängde över den. Coolt att man fick uppleva de :)

Sen var vi trötta i fötter och varma så vi åkte till Straford och skulle kolla på Olympic park men insåg att de nog inte va så mkt att se så vi åkte till hotellet och slappade :) Käkade middag i restaurangen på hotellet. Indisk kycklinggryta med ris och naan-bröd! Resten av kvällen spenderades framför tvn med en bok! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0