FÖRLÅT! Lååång inlägg :/

2012-01-31 klockan 22:06:14
Jag suger på att blogga! Lite uppdatering vad som här hänt sen sist! Blir inte mkt träning eller viktrelaterat nu för de går inte så bra pga sjukdom och nu skada :'( tycka synd om mig själv? JAPP!

Onsdag; Fortfarande sjuk. Spenderade fm i soffan och ute på en promenix med hundarna. Sen jobbade jag kväll!

Torsdag: Upp tiiidigt då Tindra ville ut och kissa redan vid 4 :S Jobbade fm. Efter jobbet åkte jag och Ica till Tibro och Förr och Nu. De hade 50% på IB Laursen grejer så blev lite shoppat till hemmet. Blev 2 ljusstackar till vardagsrummet, 1 fin IB laursen skål och kanna, en postlåda och lite annat småplock. Den affären e himmelriket för mig! Sen va vi en sväng i Skövde på rusta och ÖB och handlade för kalaset. Resten av kvällen spenderade jag och hundarna i soffan framför Gilmore Girls och testade mitt nya cupcakejärn!



Fredag: Upp och jobba morgon. Adams födelsedag, han fick en cross av oss, va glad han blev :) Efter jobbet kom kusin förbi en sväng. Sen slappade jag och hundarna en sväng innan Ica plockade upp mig. Vi köpte pizza i Götene och åkte hem till henne och Polly och kikade på en film. "Larry Crowne" tror jag den hette. Va inget och hurra över :P

Lördag:
Fick sovmorgon av hundarna, dock ringde Sara och väckte mig så va bara o gå upp! Lika bra de så man fick nåt gjort. Spenderade min första feberfria dag med att riva tapeter och röja. Blev nästan klar. Dock inte de längst upp. De svåraste och tråkigaste :P Hundarna låg så fnt och kollade på. Kvällen spenderades med att kika på film och slappa med mina 2 små opälsbollar! Gjorde även klart tipspromenaden inför kalaset!



Söndag: Sovmorgon :) Fm spenderade jag med att diska och testbaka muffins inför kalaset! Skitsnygga blev dom, jag e så nöjd. Kanske ska satsa på de? ;) Cupcakebakare! Sen rev jag klart de sista av tapeterna. Bara slipning kvar. Dock fick jag ondare i sidan än va jag haft tidigare. Sen kikades de på tv lite, en promenad med vovvarna och sen kom Johanna. Vi gjorde tacos, kikade på 2 filmer och planerade vår nästa resa! :) Mkt trevlig kväll och hundarna va glada att Johanna va på besök!



Måndag: Sovmorgon. Snoozade länge! Spenderade fm med att diska, slappa, va ute och gå och ha ont i sidan :( Sen va de bara och jobba. Väl hemma kikades de på Gilmore girls och gosade med hundarna. Hade skitsvårt och sova så somnade inte förrän 3,30 ;(



Tisdag: Snoozade lite väl länge så blev stressigt imorses. Dagen på jobbet gick fort. Hade bärhjälp som tur va. Sen till VC och konstatera att jag har inflammation i ett muskelfäste vid sidan av revbenen på höger sida. Ingen rolig historia, har haft de på känn ett tag men efter tapetrivningen i söndags blev de värre. 10 dagar på infammationshämmande och vila! Jag som äntligen blivit bra från feber och förkylning! FUCK THIS SHIT!!

Efter jobbet har jag vilat en sväng, städat undan på lite bööös, lägenheten e inte i sitt bästa skick just nu! Sen har vi kikat på "Breaking dawn part 1" och nu ska vi ut på en pissepromenad innan det är dags och sova! :)


BESLUTSÅNGEST!

2012-01-25 klockan 17:29:47
Ska tapetsera om mitt sovrum nästa helg tänkte jag. E helt inne på en fototapet med lite färg. Har hittat flera olika HÄR

Så tänkte ni skulle hjälpa mig lite. Har som sagt besultsångest, vilken av dessa skulle passa bäst i ett sovrum där man ska kunna känna lugn och bara mysstämning?

1.


2.


3.


4.

5.

5.


6.


NÅÅÅ?? Skulle vilja ha alla men de går ju inte. De andra väggarna kommer vara vita :)

Så fram med era kommentarer och säg vilken som e snyggast!!

Torsdag-tisdag! Långt inlägg...

2012-01-24 klockan 21:45:06
Torsdag: Va ute med hundarna en sväng på morgonen. Sen mötte jag upp Bitta för en sväng på stan. Handlade lite grejer till en grej, lite kläder på Gina och vin :) Sen va de bara och jobba. På jobbet fick jag spendera nästan hela eftermiddagen med att fixa inför mamma och pappa resa. Checka in dom, fixa med visumen och en massa mer saker. Kvällen spenderade jag och hundarna hos dom. Va lite jobbigt att gå hem på kvällen men de va ju bara o gå hem!

Fredag: Upp tidigt.  Va ute med hundarna en sväng innan det var dags att jobba. Va superförkyld o febrig. Inte alls kul :( Efter jobbet var jag helt slut, så blev soffan och Gilmore Girls och en promenad med hundarna. Sen kom Ica och Polly och vi kikade på en halvdålig film och käkade tacos :) Mamma och pappa ringde runt 23,30 tiden och berättade att resan till USA gått bra!

Lördag: Fick ingen sovmorgon av Tindra. Va uppe redan vid 7,30. Inte okej :P Slappade framför tvn hela förmiddagen och va på en promenad. Feber, ont i öronen, megaförkylning och tandvärk. Va inte på topp men tröttnade på soffan så började röja i hallbyrån, garderoberna med krukor och gardinerna. Men tröttnade på de också så Ica och Polly kom o hämtade mig och vi köpte pizza och kikade på "Real steel". En av 2012´s års bästa filmer utan tvekan. Inte många filmer som kommer i år kommer kunna slå den! Väl hemma myste jag och hundarna ner oss i sängen framför tvn men somnade fort för mådde verkligen skit :(

Söndag: Fick lite längre sovmorgon men fick gå upp vid 8,15. Skithund ^^ Va ute på en promenad med hundarna och sen kom Ica och vi åkte till Göteborg. Ica skulle köpa en tvmöbel, sen va vi en sväng på bauhaus och Ikea. Blev lite blommor, krukor och smått o gott :) Sen va vi hos Hanna som numera bor i Göteborg. Vi hittade tom, riktigt imponerande! :D Kollade på lägenheten, pratade och va och handlade innan jag och Ica va tvungen och åka. Väl hemma plockade jag, gjorde DAGAB och somnade helt slut av febern i soffan vid 21.

Måndag: Sovmorgon. Sov dåligt men bara o gå upp. Va på en svinkall promenad med hundarna innan vi gjorde mat och kikade på Gilmore Girls. Jobbade och efter jobbet kikade jag på "What´s your number?" Riktigt rolig film, kika på den :)

Tisdag: Upp tidigt och ut med hundarna. Sen va de bara o jobba. Fick ett mess från pappa imorses, de e i Las Vegas nu. Inte alls avis när jag e här hemma med feber och förkylning :( Efter jobbet har vi slappat framför Gilmore Girls, diskat och vart ute en sväng. Nu ska vi snart ut en sväng igen och fortsätta kolla på Gilmore girls. Att va sjuk börjar bli riktigt tråkigt :( E ju så rastlös av mig också men orkar seriöst inget!


Tindra var inte så glad när jag tvingade på henne en döskalletröja i lördags :P

Förlåt!

2012-01-22 klockan 09:22:01
Legat med världens förkylning sen i torsdags och nu tror jag även att det är öroninflammation på gång, fuck this :(
Sen blir det inte bättre av att mamma och pappa nu lämnat Sverige för 3 veckor i USA. Värme och upplevelser vill jag oclså ha!  Men nejdå. Jag får stanna hemma och sköta företaget och hundarna! Nästa gång vill jag också med. USA e mitt favoritland ju, va 7 år sen vi va där på semester!
Ne nu ska jag sluta vara så bitter men de kunde inte bli en sämre början för min del! Vill ju träna men de går inte :(  bajs bajs! //bitterfittan :P

3 år...

2012-01-20 klockan 13:20:13
av äkta kärlek! Igår var det 3 år sen jag var och hämtade min fina pojk Tyson i Emmaboda! :) Han är och kommer alltid vara min prins <3


Tyson 11 veckor


Tyson idag :)

Onsdagens träning med pulsklockan!

2012-01-18 klockan 22:37:36
20 minuter på crossen mix 3
15 minuter på löpbandet
Total tid: 35 minuter
Totalt förbrända kalorier: 343 kcal
Högsta puls: 185
Medelpuls: 150

Baspass friskis 55 minuter
Totalt förbrända kalorier: 548 kcal
Högsta puls: 193
Medelpuls: 159

Och så en promenad med hundarna på det. Vilken onsdag de varit i träningsväg och sommarens semester väg ;D



Mån, tis och ons :)

2012-01-18 klockan 22:24:29
Veckorna går så fort. Helt sinnes :P

Måndag: Vaknade upp med hundarna på varsin sida av mig! Myspys. Sen va vi på en prommis, lagade mat, städade hemma och slappade framför Gilmore Girls! Jobbade. Nora kom på besök på jobbet medans Z hämtade Nikki på dagis. Hon åt bulle och målade sötnosen :) Efter jobbet va jag hos päronen. Bråkade med deras skrivare i över 2 timmar men sen fick jag äntligen ut inbjudningarna till en överraskningsfest. Va nere hos Z och Johan och lånade deras pappersskärare och gjorde klart korten :) Tack Z för all hjälp, du e en ängel <3



Tisdag: Upp och jobba morgonen. Dagen gick fort. Slappade i soffan hos mamma och pappa och sen hemma. O så bakade jag piroger :) Dock blev jag superdålig i magen så fick spendera resten av kvällen på toan :/ Hann med ett 50 min pass på wiit som tur va. Nära till toan, perfekt! Sen scannade jag in lite kort resten av kvällen :)




Onsdag: Upp tidigt, Zenita kom och vi åkte till gymmet. Blev 20 min cross mix 3 och 15 på löpbandet med lutning. Va riktigt skönt :) Sen va jag på Memira och gjorde en 3 månaders kontroll :) De såg inte ens ut som jag gjort en laserop. Han sa att de va kanonfint och jag kunde skippa 6 månaders kontrollen och bara ta 1 årskontrollen istället. De e ju positivt :)

Väl hemma va de bara att ta med hundarna på prommis fick dock bära Tyson för stackars får ont i tassarna av allt grus ute :( Sen gjorde jag mat, slappade framför Gilmore Girls och gosade med vovvarna innan jobbet. Hade massa på jobbet idag. Bokade också Kiev resan, wiiiie D Lycklig. Sen hämtade jag Z och vi åkte in på ett 55 min baspass på friskis. Sen jag kom har jag slappat i soffan framför Gilmore Girls. Dags o nana snart! :)

KIEV!

2012-01-18 klockan 18:13:47
14 Juni lämnar jag Sverige för att bila ner till Kiev, Ukraina. Den 18 Juni ska jag se på EM-matchen Sverige-Frankrike och lämnar Ukraina den 20 Juni för hemresa hem till Sverige och midsommar.

Mitt mål är att under de 21 veckor som är tills dess ska jag gå ner 15 kg. De betyder ca 0,7-0,8 per vecka. De borde jag klara galant. Jävlar va taggad jag blev till livet nu :D


Söndag!

2012-01-15 klockan 20:52:47
Dagen började vid 7 då Tindra va bajjenödig så bara att gå ut i kylan :P Sen la vi oss en stund till o vaknade av klockan vid 10 :) Vägde mig, käkade frukost och tog med mig hundarna ner till mamma. Vi åkte till Mariestad en sväng. Blev lite roliga grejer till hemmet handlade. Va ute efter en klocka i Shabby chic stil o de hittade jag :)

Blev en klocka, tavla, en såndär ljusgrej, små tavlor och massa annnat småbös :)




Väl hemma va de lunch och sen gick jag o mamma på en långpromenad med hundarna i kylan. Brr va riktigt kallt :/ Sen gick jag hem och pysslade hemma. Spikade upp mina nya tavlor, grejade med tvätten och disken osv. Sen blev de 30 min på wiifit, rockring och aerobics körde jag. Riktigt kul :)

Va nere hos päronen en sväng och käkade och nu är jag hemma igen. Jag kikar på "monte carlo". Tur att man som tjej kan göra 2 saker samtidigt ;) Zenita ska komma förbi om en stund o visa några inbjudningskort hon gjort åt mig :)

Har er helg varit bra?

Min har varit lugn och harmonisk, precis vad jag behövde :)

Torsdag, fredag och lördag!

2012-01-15 klockan 01:31:20
Veckorna går fort.. Men liten summering av veckan som gått iaf..

Torsdag: Upp o hämta hundarna hos päronen. Va riktigt skitväder, regn regn o regn :/ Så vi spenderade hela fm med att slappa, diska och göra god mat. Grön sparris, ugnsbakade morötter och kotlett i sås med lite fräs i :)



Sen jobbade jag, slutade 30 min tidigare för o hinna till afropower. Dock va de inställt så blev 30 min på bandet och 30 på mix 3 på crossen! Hämtade en sallad på vägen hem och slappade hos päronen framför Biggest Loser. -16,1 kg på 1 vecka? Helt sinnes!!! Hem o sova :)

Fredag: Upp o jobba. Försov mig lite lätt så va på jobbet 10 min innan öppning. Inte så bra kanske ;) Hatar snoozeknappen! Dagen på jobbet gick snabbt. Fick jobba över så va inte hemma förrän 15. Sen va de helg :) Va bara o gå ut med hundarna en sväng innan jag åkte till stan, plockade upp Sara och vi gick på ett 55 min baspass på friskis :) Va ett såntdär pass. Inte riktigt min stil av musik eller så o då blir de genast mkt tråkigare faktiskt :/

Efter passet lämnade jag Sara och åkte till Rusta. Skulle in o handla garn till Z men blev lite mer i mina påsar dock. Bara nödvändigheter då jag inte får handla nåt annat ;) Sen åkte jag till Z o Johan och lämnade garnet och pratade lite innan jag å¨kte hem till mamma o pappa o gjorde tacogratäng. Den blev staaark men god :) Sen somnade jag på deras soffa så va lika bra att gå hem. Dock va jag inte lika trött längre när jag väl va hemma så kikade lite på tv ^^



Lördag: Fick sovmorgon tills 10,30. Va sååå skönt :) Sen va jag och hämtade hundarna, käkade frukost framför Gilmore Girls. Sen gick vi på en promenad i kylan. Solen sken men jääävlar i helvetet va kallt de va :/ Väl hemma städade vi, dammsög, diskade, dammade och tvättade! Dock blev jag inte riktigt klar för Fredrik kom, ska moppa men får bli imorgon.

Vi kikade lite på nätet, pratade och så va vi hos Z, Johan och barnen en sväng. Sen handlade vi till kvällens mat, hemmagjord pizza, mums :) Skinka, salami, champinjoner och fetaost på min del. Den smakade kanon och så har man mat tills imorgon! Sen har vi haft Irene Huss maraton. Eller ja 3 filmer iaf :) Sen har jag kikat på en Nikita och Vampire diaries avsnitt medans Fredrik sov ikapp med hundarna i soffan :P

Fick liv i både Fredrik o hundarna tillslut så de blev en pinkerunda och Fredrik åkte hem. O nu har jag vart o hängt upp tvätten och kikar på "xXx" och väntar på att Fredrik ska messa att han e hemma så jag kan sova. E dock inte trött men får försöka, skulle gått upp tidigare imorses. Ska inte rubba på min sovrutiner på helgerna men e så tråkigt o gå upp kl 8,30 på en lördag o söndag när man e ledig ;)

Hur har er lördag varit??

2 pass med pulsklockan!

2012-01-13 klockan 11:12:07
Onsdag 11/1 55 min Baspass på friskis och svettis

55 minuter
Högsta puls 193
Medelpuls 150
560 kcal förbrända under 55 min

= Var helt slut efter passet. Träningsvärken från de senaste dagarna gjorde sitt så hade nog kunnat kämpa på lite till men de gick inte :P

Torsdag 12/1 30 min löpband-promenad för min del och 30 min crosstraining mix 3

60 minuter
Högsta puls 190
Medelpuls 159
737 kcal förbräna under 60 minuter

= Benen va fortfarande blytunga. De senaste 5 dagarnas hårdträning har gjort sitt. Men gjorde ett enligt mig helt okej pass på gymmet iaf :)


O nu till sammanfattningen av pulsklockan.
Jag är supernöjd. Den är lätt att förstå. Bältet sitter bra och den lilla "dosan" är inte iväg alls när man gör övningar. Klockan e rosa och görsnygg. O sen att den visar hur mkt man förbänner e verkligen de bästa med den :D

5/5 får den av mig i betyg. Denna kommer följa med på alla träningspass framöver! Om ni köper en så ska jag bara rekommendera er att köpa blå gelé. Finns på apoteket. De behövs på bandet som ska sitta under bröstet för att den ska hitta pulsen. Alla behöver det inte men jag behövde de iaf så bara ett tips :)


Jag köpte min på Outdoorexperten och kostade 749:- Gratis frakt och billigaste stället jag hittat! Tack Charlie för att du rekommendera denna :)

TINDRA 1 ÅR!

2012-01-12 klockan 11:34:41
Idag blir mattes lilla gapstare 1 år. Tänk att det är 10 månader sen man hämtade henne på lördag. Känns som man alltid haft henne! :)

GRATTIS MIN UNDERBARA TINDRA!

Liten Tindra 2 månader



Stor Tindra 1 år



Visst är hon söt?

Hon gör mig galen minst halva tiden men hon är underbar. Jag ångrar aldrig att jag skaffade en "syster" till Tyson :)

Onsdag!

2012-01-12 klockan 11:30:23
Vaknade med en jääävla träningsvärk. Bodypumpen gjorde sitt i benen :P Upp o jobba. Alltid lika trött på morgonen, kan inte fatta att man kan va så trött!

Dagen på jobbet gick fort så hann inte blogga :P

Efter jobbet gjorde jag mat och sen gick jag och hundarna ner till Z och barnen och lämnade saft. Nikki o Nora e sjuka så de behövde lite saft för o dricka lite. Lämnade hundarna där en stund och hämtade Pulsklockan :D Sen gick vi hem och slappade i soffan innan jag gjorde mig iordning för träningen.

Blandade ihop tiderna så va nere på jobbet och väntade på Ica 40 min innan vi skulle åka ;) Vadå snurrig? Hann under tiden göra schema för de närmaste veckorna när föräldrarna e borta! Sen kom Ica och vi åkte till apoteket och köpte blå gelé till min pulsklocka. Sen mötte vi upp Bitta på friskis och körde ett baspass med Anne.

De va ett riktigt jobbigt pass då mina ben var blyyyytunga :P Men skönt efteråt. Dock va de en gubbe som seriöst var 5-6 människor ifrån mig o Bitta som reste sig upp under en övning och sa till oss och va tysta för vi störde. Men jag försökte bara förklara för Bitta hur hon skulle göra. Gubbjävel. Ica stod brevid oss och hon hörde inget. Snacka om superhörsel? Eller så såg han bara att våra läppar rördes? Störigt!

Efter de åkte vi hem och jag gick till Zenita. Satt och pratade och kikade på tv innan jag gick hem o sooooov!

Gårdagens träning: 55 min baspass och promenad med hundarna


En bild på Nikki och Nora från nyårafton. Då va de lite piggare än igår! <3

Tisdag!

2012-01-11 klockan 17:27:33
E ju lite seg ibland med mina dagsuppdateringar så får bli gårddagens uppdatering idag ;)

Upp o jobba morgon, alltid lika glad o pigg ;) Dagen gick fort. Kom varor, tidningar och tobak så dagen rullade på bra som tur va :)

Efter jobbet kröp jag och hundarna ner i soffan och lämnade inte den på hela eftermiddagen! Vi låg och myste i soffan och kollade på Gilrmore Girls! :) Sen gick vi på en liten promenad innan jag hämtade Zenita, Ica och Johanna och vi åkte till Skövde.

Vi åkte till frikis och svettis men de va tyvärr fullbokat på boxpasset så vi åkte till Puls istället. Signade upp mig på ett årskort. De har både gym och pass, kan bli riktigt nice :D Sen körde vi 1 timmes bodypump. O jag kände av träningsvärken från söndagen och måndagens pass! O Sen avslutade jag med 20 min på crossen för o förbränna lite till. Jävlar va benen va stumma sen :P

Sen åkte vi och handlade lite. Fyllde på kylen och frysen lite :) Sen lämnade jag av Ica och Zenita o så åkte jag och Johanna hem till mig. Vi kikade på korten från London och åt efter-gymmet mat! Jag åt osötad baguette med leverpastej på en halv/halva, skinka på en, ost på en och köttbullar på en :) MUMMA! De behövdes för mina bens skull så de skulle orka med :P

Sen åkte Johanna och jag gick och la mig. Va heeeeelt slut!

Gårddagens träning: 1 timme bodypump och 20 min crosstraining och en promenad med hundarna!


Gårddagens kvällsmat!

Måndag!

2012-01-09 klockan 21:33:48
Åhh klockan ringde 8 idag, skulle ner till päronen o hämta hundarna för va för lat för o göra de igår :P Sen myste vi ner oss i soffan för de va sånt tråkigt och kallt väder, kikade på "Vampire diaries" innan jag hämtade Ica o vi drog till Skövde och friskis o svettis! :)

55 minuters baspass blev de. Provvecka denna veckan också så va mkt folk! O min träningsvärk från gårddagen sa hej och gjorde väldigt ont :P Jäävlar mina armar alltså, o benen kändes som betongklumpar :P Men genomled hela passet och va helt slut sen! Sen hem, duscha, laga mat och dra till jobbet!

På jobbet va de lugnt, tråkigt med Januari månad. Ingen som har pengar typ :/ Grejade med min iphone länge också, så nu har den iOs5 ;) Proppen till butiken gick 5-6 ggr på en 1 timme så pappa fick springa som en skållad katt för o byta de :P HAHA! Men jag hann med alla mina dagsrapporter o sen läste jag bloggar och jobbade väldigt intensivt :P

Efter jobbet mötte jag upp Z för en 5km promenad i snön. De snöar rejält här nu faktiskt :/ Jag tycker de e så triiiiist! Nu har jag kikat på de senaste "Nikita", nu ska jag hämta upp en omgång med tvätt och sen ska jag sova!

Så dagens träning: 55 min baspass och 5 km promenad! :)


Gammal bild från Augusti 2010. Saknar mitt fina låååånga hår, min kropp och min fina solbränna från Turkiet!

PULSKLOCKA!

2012-01-09 klockan 18:42:44
Verkar va nåt o ha. Så beställde mig en idag! Charlie rekommenderade SUUNTO M2 som hon själv har. Tyckte dock priset va lite häftigt men jag vill fan ha en som visar kaloriförbrukningen o de billiga hade inte de som funktion! Tur att man vann lite på travet i helgen så man kan unna sig en dyrare ;)

Jag tog en fuschia från Outdoorexperten som hade helt klart de bästa priset. Så nu väntar jag på min pulsklocka, vill använda den direkt men kommer nog ta några dagar innan den dyker upp! Hade vart kul o se på boxningspasset imorgon hur mkt man förbränner och vilken puls man kommer upp i! :)

Nu ska jag strax stänga sen ska jag ut och gå med Zenita i detta skitvädret. Kommer mer uppdatering senare om jag inte blir kvar ute i nån snöhög! ;)

Nån annan som har en Suunto M2 eller någon annan pulsklocka?


Köket!

2012-01-08 klockan 21:44:10
Tänkte jag skulle dela med mig av min lägenhet lite nu framöver då jag är väldigt stolt över den! Och köket är väl det rum jag är mest nöjd med i lägenheten so far!

Välkommen in, såhär är synen från hallen!


Min lilla "datorhörna" som aldrig används men sån e väldigt fin ändå ;)



Köksbordet :)



Lite blandade bilder





Hyllorna min pappa satte upp igår som jag självklart va tvungen och fylla med grejer direkt ;)


Så va tycker ni? Har jag lyckats? ;)

Lördag och söndag!

2012-01-08 klockan 21:32:42
Igår vaknade jag utvilad när klockan ringde vid 9,15. Skönt, de behövde jag! Sen gick jag ner till mamma o vi plockade upp Ica o åkte till Tibro. Där besökte vi Förr och Nu. En av de roligaste affärer jag nånsin besökt. Fanns bara saker för mig o mitt kök ;) Blev lite handlat, hehe! Sen vidare till hemkompaniet innan vi åkte hem i snön :/



Väl hemma plockade jag upp allt, lagade mat och grejade. Sen plockade jag in julsakerna i garderoben, dammsög och grejade. Dock gick dammsugarn sönder, slangen blev många meter lång :( Blir o laga med silvertejp annars köpa en ny! Typiskt. Sen kom pappa och borrade så vi kunde sätta upp mina hyllor jag fick i julklapp, Satans va bra de blev.
Som Annelie sa: - Du borde inte jobba på en mack, du borde hålla på med heminredning. De tycker jag också iofs, min stora passion i livet :D

Sen kom Fredrik och han hade med sig sallad, eller ja sallad utan sallad ;) Vi käkade o så kom Ica o Polly o spelkvällen började. Dock va Nikki sjuk så Johan o Zenita kunde inte va med tyvärr :( Vi spelade chicago, fyrmansvist, helt hysterisk och med vilda gester. Kvällen gick fort och väldigt mycket skratt! :) o inget godis eller nåt, Saknade dock min cola :(

Sen gick Ica o Polly hem i snön och Fredrik somnade direkt. Själv hade jag sån huvudvärk så somnade nog inte förrän 4 :(

Imorses vaknade jag tidigt. Va ingen idé o somna om så låg o kikade på tv. Sen tränade jag 45 minuter på wii fit. Fredrik hade väldigt kul, jag fick träna och han låg i soffan o kollade på :P

Sen plockade Ica upp mig och vi hämtade Z o åkte till Götene. Där va vi och provtränade på Sportlife. Vi var först på 30 minuter ZUmba. Va sjuuukt kul och kommer gå på de på PULS sen ;D Sen fortsatte vi med 30 minuter bodypump. Också kul men riktigt jobbigt i slutet. Tur att de bara va 30 min ;)

Sen hämtade vi mat, lämnade av Z och åkte hem till Ica o Polly där Polly och Fredrik va. Vi käkade och kikade på "Flood". Halvsov lite för va så trött :P O sen va vi förbi Johan o Z innan jag sa hejdå Fredrik och nu är jag här hemma i min soffa och kikar på Gilmore Girls. Har ett avsnitt av "Pretty little liars" och "Vampire diaries" som väntar men är för seg för att tänka idag ^^ Ska ner o hämta hundarna strax också men kommer nog mer inlägg snart!

Summa träning lördag och söndag=
45 min på wii fit, 30 min Zumba och 30 min bodypump!


Hur har er helg varit? Min har vart kanon! :)

Mina mål inom träning, kost och hälsa 2012

2012-01-06 klockan 20:16:30
En del av Malin's kick-it utmaning så ska man sätta upp mål inom träning, kost och hälsa för 2012 så tänkte att jag kan dela med av mina tankar!

Mina mål inom träningen detta året:

- Klara att att springa ett varv i spåret här hemma. Jag dör typ nu efter 1/10 nu. Jag har riktigt dålig kondis!
- Röra på mig minst 6/7 dagar i veckan om jag inte är sjuk!
- Testa så många olika träningsformer som möjligt
- Gymma så jag får upp muskler så jag kan förbränna fett när jag sover ;)
Mina mål inom kosten detta året:

- 1 år utan vanlig coca cola. Kämpigt men kommer gå bra!
- Lära mig att äta mer grönsaker
- Bara hålla mig till sötsaker, snacks och fika till 1 dag i veckan(dock inte än på ett tag)
- Hålla mig till lightläsk 2 ggr i veckan efter 23 Januari
- Testa många nya recept med sånt jag inte brukar äta
- Sluta äta ute så ofta och använda så mkt halvfabrikat!
Mina mål inom hälsa:

- Va frisk och skadefri
- Träna upp ryggen så den slutar o göra så ont hela tiden :(
Låter som bra mål under 2012 va??

Fredag!

2012-01-06 klockan 19:07:01
Sov fruktansvärt dåligt inatt, max 2 timmars sömn blev de :( Är lite lagom trött nu känner jag! Hatar dessa hjärnspöken och hosta som håller mig uppe på nätterna. Jag vill sova då :P
Upp imorses o lämnade hundarna hos mamma och pappa och gick till jobbet! Seg dag. Började inte bra då jag klantade mig med korvgrillen o råkade bränna fast plast där. Klämde fingarna, slog i huvudet osv.. Ja dagen va seg men hade mkt o göra. Massa fakturering och ändrade priser på snuset som nu kommer gå upp i pris ännu mer! :O
Efter jobbet gick jag hem, käkade, duschade och vilade innan jag gick till Johan o Z i kylan. O här e jag nu. De är på bio så jag har tagit hand om Nikki o Nora. Vi har kollat på Pippi, de har ätit kvällsmat och nu sover de. Somnade jättefort så de va nog trötta godingarna :)
Så nu sitter jag här i soffan och väntar på att min lax ska bli klar så jag kan äta lite middag! O så e de Vampire Diaries på tvn så jag sitter inte i skiten precis även fast de vore kul om barnen va vakna :) Ne nu ska jag ta ut laxen :) Ha en bra fredag!
Nån som tränat nåt idag? Själv har jag inte hunnit då jag jobbat o nu är jag barnvakt! Första dagen denna veckan med lite vila!

5 Januari!

2012-01-05 klockan 21:29:01
Upp o jobba efter få timma med sömn. Så jobbigt :( Jobbade 7,30-17,15 idag. Lååångt pass mot vad jag är van vid. Jobbar ju bara 6 timmar annars! Dagen gick fort som tur va, även om de inte va så mkt kunder!

Efter jobbet åkte jag till Skövde o plockade upp Ica o åkte till Sanna. De va hennes födelsedag idag så va där o lämnade en  blomma och fick en nyttig "fika", söt hon e som gjort en speciell till mig :) Sen mötte vi upp Zenita och drog till PULS gym. Vi skulle köra en afropower pass på 1 timme men hon som höll i de dök aldrig upp :/

Jag o Z va ju där för testomgång o se hur de skulle va men vi får ta de en annan gång. Dock testade vi gymmet istället så vi får två gånger gratis. E dock sugen på o signa mig där också, ha lite variation. Gymma typ 1-2ggr i veckan o så friskis 1-2ggr i veckan o så promenader på de :) Blev 30 min på löpbandet- eller ja jag gick, gjorde ont dock då jag inte hade några skor :/ Sen blev de 15 min på crossen! Va helt skakis efteråt.

Nu e jag hemma sen en stund tillbaka, ska hänga upp tvätten nu och städa undan lite. Jobbar 8,30-15,15 imorgon :/ Måste duscha också. Shit nu blev de mkt helt plöstligt och jag kan inte sluta kolla på gilmore girls ;)

Dagens mat:

Frukost: Havrekus med ost och skinka
Mellanmål: Kiwi

Lunch: Flygande Jacob

Mellanmål: Yoggi och "fika" hos Sanna

Kvällsmat: Resten från salladen igår och lite flygande Jacob!



Dagens träning: 45 på gymmet. 30 min löp/promenadband, 15 min crosstrainer!

4 januari!

2012-01-05 klockan 14:01:14
Ont i halsen även denna dag. Dock mer hes än ont. Superdupermedicinen jag åt kvällen innan gjorde susen :) Jag och hundarna sov ut lite då jag sov dålig pga blåsten och massa tankar i huvudet. Fick ett tråkigt besked på kvällen efter att jag bloggat i förrgår :( Sen åt jag frukost, slappade, städade och tog med mig hundarna ut på en promenad. De blåste rätt rejält men vi hann med en runda iaf. Kände mig trött i kroppen också så :/ 2,13 km blev de totalt!

Sen gjorde jag mat. Baconpasta med massa champinjoner innan de va dags o jobba. Dagen på jobbet gick snabbt o sen va kl 19 och jag fick stänga. Utanför jobbet stog Ica o Z o väntade på mig i bilen. Så vi åkte direkt in till frikis o Svettis. Köpte ett årskort där på gympa :D Yippie! SKa bli så kul! :) Sen gick vi på ett baspass med Anne. Vårt traditionella pass. Tycker de e bra och jobbigt. Märks att man slappat de senaste veckorna för jävlar va trött jag va efteråt :P

Sen åkte vi förbi alpina så jag kunde köpa med en sallad utan sallad ;) Gick av hemma hos mamma och pappa och gosade med hundarna. Brorsan kom dit också o sa hej o sen kom mamma o pappa hem. Pratade lite om de som händer just nu i släkten, massa tråkigheter :( Sen gick jag hem o la mig!

Gårddagens mat:

Frukost: 1 havrekus med billingeost 17% och 1 kiwi

Lunch


Bacon och champinjoner i minifraichê med vitfiber pasta och broccoli!

Mellanmål: Yoggi med musli innan träningen

Middag

Min egna "sallad" från Alpina. Pasta, majs, ost, kyckling, kebab och gurka. O så kebabsås.

Dagens träning: 55 min baspas på F&S och 2,13 km promenad med vovvarna!

Såhär glad ser man ut efter ett pass på F&S :P




3 Januari!

2012-01-03 klockan 20:41:22
Vaknade upp med världens halsonda :( Inte alls trevligt så hela dagen på jobbet var en riktig pina :/

Efter jobbet åt jag lite mat, hämtade hundarna och käkade mat. Sen vilade jag en stund, eller ja 2 timmar. Skulle egentligen va barnvakt åt Nikki o Nora för Z skulle till tandläkarn men de blev inget så jag sov vidare. De behövdes. Sen har jag städat, kastat ur julen. Är så trött på de nu :P

Sen gjorde jag mat, ett nytt recept så har klarat den utmaningen denna veckan ;) Sen mötte jag upp Z för en promenad i ösregnet. Blev en runda på 2,69 km, de räckte för idag! Så nu sitter jag framför tvn och kikar på första säsongen av "Gilmore girls". Ska väl ner o hämta hundarna en stund o forsätta kika på Gilmore girls ;)

Dagens frukost var havrekus med kokt skinka och smör och en banan fast den tog jag senare.

Dagens lunch

Ugnsbakad röding med en halvpressad potatis med sås. De ser ut o va mkt men de va en liten tallrik :)

Dagens middag

Fetaost överbakad laxfilé med fullkornsris och morötter :) De va så jääävla gott så denna kommer bli en ny favorit och dessutom sjukt lätt o göra! Ni får hojta om ni vill ha receptet!

2 Januari

2012-01-03 klockan 20:22:40
Igår va de dags o starta nya livet. Ska genomlida så länge jag utan godis, dricka, chips och fika. Jag äter bara det jag tycker är gott. O så försöker jag hålla mig till kalorisnåla alternativ.

Gårddagens frukost

Ägg och champinjoner!

Gårddagens lunch och middag

Nötfärs i lagalätt, pasta och rivna morötter!

Kvällsmat


Kvarg 0,1% och osockrade björnbär!


Var även ute på 2 promenader. En 2,36 km med hundarna och en 4,96 km så gårddagens motion blev totalt: 7,32 km igår!

Va även inne o hämtade Z i skolan så vi va o handlade. Fyllde upp kyl och frys med massa gottigt. Köpte på mig en massa lax, kyckling osv! Är skönt att få göra lite mat själv. Äter ju annars hos mamma o pappa men nu när de ska bort i 3 veckor så får jag helt enkelt lära mig att göra mat till mig själv :P

Nyårsafton!

2012-01-02 klockan 22:14:16
Började dagen med att Sanna ringde o väckte en sooovande Fia. Va längesen jag sov till 9,45. Så va bara o studsa upp o hämta hundarna o tvinga med dom på en kort promenad. De va dock riktigt tjuriga på mig så blev ingen längre vända, de va ju kallt :P



Sen städade jag hemma, eller jag dammsög o plockade iordning innan jag lastade in mina saker i bilen o åkte till Johan o Zenita. De va bara o börja med maten. Eller efterrätten! Så de lagades mat i några timmar, kocken Fredrik höll sig undan så de va jag o Z som fick kocka!

Sen kom Fredrik o jag o Z fick göra oss iordning o sen kom Ica o Polly. Så Ica fick hjälpa mig med håret o Zenita med sminket. E kass på sånt så bättre andra gör de ;) Sen va de bara o äta. Z Hade dukat så fint o barnen hade ett eget litet bord som de satt vid!



Nyårsmenyn:

Italiensk ostsoppa med salami. Den gick hem hos barnen som åt massa :)

Kycklingfilé fylld med färskost, vitlök o mozarellaost, hasselbakspotatis, sallad och vitlökssås! MUUUUMMMA!

Pannacotta med hallonyoughurt! Riktigt gott men man va så mätt så blev inte så mkt efterätt för min del :P



Sen spelade vi jag har aldrig, sanning o konka o ölspelet och drack lite gotta ;) Abstinthe, explorer och cider.. Mummms. Blev mkt skratt och lite avklätt. HAHA! Jag får alltid de värsta konsekvenserna :P Men hade de supertrevligt hos Z o Johan o vi som skulle åka vid 20 egentligen kom inte iväg förrän 22,30 till stan ;)



Johan va snäll o körde in oss för han va nykter. Åkte hem till Jenny där de fortsattes spela sanning o konka o Jag har aldrig innan de va dags o gå ut för 12-slaget.



Vid 12-slaget skickade jag iväg en himmelsk lykta med en önksning för detta året. Hoppas de blir som man vill nu när man önskat till stjärnorna :)



Sen gick vi in en sväng innan jag, Ica, Polly o Fredrik drog oss till stan. Käkade på MC och försökte få en taxi hem, Va dock omöjligt så tog bussen :P

Väl hemma så sa vi hejdå o jag o F gick hem till mig o pratade o kollade på tv innan de va dags o sova!

Fredagen den 30 ;)

2012-01-02 klockan 21:24:15
Började med att jobba fm. 7,30-13,30! :) Dagen gick fort o tur va väl de, jag skulle ju va ledig sen så jag längtade ^^

Efter jobbet kröp jag och hundarna ner i soffan och slöade. Kikade på en film innan jag gjorde mig iordning o tog med hundarna på en promenad. Sen kom Ica o Polly o hämtade mig o vi hämtade Z o drog till Skövde. Handlade mat till nyårsmenyn innan vi mötte upp Bitta på Sigges där de handlades lösgodis ;)

Sen åkte vi ner till bion där vi mötte upp Johanna. Vi skulle ha en tjejkväll med bio och god mat. Vi gick på "New yer´s eve". Helt klart en Fia-film. Den va bra, riktigt bra. O att Zac Efron såg ut som världens perfektaste kille gjorde ju inte saken värre ;)

Efter filmen gick vi till Mangos och åt god mat. Jag, ica o Bitta delade på 3 olika tapas. BBQ-kyckling, nachotallrik och tzatsiki med bröd!



Till huvudrätt åt jag kycklingspett med aioli och vitlöksrostad potatis. Efterrätt orkade ingen av oss vilket va synd för deras efterrätter e riktigt mumsiga ;)



Väl hemma va de bara o sova efter en superdupermysig kväll med mina fina tjejer <3

Nyårsdagen!

2012-01-02 klockan 18:57:38
Vaknade av sms från Zenita. Gick upp o duschade o sen kikades de på tv och bara slappade innan vi gick till Z o Johan. Va förbi Ica o Polly o sa hej också :) Mådde bra men va trött, inte alls bakis som tur va! :D

Hos Johan o Z blev de lite prat o bus med Nora innan Fredrik, Johan o Nora åkte o köpte pizza. Jag o Z låg kvar i sängen o pratade skit o åt godis :) Nikki busan vaknade också så då fick vi gå upp. Jag diskade och plockade lite innan maten kom!

Sen käkade vi, pratade och slöade. O så mätte jag o Z oss och vägde oss samt gjorde en SWOT-analys! Diskade och plockade lite! Sen drog jag hem och lämnade lite saker och drog ner till Ica o Polly. Där kikade vi på film, "Dolphin tale". En verklighetsbaserad film, mkt bra iaf :)

Sen spelade vi en omgåg med Chicago som jag självklart vann ;) Väl hemma slocknade jag nästan direkt, va skittrött :P



2011

2012-01-02 klockan 09:58:56
Lånade denna av Malin ;)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Hmm svårt o säga. Inte va jag kommer ihåg faktiskt :P
2. Höll du några av dina nyårslöften? Antagligen inte!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp 2 st :)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Kreta och England X 5 ;)
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Kärlek :)
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 26 September då jag gjorde min ögonlaserop.
8. Vilken var din största framgång 2011? Att jag fått mer ansvar på jobbet och puttat ner chefen(mamma) från sina höga hästar ;)
9. Största misstaget? Vilket av dom?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Problem med ryggen, knäet och foten :(
11. Bästa köpet? Tindra, ögonlaserop, all bensin till raggarbilen, alla resor, kläder, heminredning, jaa listan kan göras lång ;)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor, laserop och kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Tindra när hon kom in i vårt liv, Johan o Z flyttade till Timmersdala, ögonlaseroperationen och när Johanna flyttade hem till Sverige igen!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Jag kommer med Veronica Maggio
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Första delen va jag nog ledsnare men sista delen gladare :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Inte lagt av med träningen :/
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit mindre snäll mot de som inte förtjänar de
18. Hur tillbringade du julen? Julafton på jobbet först, sen hos min moster o sen hemma hos mamma o pappa. Juldagen på jobbet o sen på 3 förfester och annandagen i Göteborg hos min kusin o sen hos Z & Johan :)
19. Blev du kär i år? Njaa, mest förtjust kanske
20. Favoritprogram på tv? Vampire diaries, Pretty little liars, Sons of anarchy, jaaa listan kan fortsättas länge till!
21. Bästa boken du läste i år? Måste va alla böcker i "Imorgon när kriget kom"-serien av John Marsden
22. Största musikaliska upptäckten? Kent
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Hyllor från ikea
25. Något du önskade dig men inte fick? Ett jympakort!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Städade lägenheten, fikade med Bitta o Gustav, jobbade, slappade i soffan framför Gossip Girl
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Svårt o säga men från sommarn och till December har året varit väldigt bra :)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Mycket Londonkläder ;)
29. Vad fick dig att må bra? Vänner och familj!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Går inte ens o skriva en :P
31. Vem saknade du? Min morbror på julafton!

Lite av mitt 2011 i bilder. Kommer komma en månadsresumé så fort jag hinner :)


image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

RSS 2.0