Rookie blue!

2012-07-04 klockan 23:35:01
Senaste favoriten i samlingen. Är inne på sin tredje säsong nu och jag väntar med spänning på nästa avsnitt :)
 
Serien handlar om en grupp nyutexaminerade polisaspiranter gör sitt bästa för att klara av sina nya roller i Torontos poliskår. Varje dag upplever de polisyrkets farliga sidor samtidigt som de måste tackla sina vänners och familjers oro och förväntningar. (info lånad från tv11)
 
Huvudkaraktärer:
Andy McNally: serien huvudpersonen. Hon drivs av viljan att göra det rätta.Andy är den mest positiva personen på arbetsplatsen eftersom hon vet att jobbet går i första hand.
 
Dov Epstein: Han är ofta visat sig vara ALLT FÖR IVRIG att engagera sig i allt, även när det inte är nödvändigt för honom att göra det. Denna egenskap har fått honom i trubbel många gånger, så mycket så han har blivit tillsagd att "sakta ner".
 
Traci Nash: Lugnet i stormens öga och fulländad förtrogne är Traci ankaret för hennes kollegor. Hon är också praktisk och ansvarstagande. Hon är en ensamstående mamma att försöka hitta balansen mellan hennes arbete och hennes familj.

 
Chris Diaz: Han ses ofta som tar "av boken" metoden. Han tror på befälsordningen, efter order att göra det rätta och framför allt, tror han på att försvara de svaga. Trots detta till synes goda egenskap, gör det honom inte att ta initiativ.
 
Gail Peck: Under hennes frätande yttre är Gail sårbar och känner sig ensam. På grund av hennes kopplingar till högt uppsatta tjänstemän inom polisen att hon ses ofta av andra som att få förmånsbehandling. På grund av detta, känner hon behovet av att bevisa för sig själv och andra att hon kan göra jobbet utan hjälp, vilket ytterligare isolerar henne.
 
Seriens + och -
+ Spännande avsnitt med olika sorters brott
+ Alla roliga och sarkastiska pratstunder mellan asprianterna och överbefälen
+ Sam och Andy, käääärlek :)
- Finns nog inget att klaga på alls helt ärligt :)
 
Betyg på serien: 4,5/5. :) KOLLA IN DEN!
 

Kommentarer
Postat av: Nilma

Aldrig hört talas om:O

2012-07-06 @ 18:57:13
URL: http://www.nilma.se
Postat av: Anonym

ingen fara! Säg till när du testat! Köp jordnötssmör utan socker till dt o lägg bär! BLIR MUMMA!

ah fan blir helt sne på blogg.se önska jag kunde blogga mer men orka lixom sätta på datan. bor ju mer eller mindre på gymmet haha.

aw vad snällt sagt tack! Velat ha de byxorna så jävla länge o äntligen på rean.

Puss!

2012-07-06 @ 19:34:18
URL: http://mscharlie.blogg.se
Postat av: mary

Sv: Ja verkligen , Grekland är väldigt fint :)

2012-07-06 @ 20:46:19
URL: http://maryphoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0