Min vecka so far! :) (långt inlägg)

2012-11-25 klockan 15:01:56
Veckorna springer förbi.
 
Måndagen började med att jag fick åka på ett besök till tandläkaren. Lagade ett av de två hålen jag har. Bedövningen var inget trevlig alls, halva ansiktet var bortdomnat i nästan 5 timmar :P
Väl hemma var det bara att slappa, umgås med Johanna och gosa med hundarna innan jobbet. Var ju Tysons 4årsdag så jag gjorde pannkakor till lunch för de älskar han :)
Efter jobbet blev de lugnt framför tvn!
 
 
Tisdagen började med jobb. Sen var det bara att pysa ner till Zenita och barnen. Jag skulle va barnvakt åt Nikki medans Z och Nora va på sjukhuset. Medans Nikki sov så passade jag på att låna Z´s bok "50 nyanser av honom". När Nikki vaknat så kollade hon på Bamse och åt mellanmål medans jag läste.
Sen kom Z och Nora hem så då lekte vi en stund innan jag gick hem till hundarna. Sen ställde jag in Pontiacen för vinterförvaring med pappa innan jag spenderade resten av kvällen med hundarna framför "Arrow" samtidigt som jag läste :)
 
 
Onsdagen spenderades med hundarna, var på en långprommis med Johanna. Va fint väder faktiskt :) Sen kikade vi på "SOA" innan de var dags att jobba!
Efter jobbet fick jag hem alla mina saker från USA. Så grejade med de en stund. Var ju tvungen att ta upp Kitchenaiden och beundra den lite :) Resten av kvällen läste jag!
 
 
Torsdagen började med jobb. Efter jobbet hann jag och Johanna kolla en sväng på "Revolution" innan hon åkte till jobbet och jag läste lite. När jag var klar med boken gick jag och hundarna på en promenad och lämnade tillbaka den till Zenita och barnen. Sen hämtade Ica, Polly och Enya upp mig och vi åkte till Skövde. Var premiär för "Stad i ljus". Vi mötte upp Bitta och Gustav och gick och kikade. Dock var de kallt, regnade och intealls så mysigt som jag trott så blev en snabbvisit. Sen köpte vi med pizza från Alpina och åkte till Ica och Polly. Kikade på "The babymakers" och gosade med Enya innan jag pyste hemåt. Hade köpt "50 nyanser av mörker" så var bara att läsa innan det var dags att sova :)
 
 
Fredagen började med lyxfrukost med min roomie :) Vi hade tänkt att kolla på de senaste "Vampire diaries" men det är ju Thanksgivining i USA så de var inget avsnitt :( Sen var det bara att greja, göra mat och gå till jobbet då jag började 1 timme tidigare. Kvällen spenderades hos päronen med att läsa och gosa med mina älsklingar :)
 
 
Och igår så började de med att jag jobbade. Eller först beundrade jag mig själv i SLA då det var ett stort reportage om vår lilla bensinstation här ute på vischan. Och självklart var linslusen Fia med ;) Inte så frivilligt dock ^^
Dagen på jobbet gick jag ner till päronen en sväng innan de var dags att göra sig iordning. Sen åkte jag och Johanna till stan. Eller hem till Niklas, där var han och Larsson och vi spenderade vi kvällen med glögg, fanta och rose och en himla massa skratt. Riktigt härliga människor dom där 3 :) Hjälpte Niklas att sätta upp hans väggord, blev riktigt bra :) Kvällens roligaste var att Niklas inte hade någon mandel till glöggen men de löste vi lätt med jordnötter ;) Sen kom mamma och pappa och hämtade mig och körde ner de andra till stan. Hade gärna följt med men skulle ju upp och jobba idag :P En riktig superbra kväll, mer såna kvällar :)
 

London :)

2012-11-22 klockan 15:32:41

Som ni kanske märkt så är London en stad jag gärna besöker :) Detta året har de blivit 2 resor till min favorit-huvudstad! En i maj och en i oktober :)

Jag har lovat mamma att inte åka någonstans mer detta året, men de hindrade inte mig från att boka en resa den 10 januari ;) Så den 10-14 januari åker jag, Johanna och Malin till London! Ska bli några dagar fyllda med party och shopping med min underbara vänner :)

Någon mer som ska till London nästa år? :) Eller varit där i år? :)


Shoppingen i USA - del 3 de sista sakerna :)

2012-11-21 klockan 22:10:00
 
Idag anlände de sista grejerna från USA i en container! :) Har lite saker som jag inte kommer visa då det är julklappar och presenter till mina kära vänner och deras barn :)
 
 
Ett kilo med M&M´s peanutbutter. Jag är i himlen, som jag dragit ut på min lilla M&M påse jag har haft här hemma i 2 månader ^^ Idag kan jag äta upp de sista med bra samvete för nu har jag iaf så de räcker ett bra tag framöver ;)
 
Tavlan har ni ju sett tidigare, visst är den fin? Nu är det bara vart man ska göra av den i lägenheten? Vill ju att den ska synas och ge ett intryck direkt när man kommer in :)
 
Och så är det mina 2 fina kitchenaidar! Den lite ljusare som är ett mycket bättre kort på är den som ska säljas. Den är pistagegrön men inte riktigt min färg. Är mer för den andra jag köpt, den är iceblue och så niiice :D Längtar tills jag har tid att baka nåt riktigt gott! Blir nog en omgång med lussekatter innan helgen är över ;)
 
Sen köpte jag även några söta julgrejer och en IB-laursen inspirerad skål som matchar köket :)
 
 
 

Vecka 46 :)

2012-11-19 klockan 18:57:21
Veckorna springer som vanligt förbi!
 
Denna veckan inleddes med ett besök hos tandläkaren och tandvärk. De brände bort tandkött på bägge sidor nere som låg över visdomstanden. Inte så kul :( Det har resulterat i att hela veckan har jag spenderat med att tandvärk och knappt kunnat äta! :/
 
Måndagen spenderades med tandvärk, en promenad med Johanna och hundarna, kollade på någon av "Twilight"-filmerna innan de va dags att jobba! Efter jobbet blev de "Teen wolf" och slapp i soffan :)
 
Tisdagen var jag och Johanna på en promenad med hundarna, kikade på tv, slappade innan de va dags att jobba. Efter jobbet kikade jag på sista filmen i "Twilight"-serien innan jag sov en stund. Sen var det bara att gå upp vid 23 och åka till stan. Jag, Johanna och Zenita var på midnattspremiären av "Twilight - breaking dawn part 2". Den var så bra :D Tror den är en av de bästa delarna. Z tyckte inte den va bra alls :P Sen käkade vi nattamat på Statoil innan det var dags att åka hem och sova. Dock var de omöjligt att sova när jag visste att jag skulle upp vid 7 och jobba ^^
 
Trött på onsdagen men dagen på jobbet gick fort :) När jag slutat plockade jag upp Malin och Max och vi åkte till Töreboda. Där mötte vi min kusin Julia och hennes dotter Signe. Vi fikade och pratade på en lång stund inne i värmen :) Sen åkte vi och kollade på Julia och Jonis hus innan jag, Malin och Max begav oss till kyrkogården i Töreboda. Där ligger min morbror,mormor och morfar så passade på att tända ett ljus hos dom innan vi åkte och släppte av Malin och Max och jag åkte hemåt. Kvällen spenderades med glass i soffan, tandvärken va inte kul :( Var nog inte så supertrevlig mot Johanna :P
 
Torsdagsförmiddagen var lugn, "Teen wolf" och promenad med hundarna innan jobbet. Kvällen spenderades alla gånger framför "teen wolf" också ^^
 
Fredagen spenderades först på jobbet. Sen åkte jag, min mamma och moster till IKEA i Jönköping! Blev en ny servis köpt, ARV heter den och var ap-snygg verkligen! Supernöjd :) Blev lite annat smått och gott handlat också, blommor, ljus, köksredskap osv! Man hittar alltid nåt där som man inte behöver^^ Väl hemma var det bara att plocka ordning på allt nytt och kolla lite på tv :)
 
Lördagen spenderades med hundarna framför tvn, sen var det bara att greja hemma. Ta hand om disken, plantera om de nya blommorna, plocka, damma, dammsuga och moppa golvet innan de blev en promme med vovvarna innan Johanna kom hem. Sen började vi göra mat. Malin skulle komma på inflyttningsbesök :) Eller ja sen Johanna flyttade in i gästrummet, numera Johannas rum! De blev tacokycklingpaj som var supermumsig med tacochips, salsa och guacamole :) MUMMA! Kvällen spenderades med en massa minnen, prat och massa skratt! Och så var vi lite extra glada en stund :P Sen bakade jag en kladdkaka som vi avnjöt medans vi kollade på skämtklipp på Youtube innan vi följde Malin till bussen! Var väldigt kul att ha henne på besök <3
 
Söndagen spenderade jag med att städa efter gårdagen. Var uppe tidigt då Tyson mådde illa och spydde några gånger :( Blev frukost/lunch framför "The vampire diaries" med min sista flaska pepsi twist från Budapest :P Sen gick jag ner till Ica, Polly och Enya och var där en bra stund :) Ville ju gosa med lilltjejen! Sen slappade jag och Johanna hemma framför en ny serie "Revolution" innan Niklas kom. Dags att baka pepparkakor. Så kvällen spenderades med att baka pepparkakor, prata, skratta och lyssna på julmusik! En mkt trevlig kväll med mina roliga vänner :)
 
 
Hur har er vecka varit?

Min prins <3

2012-11-19 klockan 11:27:46

Idag blir min älskade prins 4 år <3 matte älskar dig så hjärtat spricker!

2 bilder från när han var ca 10 veckor och de 2 andra är från idag :)


Önskelista!

2012-11-15 klockan 15:18:00
Snart är det dags för julafton! Och bara 3 ynka dagar innan, dvs den 21 December blir även jag ett år äldre tyvärr! :/
 
Viktig info för er som ger mig present, inget julpapper på presenten tack :)
 
Så mina vänner, familj och släkt, såhär ser min önskelista ut för i år när det gäller både present och julklapp :)
 
Presentkort på "Förr och nu" i Tibro
Presentkort på "Gina tricot"
Pengar till en resväska, vill ha denna i storlek 75 cm
Den kompletta samlingsboxen av "Entourage"
Säsong 9 av One tree hill
Säsong 1 av Rookie blue
Säsong 1 av Shameless
Säsong 2-5 av Chuck
Säsong 4 av Sons of Anarchy
Säsong 4-5 av Gossip Girl
Säsong 2-5 av The big bang theory
Säsong 2-3 av Glee
Säsong 3 av The vampire diaries
Säsong 2 av Pretty little liars
Säsong 1-2 av Nikita
Säsong 1-3 av Greek
 
Ja som ni ser så är det väl mest serie jag önskar mig ;) Min kitchenaid som jag köpte i USA är present och julklapp från mamma och pappa så får väl inte så mycket mer av dom :)

Mitt resår!

2012-11-15 klockan 13:19:00
Tänkte lägga upp en bild och en låt för varje resa jag gjort i år. Så börjar med Rhodos och sen fortsätter jag med resten av resorna :)
 
Rhodos Maj 2012 med Ica, Polly och Johanna :)
 
 
 
EM i Ukraina med Hanna, Peter, Jocke, Anna, Carro, Andreas och Martin i Juni :)
 
 
London med Zenita i Juli :)
 
 
Budapest med Johanna i September :)
 
 
USA med pappa och brorsan i September :) (Kunde inte bara välja en bild från denna resan, helt omöjligt :P )
 

 
London med Helene, Jocke och Emil i Oktober :)
 
 
Väldigt bra år med resor och musik! :)

Vila i frid!

2012-11-14 klockan 23:21:00
 Alltid lika jobbigt när någon av de kunder jag träffar dagligen går bort, eller din pappa träffar jag varje dig och dig träffade jag varje helg på jobbet. Såg dig senast i söndags och nu finns du inte mer.
 
Usch en rysning gick genom hela kroppen när jag fick höra att det var du som blev ihjälkörd igår. En olyckhändelse och sen var du borta. Samma som med Jens, en olyckhändelse och han var också borta. Otäckt!
 
Livet är kort mina vänner, ta vara på dagen och lev och njut för livet kan försvinna snabbare än vad man förväntat sig!
 
 
 
 
 

Twilight - breaking dawn part 2!

2012-11-13 klockan 14:57:35
Inatt, eller rättare sagt 23:59 ikväll så är det premiär för den sista delen i "Twilight" serien. "Breaking dawn part 2". Och som den nörd som man är så är det ett måste att gå på premiären! :) Har bara missat den första midnattspremiären annars har jag varit på de andra 3 :)
 
 
 
Nu önskar jag att tiden på jobbet kan gå fort så jag kan se klart på den part 1 filmen och sen åka och se part 2! :D
 
Nån annan som ska gå på "Breaking dawn - part 2" inatt? :)

Lite bilder från Halloweenfesten :)

2012-11-12 klockan 21:43:31

31 oktober - 12 november!

2012-11-12 klockan 21:32:12
Tiden har gått fort sen jag kom hem från London! Jag har iaf jobbat som vanligt, en lördag också dessutom. Synd om mig ;) Sen har jag varit sjuk i 1 vecka. Feber, halsont och ingen röst! :(
 
Sen sist  har jag hunnit med:
- Halloweenfest med roligt folk! :) Jag var pudelrockare!
- Städa i 5 timmar dagen efter halloweenfesten :P Inte lika kul!
- Fått en roomie vid namn Johanna! :)
- Varit sjukskriven en dag från jobbet! Hade nog behövt vara hemma mer dagar men var alldeles för rastlös :P
- Avnjutit årets första lussekatt! MUMMA
- Träffat Enya en sväng! Sötnos!
- Lyxfrukost, amerikanska pannkakor med min roomie!
- Leeeedig helg för första gången på 10 veckor utan resor, jobb och något inplanerat!
- Heldag med Malin i stan. Hittade min fina hylla, fick åka in med Johanna och hämta den!
- Lämnat in husvagnen på vinterförvaring! :)
- Varit med Z och Mamma i stan och shoppat lite!
- Firat farsdag med familjen!
- Hållt och myst med Enya som tusan på eftermiddagen igår :)
- "Bränt" bort från tandköttet från mina visdomständer vilket gör att jag i detta nu sitter med årets jävla tandvärk. Eller de gör väl ont i tandköttet men de gör ont överallt just nu :(
 

New in!

2012-11-10 klockan 18:21:27

Har under en tid letat efter den perfekta hyllan till köket. Och idag hittade jag den inne på Encore i Skövde :)

Visst är den superfin? Passar så perfekt in i mitt kök så det är löjligt! Den gick på 1795:- och värd varendaste krona, är i lite lyckorus just nu för det blev så bra :)

För er som gillar shabbychic och lantlig stil rekommenderar jag Encore i Skövde och Förr och Nu som är i Tibro. Massa roligt till bra priser, speciellt bra priser i den sistnämnda butiken :)


30 Oktober - dag 4 i London!

2012-11-07 klockan 13:03:00
 Dagen började med frukost vid hotellet. Smakade sådär :P Sen åkte vi till London Aquarium. Där har jag aldrig varit förut. De ligger precis bredvid London Eye och när man går bort mot Big ben. Jocke älskar fiskar, hajar osv så vi gick in. Var ingen kö dessutom, vi var där redan vid 10 så va skönt att de inte va så mkt folk! Vi kollade på en massa fiskar, rockor, hajar, sköldpaddor, Nemo´s, krokodil, pingviner osv.
Var väldigt kul och intressant att gå omkring där bland regnskogen ibland och bland kylan hos pingvinerna ibland!
 
När vi var klara där så gick vi vidare förbi Big Ben och gick in i St. James park. Där sprang de som vanligt omkring en massa ekorrar och de åt från våra händer. Va riktigt mysig och vädret var bra :) Sen kollade vi på vaktbytet vid Buckingham palace innan vi åkte till Harrods och kollade en sväng. Sen åkte vi och fikade vid King cross/St. Pancras. Blev en underbar strawberry frappe med brownie från Starbucks :D
 
Sen var vi vid Platform 9 3/4 som de hade flyttat på. Kändes lite B nu för de var bara mot en vägg mellan 2 butiker inne på King cross tågstation :/ Sen åkte vi vidare till Oxford Circus där vi besökte Hamleys. Englands och kanske Europas största leksaksaffär. Fy fan va mkt grejer och så sjuuuukt mkt folk så det var inte sant! Sen blev de ett sista besök på Primark innan vi åkte tillbaka till hotellet och började packa ihop alla våra saker. De hade blivit en hel del handlat så var precis så väskorna gick igen ;)
 
Sen gick vi och försökte hitta någonstans att äta. De slutade med att vi hamnade på pizzahut vid Primark på Oxford street. Vi bodde ju bara 10 minuter därifrån! Så blev en gooood pizza innan vi tog bussen tillbaka till hotellet och la oss. Vi skulle ju upp tidigt så blev att lägga sig tidigt :P
 
 
 
 

29 Oktober - dag 3 i London!

2012-11-05 klockan 15:53:17
Dagen började med frukost på Subway i Nottig Hill Gate. Vårt stammisställe Z :)
 
Sen åkte vi till Oxford Circus och gick hela Oxford Street. Blev ett besök på Niketown, min kusin var i himmelriket. Sen blev de andra butiker hela vägen ner till Primark som blev slutdestinationen. Köpte de där leopardfärgade sneakers jag visade för ett tag sen! De var billiga dessutom! :) Blev lite mer handlat på primark som vanligt.
 
Sen käkade vi lunch på KFC innan vi lämnade av alla påsar på hotellrummet. Jocke, min ena kusin stannade kvar medans vi andra åkte till Stamford Bridge. Min andra kusin Emil är ett fotbollsfan så det var självklart att vi skulle förbi Chelseas hemmaarena! Så vi gick omkring och tog lite kort och besökte deras souvinershop innan vi åkte tillbaka. Var förbi Krispy Kreme doughnuts och köpte med en jättesöt plåtburk :)
 
 
Sen vilade vi en stund innan vi tog och åkte till Lily white´s igen och jag köpte lite grejer :) Sen var vi förbi M&M world och kollade in allt godis. Det är verkligen coolt därinne :) Sen åkte vi tillbaka till hotellet då vi var trötta. Köpte med oss lite smått och gott från M&S foodmarket och spenderade kvällen på hotellrummet med en massa skratt!
 
 

28 Oktober - dag 2 i London!

2012-11-05 klockan 14:25:32
 
 
 
Dagen började med att vi fick ett wakeup-call från receptionen! Var lite osäker med vintertiden så bäst att vara på den säkra sidan!
 
Sen åkte vi till Baker Street där mitt resesällskap skulle gå på Madame Tussads men först käkade vi frukost :) Sen var det bara att ställa sig i kön till Madame Tussads. Den var heeeelt sjuk lång. Hade förköpt biljetter på nätet innan men kön var brutal. Stod där i 1 timme innan de kom in. Jag var tvungen att köa med dom då biljetterna stod i mitt namn även om jag själv inte skulle gå med in :P
 
När de var inne tog jag tunnelbanan till Marble arch. Skulle in på primark men de öppnade inte förrän 11,30 så fick stå utanför i 20 minuter innan jag och massor andra av människor begav oss in. Hann dock bara gå igenom hela Primark utan att köpa nåt innan de ringde. De var klara på Madame Tussads så jag åkte tillbaka och hämtade dom och vi åkte till Primark och handlade lite. Var helt sinnesjukt mkt med folk!
 
Sen åkte vi till Paddington och käkade lunch innan vi gick tillbaka till hotellet med vår shopping. Sen slappade vi en sväng på rummet innan vi begav oss till Piccadilly och besökte Lily White´s, en stor sportbutik och Cool Britania. Sen skulle vi till M&M¨s world men de va stängt! Så vi gick till Planet Hollywood där vi fick vänta en stund innan vi fick ett bord. Sen åt vi middag. Blev en supergod pasta för min del :) Sen åkte vi tillbaka till hotellet. Var ganska trötta efter dagen :P
 
(bilderna av någon anledning kommer i helt fel ordning)
 
 
 
 

27 Oktober - dag 1 i London!

2012-11-05 klockan 14:07:46
Dagen började med att jag jobbade 8,30-16,15. Sen kom min faster och mina kusiner och vi plockade ihop väskorna och begav oss mot Säve flygplats! Stannade på Bógens ner och käkade korv med hälfta/hälfta :)
 
Väl framme på Säve checkade vi in väskorna och väntade på flyget. Först var det 15 minuter sen men tillslut var det försenat ca 35 minuter. De planet som skulle till Warsawa blev omdirigerat till Landvetter så de fick åka dit med buss. Men vi fick åka från Säve som tur va :) Flygresan gick bra. Mina kusiner har aldrig flygit förut men de var en enkel och smidig resa så de hade tur!
 
Väl framme på Stansted hämtade vi bagaget och tog Nationalexpress-bussen till Marble arch. Där tog vi en taxi till hotellet. Vi bodde på Hilton Hotels Metropole som ligger vid Egware road tunnelbanestationer. Superstort och fräsch hotell. Vi fick ett stort och superfint rum på åttonde våningen. Somnade gott när vi väl var framme på hotellet :)
 
Min klocka på telefonen cpade när vi var framme och visade New York. Hade väl gärna varit där men nu var jag ju i London ;)

Vecka 43!

2012-11-05 klockan 13:55:17
Jobbade som vanligt mån-fre och även lördagen! Fredagen på jobbet var heeelt sjuk! Så mycket däckkunder så hann inte ens sitta ner 1 minut. Hade ett inslag på vanliga kassan var 90 sekund :P Heeelt sinnes! Men roligt då dagen gick sjukt fort :) Spenderade tisdagskvällen hos Ica och Polly. Kikade på "The amazing spiderman", skitbra film :) Jag och min kusin gjorde ordning Pontiacen för vinterförvaring. Fick även byta däck då det hade blivit punka på de högra bakdäcket :/
 
Resten av veckan var lugn. Johanna var förbi och vi kikade på SOA, min kusin sov över en natt också! Familjemiddag hos päronen på fredagen innan jag åkte till London :)

Tappat rösten!

2012-11-04 klockan 23:27:20

Har varit förkyld en längre tid men i torsdags började de bli värre och igår mådde jag riktigt dåligt! Var tvungen att gå hem en timme tidigare från jobbet så jag fick sova lite. Var helt slut och feber hade dykt upp men de stoppade inte mig för att gå på Johannas halloweenfest. Men de ångrade jag lite idag. Jag hade kul som fan men jag har ingen röst. Eller jo men den skär sig hela tiden så man hör knappt vad jag säger.

Så idag har jag städat festlokalen i 5 timmar så kvällen har spenderats på soffan framför Batman filmerna! Nu är jag riktigt slut, har ont i hela kroppen och halsen är helt förstörd. Ska jobba imorgon men vet inte hur jag ska kunna prata med mina kunder! Haha fy fan vad illa min röst är, nästan pinsamt att prata med folk!

Ne nu ska jag sova. Inlägg och bilder kommer imorgon om jag orkar :) hoppas er helg varit bra!


Enya :)

2012-11-03 klockan 07:49:00

Sent igår kväll kom samtalet från Polly. Samtalet som jag väntat på men inte trott att jag skulle få än! 12 dagar tidigare än beräknat! Mina älskade vänner Ica och Polly fick sin älskade Enya igår! Jag är så lycklig för deras skull och vill inget annat än att se den lilla nu!

Välkommen till världen Enya. Jag kommer lära dig allt jag kan <3 och grattis till världens bästa Ica och Polly! Ni kommer bli kanonbra föräldrar :)


RSS 2.0