19 September - dag 2 i USA

2012-10-01 klockan 21:36:00
Vaknade redan vid 6,10 på morgonen USA-tid. Var lite svårt att ställa om tiden :P Käkade frukost och åkte till Ivar och sa hej! Sen åkte vi till Bell Air Mall. Ett stort shoppingcenter på Airport blvd i Mobile. Var inne i många roliga affärer. Blev lite handlat :) Favoritaffären var helt klart Sears där de hade mycket roliga och billiga tshirts :)  Blev nog en 5-6 tshirts handlade, ett par byxor, skor och lite smått och gott :)
 
Sen besökte vi Alabamas största skobutik. Fanns väl mycket roligt men köpte bara en plånka och ett par crocs flipflop :P Sen var vi förbi några mer affärer innan vi åkte tillbaka till Theodore, området där Ivar hade sitt garage!
 
Sen var jag och brorsan förbi detn lokala Winn-Dixie affären och kollade lite. Älskar att kolla matbutiker i andra länder, alltid lika kul att se utbudet :P Sen satt jag i solen och grejade med telefonen och bara njööööt av vädret!
 
Dagen till ära var det ca 32-33 grader varmt :) UNNNNDERBARRRT!
 
På kvällen åkte vi ut och åt. Var en liten restaurang vid Dog Bay i Mobile Bay. Kändes som en typiskt amerikansk restaurang :P Maten var sådär men den dög! Sen åkte vi hem och la oss, var fortfarande lite jetlagade eller bara trötta av värmen och shoppingen ^^
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0