EGO!

2013-02-12 klockan 21:26:12
 
 
För 25-årige Sebastian Silverberg handlar allt om yta och utseende. Livet är fyllt av party, pengar och one-night stands. Han har aldrig utmanat sig själv, vare sig det gäller drömmen om en musikkarriär eller kanske framförallt den riktiga kärleken. När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka som leder till att han blir blind. En helt ny värld öppnar sig, eller rättare sagt stänger sig. När han ser allt i svart så kliver den personliga assistenten Mia in i hans liv, en tjej han i vanliga fall inte skulle ägna någon som helst uppmärksamhet. Hon blir den första som lyckas öppna hans ögon för det som är viktigt i livet, men när Sebastian upptäcker att Mia inte är den han egentligen trodde får ytligheten en helt annan mening.
 
SE FILMEN FÖR FAN! Vilken jävla film. Lätt 5/5, vill se den igen. Är inte så mycket för svenska filmer men denna är helt klart en klass för sig! Någon som sett den? :D

Kommentarer
Postat av: basebollivet.blogg.se

Alla hyllar den så jag ser fram emot att se den när jag får tag på den.

Svar: Tack ska du ha :) Var ett väldigt flängigt sångrbete så jag var lite kritisk.

Jo det är lite dum! Det gäller ju att passa sig för allt det där, dem är ganska stränga de där amerikanerna. Haha nej men det där gifta-sig-till-ett-greencard är ju en myt som inte stämmer.

Haha, ja jag ska också se till att svara. Har svarat på några idag. Han har tre intervjuer idag så han får ta det sen. Om han inte är trött. Första gången på ett år han är uppe tidigt haha.

Han google translatar ja, vilket ibland blir jätteskumt kan jag säga. "Why did you write THAT?" och så har allt blviit helt fel vid översättningen ;) Nej han kan inte svenska mer än ett par ord.

2013-02-12 @ 21:26:54
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: elin

Fin blogg! :)

2013-02-12 @ 22:34:48
URL: http://elinwieslander.blogg.se
Postat av: Anonym

Fan den verkar riktigt bra!

Tack för tipset!

2013-02-12 @ 22:50:26
URL: http://Mscharlie.blogg.se
Postat av: elin

Sv: Ja jag gillar den också! :)

2013-02-13 @ 15:21:22
URL: http://elinwieslander.blogg.se
Postat av: basebollivet.blogg.se

Svar: Det ska jag göra, vill verkligen se den.

Hur menar du? Honey honey-sången? Vi gjorde en liten överraskning för barnen & familjerna som bor på barnsjukhuset som vi involerar oss i. Så det var därifrån det kom.

Absolut, man ska inte bråka med amerikanerna. Det är dumt. Lättaste, kanske. Men det är faktiskt inte som på film att man bara gifter sig och voila, får ett greencard i handen ;) Då tror jag att vi hade haft ringar på fingarna snabbt som tusan :P

Han sa ingenting direkt om mig.. han pratar aldrig om vårt förhållande, det är liksom vår grej och det håller vi privat. Grejen är den att oftast är det samma reportrar som gör intervjuer och då är det lättare att ha "kontroll". Dem vet vad dem kan och inte kan fråga. Detta var en komiker från NY, så han var lite mer PÅ. Och då blev allt bara superkonstigt haha. Han frågade typ hur många brudar han "får ner" när han är ute, hur många barn han har med hookers i Vegas och hur många trekanter han haft. Han som trodde att han undvek en kula när han höll sin tjej utanför. Istället blev allt kaos... det hade varit mer komiskt om det var en annan som blev intervjuad. När det var min man? Bara sjukt skumt.

Nej ibland blir det väldigt fel när man översätter med google. Men det blir oftast väldigt underhållande.

2013-02-13 @ 16:56:17
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: Jeanette- Precis köpt ett radhus <3

åååhhh.. måste med se den snart asså!!! :) hehe
Verkar såååå bra verkligen en Jeanette film! :)

2013-02-13 @ 21:08:48
URL: http://thisisjeanette.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0