Veckans...

2013-02-11 klockan 15:18:00
(bilderna är lånade från ginatricot)
 
SNÄLLA GE MIG VÅR NUUUUU! Jag är så trött på snö och kylan och vill ha på mig tshirt, jeans, tygskor och skinnjacka utan att frysa! Är så löjligt sugen på att bara ta bästa flyg härifrån, vintern är inte min årstid!

Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

Jaa, jag längtar också till nästa avsnitt, det kommer nog vara sjukt bra!! :)

2013-02-11 @ 16:16:19
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: basebollivet.blogg.se

Vårkläderna är en av de bästa sakerna med hela våren haha.

Svar: Jag blir så sugen att se den när jag hör alla hylla den sådär :)

Haha awesome.. finns några guldkorn i vår stad. Route 66 känns ju som ett måste om man gör en roadtrip genom USA. Så det gör ni helt rätt i. Min sambo är faktiskt född i Texas men vi är aldrig där ändå mer än Arlington och Houston när han har spelat där.

Nej då kan ni pricka in någon match. För dem spelar varje dag under den perioden så det är match hela tiden. Det är lite galet men det är bra för dem som vill hinna se en match :)

Det finns det absolut, men det som är mest tragiskt med "perfekta" par är det faktum att det aldrig är så bra som dem vill visa resten av världen. Det är sjukt hur mycket otrohet och beroenden jag har sett sen jag flyttade hit. Killar med en stand-in tjej i varje stad dem spelar i och tjejer som försöker låtsas som ingenting. Den "inre cirkeln" kan ibland få ens huvud att snurra. Vi är nog the perfect match. Alla andra skulle tröttna på oss ;)

2013-02-11 @ 16:17:07
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: Sara Ekman

Ja, jag har varit på O'ahu och Maui :) Planerar att åka till Hawaii nästa sommar igen :)

2013-02-11 @ 18:43:41
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: basebollivet.blogg.se

Svar: Ja eller hur? Ja, nu är det inte långt kvar tills vi flyttar. Mannen stack redan i morse och lämnade mig. Fick ju lite andra förutsättningar när han skrev kontraktet i fredags så han tvingades åka redan nu.

Jag älskar också Florida och Jupiter där vi ska bo.

Det är klart man ska ha Route 66 avklarat, kommer bli awesome. Illionois är inte fel det heller.

Absolut, det är bara att hitta en bra match. St Louis är ett av de större lagen i ligan, alltid massa folk så det är jättekul! Jag ska absolut lägga upp lite bilder, vi sitter rätt långt ner dock för det mesta så man får inte alltid en bra "överblick". Men det är en enorm arena.

Det är verkligen så, verkligheten är en helt annan än den som visas utåt och det är det som jag tycker är tråkigt att folk inte riktigt förstår när dem pratar om att dem är avundsjuka på vissa människor. För det är verkligen inte så glittrande som en del kan tro. Det finns extremt många baksidor också. Men det är alla så bra på att inte visa upp, det göms undan och så sitter alla tonåringar hemma och tänker att dem önskar att det var deras liv. Jag kan ärligt säga att jag inte hade utsatt mig själv & mitt förhållande för den här världen om jag inte var SUPERKÄR!

2013-02-11 @ 19:39:15
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: basebollivet.blogg.se

Svar: Ja, bara några dagar kvar! :D Nej jag lider faktiskt med er. De där vintrarna är tuffa. Speciellt januari-mars tycker jag är sjukt drygt.

Det är skillnad på hus & hus i Florida om man säger så. Många ex-idrottare som bor där i alla fall. Och äldre människor som har "semesterhus" där men det kan vara en av de bättre affärerna faktiskt. För de hyr ut till spelarna nu och alla letar ju hem att hyra i feb-mars. Så pensionärerna där drar in bra med $! :)

Absolut. Och så får ni ju inte missa min sambos favorit när man är ute och gör. American gas stations! Haha. Han shoppar hellre på en sån än i en mataffär :P

Ja men det kan jag absolut rekommendera och inte bara för att jag är tillsammans med en av spelarna men för att det är en upplevelse att titta på baseboll från "Busch". Kollade schemat och insåg att vi har rätt crazy matcher i april också, lär bli HOT!

Jo, men så är det ju tyvärr. Man ser ytan & tror att det är det perfekta livet. Men det finns så mkt skit bakom stängda dörrar. Men jag känner lite så att om jag sitter och berättar om det bra så vill jag ändå ge en ärlig bild och berätta om det andra med för annars känner jag mig som en hycklare. Sen så kommer jag aldrig hänga ut någon men jag vill ändå försöka ge en ärlig bild.

Tack! MIn sambo flög ut idag för att göra tester & för att fixa lite grejer med sin GM. Så det stod mellan att skicka ner bilen och flyga eller att köra själv. Men när hans kompis inte kunde följa med så blev det flyg. Jag känner inte för att köra timmar på egen hand. Jag hade sett fram emot en roadtrip men det är baseboll, allt förändras på en sekund och man får lösa det på bästa sätt :P

2013-02-11 @ 22:09:28
URL: http://basebollivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0