Min vecka :)

2013-01-06 klockan 20:06:00
Veckan har som vanligt bara rusat fram :)
 
Har spenderat dagarna med att jobba, kollat på Roswell och varit ute med hundarna :)
 
I fredags åkte jag, min mamma, faster och kusin iväg på en liten roadtrip när jag slutat jobbet. Vi åkte ner till Göksäter på Orust. Det är där lilla Ullared ligger. Det var väl en rolig affär och det blev en hel del handlat men det slår verkligen inte riktiga Gekås, inte en i närheten :P
 
Sen åkte vi vidare till Uddevalla och gick i lite affärer på Torp. Handlade några böcker och lite yankee candle grejer innan vi käkade och åkte mot Trollhättan. Blev ett stopp på Junkyard innan vi åkte hem. Väl hemma var det bara att plocka upp allt och byta om. Kvällen spenderades hos Sanna och Filip med Ica, Polly och Enya. Var en trevlig kväll med mycket skratt :)
 
Lördagen började med att jag började läsa den sista och tredje delen i 50 nyanser av honom. Sen spenderades jag eftermiddagen med Ica och Enya i stan. Blev lite kul handlat som vanligt och en mycket trevlig dag med min bästaste Ica :) Väl hemma träffade jag Johanna lite, vi har knappt sett varandra på hela veckan. Inte för att vi hann prata så länge för jag gick ner till Johan och Z. De vankades spelkväll med dom och Jacob. Var en supertrevlig kväll med mycket skratt. Fast de brukar vi ha när vi spelar. Var inte hemma förrän runt 1,45 typ :P
 
Och idag har jag bara tagit de lugnt. Varit med mamma i Skara en sväng, tvättat och kollat på alldeles för mycket Roswell! :P Och nu frågade precis Polly om jag ville komma bort på film och paj så kvällen spenderas nog hos Ica och Polly. Bra att slita sig från Roswell ibland ;)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jouline

Ohh.. Ja där har du ju tredje boken :) ja jag ska snart se till att få lite tid att börja läsa böckerna! Åh ja pink sand är redan en favorit hos mig :) har flera sådana hemma!

2013-01-06 @ 20:36:51
URL: http://stylebyjouline.blogg.se
Postat av: Sara Ekman

Vi har bott på Riviera Hotel & Casino alla gånger vi varit i Las Vegas :) Det är jättebilligt att bo där men ligger ändå på The Strip, alltså huvudgatan i Las Vegas, så det har bra läge :)

2013-01-07 @ 14:07:51
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Jouline♡

Hihi jag håller med dig, pink sand doftar ljuvligt! Roligt att du blev så fast i dom böckerna, nu blir jag bara mer nyfiken :) Kanske ska jag ta med mig första boken till jobbet inatt och börja läsa!

2013-01-07 @ 17:55:52
URL: http://stylebyjouline.blogg.se
Postat av: Anonym

Vilken söt liten bebis. :)

2013-01-07 @ 20:30:58
Postat av: Sofia

Vilken söt liten bebis. :)

2013-01-07 @ 20:31:16
URL: http://borninmay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0