Glad!

2013-03-10 klockan 17:46:41

Igår när jag och Johanna kollade på "Last resort" ringde min telefon. Ett telefonnummer jag inte känner igen men tänkte att det var lika bra att svara. Det var en kund som är med på vårt Andelsspel på jobbet.

Han gratulerade till vinsten. Vårt Andelsspel hade fått 7 rätt på travet och en vinst på närmare 145 000 kr och vi är 10 stycken som delar på detta. Så helt plötsligt blev jag 14468:- kr rikare. Var så lycklig så jag hoppade i sängen och ja, jag var i ett lyckorus :)

Har vunnit mer själv förut men nu var det jag och 9 andra som fick denna vinsten och vår butik behövde en storvinst, va längesen vi hade en vinst som var över 50 000 :) Ja nästa vecka lär jag sälja travandelar så det ryker :)

Nu är vi för övrigt i Mjölby. Snart byte i Linköping för att sen byta i Katrineholm för att hoppa på tåget till Skövde :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Omg vad avis ja blir!! Grattis!!

2013-03-10 @ 19:24:41
URL: http://mscharlie.blogg.se
Postat av: basebollivet.blogg.se

Inte en helt fel vinst va?? :)

SVar: Men usch vad tråkigt, jag beklagar :( Hoppas Köpenhamn är mysigt i alla fall.

Nej men det är ju som en del andra yrken, man undrar hur de ens har fått för sig att skaffa en utbildning och jobba med sådant.

Han börjar bli bättre i alla fall, lite segdraget... svanskotan är ju inte rolig att ha ont i. Han åker med i alla fall, även när han inte spelar. Han är ju en av dem som har varit med mest så han gör det även när han varit skadad och dem skulle ha åkt på en bortmatch 7 timmar bort, han hänger med, sitter vid sidan och är lite "ledare", så det är sak samma :) Taco Bell är sjukt gott!

Haha japp, Nord Korea.. stor chans att det skulle sluta bra!

2013-03-10 @ 21:32:47
URL: http://basebollivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0