Sorry!

2011-02-28 klockan 17:06:05
Jag e svinkass med o uppdatera men jag har verkligen häcken full. Förra veckan så grejade jag med mitt gästrum hela veckan o de tog ju sin tid om man säger så!

Denna veckan så blir de jobb. Hela 58 timmar.
Samtidigt så åker min föräldrar bort på torsdag så jag har ansvar för hela företaget själv tom söndag. Mig o 4 andra gubbar. Inte första gången men man orkar verkligen inget annat än jobbet då! Man får tänka åt fler än en person samtidigt o de kan va nog så jobbigt ibland! Man är helt slut efter en hel arbetsdag verkligen. Ska ju göra heldagar också så, 7-19 utan rast. Sånt är de ibland men de blir bra pengar till London sen ;)

Hoppas ni har förståelse på den otroligt låga uppdateringen som kommer att vara i veckan! Har precis påbörjat dag 1 av 19 arbetsdagar i rad, är redan trött ^^

Någon mer än jag som känner att man jobbar alldeles för mkt ibland??



Mån-söndag v8!

2011-02-28 klockan 16:54:49
Måndag: Började min morgon med att riva tapeter, spackla o slipa i mitt lilla gästrum. Inte de roligaste men va ska man göra när man vill göra iordning där ;) Sen crosstrainade jag innan de va dags o jobba eftermiddag. Efter jobbet tog jag o mamma en promenad i kylan!

Tisdag: Jobbade förmiddag. Efter jobbet crossade jag innan Bitta dök upp. Vi käkade tacos o kikade på "Gullivers resor" o hade de allmänt mys! Hon e för bra den personen alltså :) Sen gjorde Bitta persikohalvor med after eight i ugnen. Svingött va de! De roligaste va när hon skulle ta ut dom o hon slängde ner en på golvet o flera på bordet. Va jag skrattade, tills jag gjorde precis likadant, hala rackare de där! Sen kikade vi på "Life as we know it" innan Bitta tog o åkte hem o jag gick o hämtade Tyson som hade gått me min mamma hem när hon slutade jobbet!

Onsdag: Gick upp tidigt för o spackla o slipa ännu mer. Blev ganska tröttsamt där ett tag för de va så himla mkt jobb med rummet! Crossade innan jobbet. Efter jobbet gick jag o mamma på en promenad o jag fick flytta ner till dom för natten då avloppet hos mig har krånglat den senaste tiden. O just denna dag så kunde man inte spola eller något så lika bra o bo hos dom ^^ Va astrött o somnade hur gött som helst!

Torsdag: Upp o jobba! Efter jobbet så åkte jag till Zenita o barnen i Lidköping! Vi tog med oss barnen i varsin vagn  o gick o fikade på ett asmysigt fik i Lidköping. Käkade en underbart god fudgekaka, den va verkligen helt sjukt god! Den smälte i munnen! :D Efter de så gick vi på en 90 minuters långpromenad i kylan innan de va dags för mig o åka hem!


En gammal bild på mig o en liten liten Nikki!

Väl hemma så hade Kalle tagit bort elementet i gästrummet så jag började spackla där bakom o gjorde iordning för o måla! Sen spenderade jag resten av kvällen i mamma o pappas soffa!

Fredag: Fick gå upp klockan 4 för Tyson ville gå ut o kissa. Trodde jag.. Nja han ville mest gå ner till morfar. Hundkskrälle, just i de tillfället va han inte mkt värd! :P Sen efter de så hade jag jättesvårt o somna om :(

Slipade o målade bakom elementet i gästrummet o så va jag i stan o köpte mer tapeter o lim osv, sen va de dags o jobba. Efter jobbet så skjutsade jag mina föräldrar o deras kompisar till Bergs bygdegård där dom skulle på galej.

Väl hemma hos mamam o pappa så skypeade jag med Johanna som jag saknar så mkt. Men om 1 1/2 månad åker jag till henne i London igen :D Vi pratade i typ 1 1/2 timme innan de va dags för mig o möta Ica o Polly vid Icas jobb. Vi tog en promenad med alla hundar i kylan sen gick vi hem till dom!

Vi kikade på en film "Prinsen o jag 4" inte nåt o hänga i julgranen precis. Sen ringde min moster o ville bli hämtad. Jag o Tyson gick hem o hämtade bilen o åkte o hämtade min moster, hennes gubbe, mamma o pappa. Sen fick jag nattamat hos mor o far innan jag gick hem o sov. Hade trevliga 15 grader i lägenehten, alltid lika kul med värme! ^^

Lördag: Va uppe redan 8,30 för de va dags för tapetsering. Gick ner o käkade frukost hos mamma o pappa sedan följde min moster med mig hem. Vi började tapetsera o hon hjälpte mig med fondväggen då jag aldrig tapetserat förut. De gick bra o vi fick gå hem o käka en sväng emellan.



När vi gjort klart fondväggen så lämnade hon mig o resten av de tre väggarna med icke mönsteranpassad tapet. Men de gick bra. Mkt bättre än förväntat. Va riktigt stolt över att jag gjorde så bra ifrån mig för jag har ju aldrig tapetserat tidigare :D O rummet blev så jävla niiiice! Kvällen spenderades halvsovandes på mamma o pappas soffa med kinamat :D


Tyson o Maja med sin älskade morfar(dvs min pappa)

Söndag: Tog en liten sovmorgon, hade ont i hela kroppen efter gårdagens tapetsering! Jag o mamma tog o lånade Ica o Pollys bil o åkte till Örebro o Ikea. Men först stannade vi en sväng på Marieberg där jag inte köpte nåt. Ska inte handla ett enda klädesplagg förrän efter London har jag lovat mig själv :D

Sen blev de en sväng på ikea. Köpte en lampa till köket, en taklampa o en bordslampa till gästrummet, nya glas, en bokhylla, en massa ramar, blommor o gardiner o en annan massa småskit! Men usch va Ikea i Jönköping e bättre än Ikea i Örebro, trångt o jävligt bara. Blir ingen mer resa dit iaf!

Väl hemma efter bilturen hem så va de bara o börja röja. Städade ur gästrummet o grejade som fan. Städade o plocka runt på grejer o bärde in grejer o ja.. Jag hade en riktigt röjarkväll! Lägenheten såg dock ut som andra världskriget efter också!

Sen gick jag ner o gjorde tacokyckling hos mamma o pappa innan jag gick hem o skruvade ihop bokhyllan o plockade ihop kökslampan. Kikade samtidigt på "21" som gick på tvn, den e så bra den filmen :D Sen va de bara o hämta herrn som va hos mamma o pappa o sova!

Dag 2: Min barndom ur ett viktperspektiv

2011-02-22 klockan 11:34:53
Kraftig benstomme ligger i släkten o ingen i min släkt är naturligt smal så självklart är det ingen chock att en annan ser ut som en gör!

Jag började lägga på mig när jag kom i 9 års ålder o sen gick de såklart uppåt.

Att man sen hade föräldrar som ägde en bensinstation med obegränsat av godis gjorde ju inte att man blev mindre.

Jag har dock aldrig blivit retad för min vikt men såklart fick man ett dåligt självförtroende när man kom upp i tonåren o va överviktig..


När jag var 13 år så fick jag gallstensanfall en natt o de fick en massa stenar i min galla. Läkarna sa att jag kunde leva med detta. Men så var inte fallet. Hade fruktansvärt ont i flera månader innan jag väl fick en remiss till sjukhuset o bara någon vecka senare så opererade jag bort gallblåsan.

Läkarna sa att allt skulle bli bra efter operationen förutom jag kunde känna av illamående ibland o ont i gallgångarna. Så vart inte fallet.

Sommaren 2003 gick jag ner otroligt mkt i vikt då jag inte fick behålla någon av maten jag åt. Antingen spydde jag eller sket ut de rent sagt. De va ett riktigt helvete. Men efter ca 2 1/2 år så var allt tillbaka till de normala o jag la på mig alla kilon igen när jag träffade min första pojkvän. Tyvärr så borde jag försökt o gå ner i vikt igen men de e lättare sagt än gjort o la på mig ännu mer i vikt när vi flyttade ihop..

Något jag såklart ångrar nu för nu jäävlar får man slita men en dag ska jag va så smal som jag var sommarn 2005 :D


16årig Fia som vägde betydligt mkt mindre då än nu :P



Dag 1. Vem är jag?

2011-02-21 klockan 16:44:56
Jag är en 22årig tjej som heter Sofia men kallas såklart för Fia. Bor i en asnice 4a i en liten by i Västra Götalands län tillsammans med min lilla chihuahua Tyson :)

Jobbar på mina föräldrars bensinstation och trivs med de ibland. Ibland är de kul o ibland vill man göra något helt annat. Men vill helt klart jobba med människor, att stå på en fabrik är absolut INTE min grej ^^

Jag tror folk ser mig som en glad o trevlig människa. Fast jag kan nog också ses som lite bitchig o smådryg men det är jag inte. Eller jo, ibland :D De en del av min underbara personlighet. Jag e fruktansvärt envis o jag vill alltid ha rätt!

Ja va mer finns o säga om mig?
Inte så mkt faktiskt ;)


En gammal bild på en 16årig Fia!

30 bekännelser

2011-02-21 klockan 15:44:16
Lånade denna listan av JD

Har vart dåligt med bloggandet det senaste så tänkte jag att jag kör på denna så får ni lite inlägg ibland iaf :)

Dag 1: Vem är jag?
Dag 2: Min barndom ur ett viktperspektiv
Dag 3: Mina "ursäkter"
Dag 4: Hur tillät jag mig bli så här stor?
Dag 5: Min självkänsla
Dag 6: Mitt förhållande till mat
Dag 7: Mitt förhållande till godis/snacks
Dag 8: Motion tidigare i livet
Dag 9: Motion idag
Dag 9: Motion i framtiden
Dag 10: Mina försök till viktnedgång
Dag 11: Människor som har hjälpt
Dag 12: Människor som har stjälpt
Dag 13: Sjukdomar kopplade med övervikten
Dag 14: 10 saker du inte visste om mig
Dag 15: Mina mål 
Dag 16: Min metod
Dag 17: Mina förebilder
Dag 18: Hur jag hanterar motgångar
Dag 19: Lycka
Dag 20: Kläder
Dag 21: Drömmar
Dag 22: Vad jag saknar
Dag 23: Det här är jag bra på
Dag 24: Rädslor
Dag 25: Belöningar
Dag 26: Bloggar jag läser
Dag 27: Ett recept
Dag 28: Ätstörningar
Dag 29: Det här är jag stolt över
Dag 30: Min framtid



Måndag-söndag v7!

2011-02-21 klockan 12:12:48
Får bli veckoredovisningar när man inte hinner blogga varje dag!
Har blivit en liten paus i viktnedgången då min fot krånglar så jag kan inte träna något :( Ska ge mig på de idag igen för o se om foten håller eller om jag får ta o gå till läkarn igen...

Måndag:
Upp o jobba fm. Alltid lika glad på måndagar, not! Hatar måndagar. Bokade ett hotell till mig o Sara i London också! Sen efter jobbet kom Bitta o vi bestämde oss för o åka till stan. Egentligen skulle vi riva tapeter men sket i de ^^ I stan så handlades de lite smått o gott som vanligt! Sen va vi hemma hos mig o kikade på film, åt god baguette o chokladpudding, de va ju faktiskt alla hjärtansdag :)

Tisdag: Sovmorgon, skööönt!  Va inte alls på humör så låg i sängen o kikade på en film o grejade hemma lite innan de va dags o jobba. Efter jobbet gjorde jag nog inget speciellt!

Onsdag: Upp o jobba morgon. Efter jobbet så slappade jag o Tyson lite innan jag tog o åkte till Sanna. Fick psykbryt på min bil när jag skulle åka! Hemma hos Sanna så pratade vi en massa, gjorde god mat, spanade på facebook, kikade på tv o gjorde musse pigg våfflor. Riktigt bra kväll med världens bästa Sanna :)

Torsdag: Tyson kom som ett yrväder på morgonen då han sov hos mamma o pappa eftersom jag inte kom hem förrän sent från Sanna. Vi grejade hemma lite, röjde ur min garderob i sovrummet. Slappade i sängen o kikade på tv innan de va dags o jobba. Efter jobbet vet jag inte va jag gjorde ^^ 2 månader kvar till London denna dag också ;)

Fredag:
Upp o jobba fm. Dagen gick fort som tur va! Sen va de helg för min del, 12 arbetsdagen i rad va gjord! Efter jobbet så tvättade jag, städade o grejade i lägenheten. Sen va de bara o hoppa ner o jobba en stund innan jag, mamma o pappa åkte till Julia. Där va de 20årskalas o de bjöds på sallad o kladdkakemuffins. Dock stannade vi inte så länge för Tyson va hemma själv men de va en bra fredagskväll :)

Lördag: Vaknade tidigt. Typiskt när man e ledig o kan sova ut. Låg kvar i sängen o kollade på tv innan de va dags o gå upp. Gick upp o började riva tapeter i mitt lilla sovrum. Rev klart alla väggar, kommer bli riktigt bra tror jag :D Sen grejade jag i garderoberna i lägenheten, tömde ena akvariet o lite smått o gott.

Sen va de dags o göra sig iordning för kvällen. Blev såklart sen då jag inte hittade ett axelband till klänningen jag tänkt o ha så fick bli en klädkris mitt i allt men de löste sig bra ^^

Sen skjutsade mamma, mig , Ica o Polly till Julia o Joni. Där va Malin o massa av Julias kompisar. Förfestade hos Julia o de va en hel del alkohol iblandat. Haha! Spelade sanning o konka o jävlar va vi skrattade. En lyckad förfest o alla va fulla ^^





Sen gick vi till Stadt o där dog de väl ut lite så va väl där i typ 1 1/2 timme innan jag, Ica, Polly, Malin, Julia o Joni o min bror gick o köpte en pizza innan Icas syster kom o hämtade oss. Fick ligga i bagaget till Malin för fick inte plats i baksätet. De va en annorlunda upplevelse men kul va de :D Väl hemma somnade jag som en stock.. En riktigt lyckad kväll!

Söndag:
vaknade redan vid 8. Helt sjukt. Mådde bra också :D GÖTT! Låg o kikade på tv tills jag tröttnade sen gick jag ner o väckte Tyson som sov hos mamma o pappa! Sen somnade vi om en stund ^^ Sen åkte jag o mamma till stan. Köpte andra tapeter till mitt lilla sovrum, hittade ett par snyggare ;) Skitnöjd!

Väl hemma så grejade jag i lägenheten, rensade ur min byrå i hallen, plockade ur min städskrubb o plockade upp en massa saker på vinden. Sen fick jag fika hos mamma o pappa innan jag o mamma åkte till Tboda. Där gick min mamma, hennes 2 systrar o min morbror fru igenom mormor o morfars smycken. Eftersom jag jobbat med guld osv så fick jag va med o kolla lite stämplar osv. De bjöd på god räksmörgås, de va niiiice! Väl hemma kikade jag på tv o slappade i sängen! Farligt med tv i sovrummet ^^

2 filmer ni måste se!

2011-02-15 klockan 22:00:13
1. Burlseque



Om filmen. Lånat från SF.se

En ung kvinna flyr undan sitt förflutna genom att uppträda på en neo-burlesque klubb i Los Angeles.
The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess, en före detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben.
Ali anställs som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.

Cher spelar ägarinnan Tess och Christina Aguilera som Ali. Underbar film med skitbra musik o allt. Är helsåld! Den får 5/5! Ett extra + för att hetingen Cam Gigandet är med. Han e för jääävla het alltså!

Youtube länken för trailern har ni HÄR

2. Life as we know it



Info från movieZine

Holly Berenson (Katherine Heigl) är en lovande matleverantör i cateringbranschen och Eric Messer (Josh Duhamel) är en lika lovande sportchef på en TV-station. Efter en katastrofal första date är det enda ha har gemensamt att de ogillar varandra samt att de båda älskar sin gemensamma guddotter Sophie.

Men när de oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen, måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan. De måste lära sig jonglera sina karriärsambitioner och kolliderande sociala kalendrar, så att de kan hitta en gemensam grund att stå på medan de bor under samma tak.

Filmen va rolig men samtidigt hemsk o jag grät flera ggr som den tönt jag är :D Ne men den va riktigt bra o de e två riktigt bra skådespelare. 4/5 får den av mig, se den :)

Youtube länken för trailern har ni HÄR



Måndag-söndag v6!

2011-02-13 klockan 14:40:47
Måndag: Upp o greja o crosstraina innan jobbet. Efter jobbet så tog jag o mamma en promenad med Tyson o slappade!

Tisdag: Upp o jobba. Trött som vanligt ;) Efter jobbet så slappade jag o Tyson i soffan o kikade på "Private practice". Sen kom pappa hem från Thailand så Tyson va göraglad, han hade saknat morfar! Så hjälpte pappa med hans grejer i resväskan. Han hade köpt 25 tshirtar för 700 kr. Billigt :D Fick 3 tshirtar själv! Äkta vara, not ;)

Sen skjutsade jag hem Kent innan jag, pappa o Tyson tog en promenad. Sen slappade vi i soffan alla tre innan jag ställde mig o gjorde hemmagjorda hamburgare. Sen kom mamma hem o vi åt o kikade på tv innan jag gick hem till mig. Första gången på 12 nätter som jag sov i min egna säng, va jag saknat den!

Onsdag: Natten mellan tisdag o onsdag så hade jag ont i hjärtat o fick inte sova så mkt :( Jag o Tyson slappade hela förmiddagen innan de va dags o jobba o efter jobbet glodde jag på tv o va på en promenad med mamma i kylan!

Torsdag: Upp o jobba förmiddag. Eftermiddagen spenderade jag o Tyson i soffan o kikade på Private practice :D Tyson bestämde sig också för o sova i hallen för han ville inte sova hos mig utan hos pappa. Första gången han inte skulle sova i sängen sen han flyttade till mig för över 2 år sen. Han kom insmygandes i sovrummet runt tre o skulle sova så va helt slut på morgonen sen!

Fredag: Vaknade upp o va trött. Bara o gå upp :P Vädret ute va helt värdelöst. En jävla massa snö igen :( Jag o Tyson röjde i lägenheten o städade som fan o så hann vi med o kika på slalomen o ett avsnitt av Private practice också innan de va dags o jobba. Efter jobbet kom Sara o vi åkte med mamma in till stan o köpte kinamat som vi åt framför Let´s dance. Sen la vi oss o kikade på en film o Sara somnade som en stock :P

Lördag: Sov dåligt under natten då jag drömde mardrömmar, eller ja drömde bara drömmar. Om att Tyson dog så jag vaknade upp med tårar i ögonen. Va svårt o somna efter de.. Upp o jobba. Lördagarna på jobbet går alltid fort, så även denna. Sara va med de sista timmarna o testade på allt. Gick kanonbra, hon ska sommarjobba hos oss i sommar :)

Efter jobbet så va vi o handlade o gjorde en hemmagjord pizza :) Sen kom Ica o Trixie(Icas hund) o Malin o hennes hundvalp Assar som e amstaff/rottis, lite större än Tyson ;) De gick väl sådär med hundarna men vi överlevde kvällen! Vi hade en spelkväll. Görkul, lite poker o några andra spel :) Kvällen flög iväg o sen va de dags för Ica o Malin o gå hem så jag o Sara fick sova för vi skulle jobba dagen efter ^^

Söndag: Trött som fan när jag vaknade o bara o gå till jobbet. Sara kom efter någon timme så hon va några timmar o testade jobbet innan hon åkte hem. Sen va de bara för mig o beställa veckans varor o stänga :P Efter jobbet blev de lyxmiddag med snabbmakaroner o korv o kikade på en asbra film! Sen va de bara o sova ^^


Tisdag-söndag v5

2011-02-13 klockan 14:31:50
Tisdagen: Jobbade eftermiddag då jag behövde sova ut ^^ På förmiddagen så gjorde jag antagligen ingenting o bara tog de lugnt eftersom jag va så himlans trött! Efter jobbet så intog jag soffläge o gjorde ingeting då heller :D

Onsdagen: Såg likadan ut som tisdagen ;)

Torsdagen: Jobbade förmiddagen, sen gjorde jag nog ingenting på eftermiddagen! HAHAA! Roliga dagar man har ;)

Fredagen: Upp o baka en sockerkaka innan jobbet! Efter jobbet så åkte jag till Malin i Mariestad o vi kikade på Lets dance o snackade massa skit, mys :)

Lördagen: Vaknade redan 8,30 på min lediga lördag, ångest! Jag o mamma åkte till Mariestad o shoppade lite. Eller mamma gjorde! Sen va vi inne på Jysk o där hittade jag en assnygg helkroppsspegel för bara 400:- så den va jag tvungen o köpa. Dock va de inte de lättaste o få in den i min lilla bil men vi lyckades även om jag fick sitta asdumt med huvudet på vägen hem för den va precis i tinningen på mig ^^

Väl hemma så grejade jag lite innan jag duschade o bytte om o åkte till stan. Mötte upp Zenita o vi gick o såg "Love and other drugs" o gick ut o åt god mat på Sands, myskväll :) Va inne hos Bitta på jobbet en sväng innan Zenita tog bussen hem o jag körde hem i halkan!

Söndagen: Vaknade 9 av att mamma brötade omkring i huset så bara o gå upp. Käkade frukost o drog omkring lite innan jag o mamma åkte till min bror. Vi hjälpte honom o greja lite i han o Söders lägenhet. Killar kan verkligen ingenting om heminredning så deras lägenhet behövde en kvinna som styrde upp de hela. Tyckte vi lyckades bra med de vi hade ^^

Sen tog jag en promenad upp till Bittas jobb o väntade på henne när hon bytte om o så tog vi en fika på rådhuscafeét! Myspys! Vi pratade om allt som vanligt. Sen så sög de lite i shoppingtarmen så vi åkte förbi Elins esplanad o jag köpte nya linser för 6 månader framåt, träningsbyxor, träningslinne o en tshirt o lite mat inne på Maxi. Sen åkte jag med Bitta hem så hon släppte av mig hos mamma.

Sen åkte jag o mamma till min moster i Töreboda. Där fick vi god kvällsmat o pratade o skrattade o kikade på Solsidan innan vi va tvungna o åka hem! Väl hemma hos mamma så kikade vi på tvn innan de va dags o sova!


Hemresan från London till Timmersdala

2011-02-13 klockan 14:18:51
Vi tog våra väskor o gick neråt mot stora vägen för o försöka få tag i en taxi då de inte gick någon buss förrän mkt senare till Victoria station. Efter ca 45 min så blev jag jävligt nervös o trodde seriöst att vi skulle missa någon av de bussarna vi skulle med ut till Stansted för de kom inte en enda taxi o fanns inget telefonnr någonstans o Johanna svarade inte i sin telefon! PANIK! Jag hatar verkligen o stressa så jag fick fan panik där ^^

Men tillslut efter att vi fått tag i Johanna kom de e en taxi, fatta hur glad jag blev?? Vi hann med den bussen som va den sista tiden som jag fått fram 03,02! Skönt! Väl på bussen så mådde jag asilla o kunde verkligen inte slappna av när vi åkte inne i London på diverse ställen o plockade upp folk. Hela bussresan mådde jag dåligt o skakade, inte alls kul :( Ännu mindre roligt är att resan tar ca 2 timmar också!

Väl framme på stansted så lämnade vi in väskorna, gick igenom diverse kontroller innan vi satte oss o åt frukost på samma ställe som jag o Bitta åt frukost på sist! Mumsade i oss en frukost o jag o Ica kikade lite affärer o jag köpte ett par assnygga hörlurar till min iphone eller ipod, rosa, asnice :D Sen satt vi bara o slappade i väntan på flyget. Vi va ju lite tidiga men som sagt, hatar o stressa. E hellre 1 timme tidig ;D

Sen va de dags o gå bord på planet o flyga hemåt! Somnade kanske 30 min på planet o resten av tiden va jag vaken o mådde illa :( Väl hemma på svensk mark möttes vi av kyyyla! Fy satan va kallt ;( Jag o Ica promenerade bort o hämtade bilen o sen hämtade vi killarna o begav oss hemåt. Dock körde vi fel en gång innan vi va på rätt väg! Jag va vrålhungrig så Ica fick stanna på B(ö)gens i Alingsås så jag fick köpa korv med hälfta/hälfta. MUMS! Killarna sov så gott i bak så dom reagerade knappt på nåt. Jag va svintrött men höll Ica sällskap för hon va ju lika trött hon :)



Väl hemma i Timmersdala möttes jag av en superglad Tyson som kissade på sig när jag kom hem, min lilla prins <3 Sen va de bara o duscha o hoppa ner o jobba. Va astrött o försökte va glad o trevlig mot mina kunder men de såg nog hur slö jag va ^^

Efter jobbet så tog jag mina saker o gick ner till mamma. Pappa åkte till Thailand denna dag så jag skulle bo hos henne. Jag försökte va vaken men runt kl 21.15 så va jag helt slut o somnade i soffan! Då hade jag vart vaken i mer än 40 timmar. Trött? OJA!

Söndagen i London!

2011-02-13 klockan 14:02:10
Nu kommer de sista inlägget om London. Detta va alltså söndagen den 30 januari, dvs 2 veckor sen i söndags :)

Började på morgonen med att plocka ihop alla våra saker, 4 personer i 1 fyrbäddsrum stökar ner en heeel del om man säger så ;) Tog alla våra saker o gick ner o checkade ut o gick mot den kära tunnelbansstationen!



Vi åkte till Johanna o Linda. Kom fram efter mkt om och men. Overgrounden mellan Queens park o Kensall Green va inställd så vi skulle ålka buss. O jag trodde vi hade gått på rätt buss men när jag såg Warick avenue station så insåg jag att vi var på väg åt fel håll :D Bara o hoppa av där o vänta på rätt buss! Väl framme hos Johanna lämnade vi sakerna o jag o Ica tog bussen till Baker street.

Vi åt en goood frukost på KFC(Kentycky fried chicken) innan vi gick över vägen till Madame Tussauds. De va verkligen ett upplevelse. Vi tog kort med diverse kända personer just nu, Bla min älskling Robert Pattison, Zac Efron, Miley Cyrus, Christina Augleria :D Sen gick man vidare o där fanns de många olika rum. Ett Andy Warhol rum, skräckrum, filmrum, Bollywood rum, sportrum, sångerskor/sångare rum, kungligheter o stora kända personer inom politiken o som gjort avtryck på världen tex Adolf Hitler, Barack Obama osv!





Sen kunde man välja om man skulle gå en skräcktunnel typ eller om man ville skippa den. Jag hade gärna skitit i den men Ica ville gå den. Så man gick på ett led som på Gasten på Liseberg. O de va riktiga människor o vaxdockor blandat o jag kollade typ 1 gång under hela tiden vi gick o de räckte. :D Livrädd när jag kom ut därifrån ^^ Sen va de bara ett till rum där de visade hur man tillverkade dockorna o sen så va de slut. På vägen ut från museét så köpte jag o Ica chokladdoppade jordgubbar på ett spett, mums!


Väl ute så tog vi bussen till Marble arch o kära Primark där de inhandlades lite mer grejer även om väskorna va fulla redan ;) De tog sin lilla tid där inne så de va redan sena eftermiddagen när vi va klara så de va bara o åka tillbaka till Johanna o Linda. Där va pojkarna också, de låg i soffan o glodde på film! Jag o Ica käkade våra söta cupcakes som vi köpte. Jag köpte en med banan o hon en med choklad. Asgoooa va dom :D

Väl hemma hos Johanna så spelade vi tjejer kort o de gick väl sådär för en annan men de e kul med kort :D Sen va de bara o byta om o gå ner till den lokala puben i Kensall Green - The Mason Arms(?). Där va de söndagsmiddag som serverades. Kyckling med grönsaker o klyftpotatis i rödvinsås med någon konstig pannkaksliknande grej som va gjort av någon pudding? Asskum o smakade inget vidare ^^ Spenderade några timmar på puben med o snacka lite skit o dricka lite gott :D

Väl tillbaka hos Johanna o Linda så satte vi på en film o låg o halvsåg på den. Vi va helt slut o jag tror jag slumrade till i typ 5 min innan de va dags o göra sig redo för avfärd hemåt!

Denna veckan!

2011-02-11 klockan 14:21:53
Har inte haft lusten o blogga. Började veckan jättebra. Men natten mellan mån till tisdag så fick jag ont i hjärtat. De krampade o de gjorde ont o jag kunde inte sova eller slappna av. Så har ätit rätt hela veckan men tagit de lugnt med träningen då jag blev lite rädd!

Så vikten va -+0 sen jag rapporterade senast.
Jag har liksom inte haft någon ork. Man tappar ju lusten ibland. Kan ju säga att vädret gör mig otroligt deppig!

Ne nu ska jag lyssna på slalomen i kombon där Anja har en bra chans till medalj, man hoppas iaf på en medalj :D

Ha en bra helg, själv ska man jobba!


Vill tillbaka till London igen, trivs så jävla bra där! Bara 2 månader till nästa resa dit som tur e :D


NYSTART!

2011-02-06 klockan 22:47:10
Imorgon är de dags för en nystart i livet. Har slarvat som fan de senaste men jag ska köra på nu igen..

Ska inte dricka någon dricka eller äta något godis! Här ska de inte slarvas, de e jag säker på!

Har köpt nya träningsbyxor o träningslinne idag. Sen har jag precis köpt mig ett par reebok easytone på nätet som kommer i veckan. Hoppas de skorna gör underverk, behöver de :D

Mer inlägg om London kommer imorgon :)
Hoppas er helg vart bra :D


Lördagen i London!

2011-02-03 klockan 16:22:44
Brorsan fick äran o ställa telefonen på 8,45 tror ni han gjorde de? Jag vaknade 11,15 o insåg att vi sovit alldeles för länge. Stressade o mötte upp Johanna i Notting hill för o kolla in Portobello road.



De va mysigt o strosa iomkring ibland husen o kollade på alla små stånd på den stora gatan. Vi va ju inte ensamma heller precis. Hörde massvis med svenska ;) Köpte goda cupcakes i en asmysig liten butik!



Efter vi gått klart på portobello så åkte vi tillbaka till Paddington där vi åt lunch på subway(sååå mkt goare i London) o en god cupcake o sen åkte vidare till Shepard´s bush där Westfield ligger. Europas största shoppingcenter. Sist jag va där så såg jag Lipsy butiken o där vet jag att jag ville ha någon klänning. Så vi gick o kollade i några affärer o sen till Lipsy butiken. Kom därifrån med 2 underbara klänningar o 98 pund fattigare ;)



Väl klara där så åkte vi till Kilburn park. Där har dom ett Primark också. Mktmkt mindre dock men blev inhandlat lite grejer iaf ;) Sen va vi inne på ett superdrugs o köpte en massa roliga ögonskuggor o lite smink :D Sen till Iceland där spriten införskaffades för kvällen. Blev lite gott o blandat o jäävlar va tungt de vart :D Andreas kom o joinade oss också när vi va på Iceland!



Sen va de dags o åka hemåt till kära paddington. Johanna o Andreas bytte tub o på en station gick min primark påse sönder. Lite pinsamt då jag hade lite underkläder osv i den o de for ut på perrongen ^^ HAHA!

Väl tillbaka på hotellet så va de bara o duscha, Ica färgade håret o killarna drack öl o testade min BH ;P



Sen åkte vi till Kensall Green o till Johanna o Lindas lägenhet. Där va dom o så Andreas o vi beställde lite kinamat o drack. Shottade o grejer. Hade de askul :D Vissa hade de lite roligare än andra ;) Spelade ÖL-spelet där en regel va att man inte fick säga någon i rummets namn utan alla hette Börje. Fatta hur många straffklunkar de blev för de? ;) MASSVIS!




Sen tog vi bussen o skulle till Charing cross men allt blev inte som de ska o Jag, Ica, Brorsan o Mikael tog en taxi tillbaka till hotellet istället! Hade en assskul förfest iaf :D



Fredagen i London

2011-02-03 klockan 15:56:44
Vi ställde klockan på 8,45. Vi skulle nämligen få frukost kl 9 serverad till rummet. Vid 10 gav vi upp på o vänta på frukosten o gick upp o gjorde oss klara. När vi går ut så står den utanför dörrn, typiskt ;)

Vår frukost blev hamburgare på BK! Nyttigt o gott ;) O så kom Johanna :D Sen tog vi Bakerloo line till Oxford Circus där vi bytte o åkte till Marble arch o sen gick vi in på älskade PRIMARK :D



Jag, Ica o Johanna plöjde igenom första planet med alla tjejkläder o underkläder o sen gick vi upp o kollade skor, väskor osv. Sen va Johanna tvungen o gå o jobba så jag o Ica shoppade vidare själva ;) Brorsan o Mikael åkte till Apple på Wetsfields eftersom de va klara mkt snabbare än oss ;)

Väl ute från Primark så va klockan redan 15. Haha! Vi tog våra väskor(fick köpa nya handbagage för o få med oss allt) o mötte killarna o åkte till Waterloo. Waterloo station va görfin, högt i tak med glasrutror :D Utanför där så låg London Eye. Jag o Ica köpte en kombobiljett med London Eye o Madame Tussauds.



Killarna va tvungen o ställa sig i en svinlång kö så dom tog våra väskor o drog tillbaka till hotellet medans jag o Ica åkte London Eye, de stora pariserhjulet! Va man såg mkt olika sevärdheter. Dock va de lite molnigt men vi såg väääldigt mkt grejer :)




Sen åkte jag o Ica till hotellrummet o vilade som killarna redan gjort. Sen gick vi ut o åt på en restaurang vid hotellet. Abereen steakhouse, skitgod mat verkligen :D Åt kyckling som vanligt ;) Efter maten så mådde jag dåligt så vi fick gå tillbaka till hotellet o vila lite o spelade lite kort innan vi drog ut igen.



Vi tog tuben till piccadilly där vi mötte Johanna. Vi gick vidare till Planet Hollywood, dit kom Andreas o Linda också. Vi beställde en megadrink o drack flera såna innan de stängde så vi fick gå till bussen. Askul kväll :D Vi fick vänta på bussen en stund innan vi kom hem till kära Paddington. På bussen hem till hotellet så rökte en kille en haschpipa, lite olustigt sådär :S



Somnade som en stooock i sängen väl tillbaka på hotellet runt 2,30 London tid ;)

sön, mån-tors förra veckan!

2011-02-03 klockan 14:54:52
Söndagen spenderade jag på jobbet. Proppen hade gått till glassfrysen så spenderade hela morgonen med o tömma den på glass. Så trevligt. Efter jobbet kom Sanna o vi kikade på film o käkade god mat, o så glass :D Jättemysigt o träffa Sannisen lite, vi ses alldeles för sällan!

Min fina vän Sanna :)

Måndagen va de dags o jobba. Efter jobbet så gick jag ner till Ica o Polly o hjälpte dom i måla i källarn o så åt vi en god gryta på kvällen :D

Tisdagen jobbade jag o gjorde antagligen ingenting ;)

Onsdagen jobbade jag på fm sen så mötte jag upp Bitta i stan. Handlade 1 par nya byxor från gina, 3 tshirtar o lite smått o gott inför resan :)

Torsdagen gick jag upp o jobbade. Resfeber som fan, gick ju inte o göra nåt på jobbet. Efter jobbet duschade jag, packade de sista o sa hejdå till Tyson. Sen kom Ica o vi plockade upp min bror o Mikael o gav oss iväg mot GBG!

I Gbg så stannade vi på Allum o åt på Subway(årets besvikelse, askasst i Sverige om man jämnför med London) o växlade till pund :D

Stressåkte till flygplatsen, parkerade bilen o fick gå  1 km i den svinkalla kvällen. Väl incheckade o i väntesalen så tog pojkarna varsin öl o jag o Ica grejade med FB innan vi gick på planet :D

På flygplanet gick de fort. Läste Lonely Planet guiderna om Thailands bästa stränder o öar :D Väl framme så tog vi vårt bagage o drog till bussen. Nästan 2 timmar på bussen från Stansted till Victoria station. På stationen mötte Johanna oss o vi tog en burgare på BK innan vi tog tuben till vårt hotell..

Eller ja hotell o hotell. De dög för ett hotell. Vi bodde på våning 5, utan hiss. Ca 130 trappsteg varje gång du skulle upp eller ner. Tänk er vilken kondition man fick tillslut ;)

Väl på vårt lilla rum så plockade vi iordning lite på sakerna innan vi la oss. Brorsan o Mikael delade en 140 säng o jag o Ica fick varsina 80 sängar. Hårda som fan men sov asgött :D


Mikael äter sin burgare från BK, Ica o Johanna på hotellrummet och så jag!

Hemma...

2011-02-02 klockan 16:58:06
Från London. Mer inlägg om London osv kommer när jag orkar. E helt slut efter en helspäckad helg i världens underbaraste stad :D

Som sagt, mer inlägg kommer ikväll eller under veckan som kommer. Min motivation e inte på topp med träning o mat just nu. Har ont i min fot som jag skadade för 1 år sen snart så de blir lugnt denna veckan med allt! Men på måndag e jag tillbaka, fit for fight igen!

Hoppas allt e bra med er :)


Hittade min drömman i London! Synd att han va gjord av vax bara :(


RSS 2.0