Fullt upp..

2011-06-15 klockan 21:12:32
Förlåt, har inte hunnit o uppdatera. Har vart mkt med jobb osv nu så har inte hinnit o skriva nåt..

Dessutom kommer detta va de enda inlägg ni kommer få på ett tag. Igår hände en grej som kommer att påverka mig resten av livet. Jag har ångest o mår dåligt o har dåligt samvete. Önskade att jag kunde göra mer..

En glad grej är iaf att jag o Malin pyser till London över midsommar!!
Ska bli så skönt o komma bort från dessa skuldkänslor som jag har, är rädd att de kommer äta upp mig inifrån...

Ha en trevlig midsommar mina kära läsare :)Ska fira midsommar på lördagen i Hyde Park. Fatta vad rockigt??

Torsdag!

2011-06-02 klockan 23:11:15
O röd dag. Kristi himmel... Jobbat. Mådde verkligen dåpligt imorses, de beror på alla ägg jag ätit i veckan. Så får jag sluta med de några dagar för o se om magen o jag kan komma överens bättre. Va inte alls kul idag :'(
Syndade idag efter jobbet. Annelie o Martin, mina grannar bjöd, eller ja köpte allt o så gjorde vi hemmagjorda hamburgare o de va sååå jävla gött :D De slank ner någon chokladbit också, o nu har jag sån åååångest. O känner mig jättedum o uppblåst. Men de beror på att lingonveckan är på ingång o då mår man aldrig bra som tjej tyvärr. Eller inte jag iaf :'(
E precis hemkommen, har hämtat mina två pälsbollar som vart med mamma o pappa i husvagnen sen igår. Tyson ligger bredvid mig i soffan o Tindra ligger på kudden i hallen. Sitter här i mina jeansshorts som jag hade förra sommarn o deppar. Dom e för små :'( Så nu tänkte jag lyssna lite på spotify o deppa o diska o sen ska jag sova..
Imorgon bitti ska jag upp vid 8 o kör minst 40 min på crossen o käka frukost innan jag börjar jobba kl 10-19,15. Lååång dag imorgon men jag tror att jag kommer va pigg om jag går upp o crossar på morgonen, eller hoppas iaf ;)
Hoppas er röda dag har vart bra. Någon mer som har ångest?


Ångest att jag förra sommarn vägde flera kilon mindre än va jag gör nu. Älskar förövrigt denna bilden på mig. Tagen på J o Z´s bröllop 7/8-2010!

Onsdag!

2011-06-02 klockan 00:28:25
Förmiddagen spenderades inne framför tvn o en 20 min crosstraining innan jag va inne i stan o köpte hundmat till vovvarna :) Sen har jag jobbat o nu ikväll har jag varit på bilbingo. Vann inget :'( Både otur i spel o kärlek, de suger :/ o kikat på "true blood", precis börjat på den serien, e lite seg jag erkänner :D

Dagens mat:
Frukost: 1 dl lätt vanilj youghurt med hallon
Lunch: 100 gram kyckling
Mellanmål: En GB sandwich(i know men kunde inte motså)
Middag: Stekt potatis med ägg
Mellanmål: 2 kokta korvar i bröd o en kaka på bingon :(
Dock översteg jag inte mitt kaloriintag idag pga dålig frukost o lunch, puh! Men imorgon blir de skäprning. Har fixat god frulle nu spå jag har imorgon bitti på jobbet!

Hur har er onsdag varit?

(Om ni underar varför jag skriver skumt så är det för jag skriver från min nya dator, o skärmen är TVn o mina linser har fel styrka o jag ser halvkasst o tagentbordet e ganska litet ;) )
Min nya fina lilla, verkligen pyttelilla stationära dator som jag har inkopplad till tvn i vardgasrummet. Lyx med stor bild o inget krånglande med kablar eller ljud!, nu är det äntligen surroundljud1 ÄLSKAR DEN :D En present till mig själv för att jag fick så mkt tillbaka på skatten ;)

Nattinlägg. Svårt o sova...

2011-06-02 klockan 00:19:48
Idag har jag o hundarna slappat inne då de vart trötta som vanligt. De blir de av värmen. O jag va trött för jag sov hemskt dåligt :( Hoppas inte mina sömnproblem kommer igen för då går jag o dränker mig. Sist va i feburari då jag under flera veckor kanske bara sov 1-2 timmar per natt, om jag ens kunde somna.. Snacka om att man va som en zombie på jobbet? Öhh ja :P Fast de hade med att jag var deprimerad o ledsen men nu e de på bättringväg men är långt ifrån bra. Jag tror att de har med vikten o göra faktiskt. Att jag har dåligt självöftroende osv. Jag har ju VÄRLDENS BÄSTA familj o vänner, o hundar såklart som jag älskar mest av allt! Hur kan man må dåligt då??
O nu e sommarn här o jag älskar de. Dock innebär sommar för mig mkt jobb o mer ansvar eftersom min chef, dvs min mamma ska ha minst 3 veckor semester o de betyder att jag får huvudansvaret för allt som hag inte har sen tidigare. Älskar när jag själv får vara chef, en dag ska jag vara chef över ett företag. Jag skulle passa perfekt som de. Jag är hård men rättvis fast jävligt snäll också ;D
Ne nu ska jag uppdatera ang min mat o sen ska jag försöka sova. Imorgon eller ja, idag blir de jobb 8,30-16,15. O jag hopppas på bra väder så jag får sälja mkt glass o dricka så dagen går fort :D

Någon mer som har sömnbesvär?
Här sov jag gott, 1 januari 2004 nere i Vetlanda med min älskade ögonbindel o min Svenska landslagskudde :D

RSS 2.0