En stor dag idag..

2011-09-26 klockan 09:46:27
Om några timmar ska jag och Johanna ta och åka ner mot Jönköping. Blir en sväng in på A6 och Ikea o sen ska vi ner till Memira.

För ikväll vid 18,50 ska jag genomgå en ögonlaseroperation. Min bror gjorde sin operation för ca 6 veckor sen och nu är det äntligen min tur. Så de kommer bli 2 veckors sjukskrivning så kommer bli låg uppdatering för jag kommer se väldigt dåligt i början och kommer vara väldigt ljuskänslig..

Men förstår ni hur skönt det ska bli att slippa linser och glasögon varje dag? UNDERBART men jag är väldigt nervös :D


Den behandlingen jag ska göra heter LASEK, de går att läsa om den på Memiras hemsida

Så hoppas ni har lite och läsa nu när jag bloggat som fan sen igår så ni inte kommer sakna mig för mkt ;)

Önska mig lycka till :D


19-25 September!

2011-09-26 klockan 09:04:39
Måndag: Va så trött när jag gick upp så hela dagen innan jobbet så tog jag bara hand om tvätten och kollade på tv innan jobbet. Sen jobbade jag. Efter jobbet blev jag uppvaktad med hemmagjorda hamburgare och kladdkakecupcakes av Johanna :) Vi kikade på SOA och jag halvsov i soffan innan hon åkte hem o jag la mig o sov som en stock :)

Tisdag: Upp o jobba morgon, det var riktigt jobbigt. Man kände verkligen att de blev lite sömn mellan lör-sön o sön-mån ^^ Så jobbade och efter jobbet tog jag mig en gubbakvart. Eller ja, en gubbatimme, eller 2 ;) Sov så gött :) Sen var de bara o ta tag i städningen och all tvätt innan jag och mamma gick på en promenad med hundarna. Mötte en älg i skogen, va sådär halväckligt :/ Sen kom JOhanna och vi åt gårdagens rester och plöjde igenom de sista 4 avsnitten av säsong 3 på SOA och det första avsnittet på säsong 4 innan hon åkte hem :)



Onsdag:
Va nere o hämtade hundarna men passade på o sova ut lite faktiskt :) Regnade som fan hela dagen, inte alls kul väder :( Så jag o hundarna låg framför tvn och slappade bara. Va inte på bra humör och var så trött. Märks på kroppen att hösten e här :/  Sen var det bara och jobbade em och städade lite när jag kom hem!

Torsdag:
Upp på morgonen och jobba lite. Sen var jag och hundarna ute på en långpromenad innan de började regna som fan igen. Sen var det bara att börja städa, röjde som fan och gick igenom min byrå i hallen och blevb av med en hel del skit ^^ Sen dammsög jag och moppade innan det var dags o göra sig iordning för kvällen. Johanna kom och vi gick till bussen och åkte in till stan o mötte Bitta och gick till Joe´s steakhouse. Hade en ubermysig kväll men Ica fattades tyvärr :( Drack och åt gott innan vi tog en långpromenad hem till Bitta där vi la oss i soffan o chillade innan Mattias kom och hämtade mig och Johanna och körde hem oss :)



Fredag: Tog mig en sovmorgon till 10. De va skönt. Sen va jag o hundarna på en långprommis innan jag kikade på lite Gossip girl innan det var dags o jobba kväll :( Efter jobbet gick jag ner till mamma o pappa och fick god mat innan Malin kom och vi gick ner till Ica o Polly där även Bitta, Robban och lille Gustav var. Pratade en sväng i telefon innan vi satte oss och spelade Wordfreud mot varandra o sen en sväng Chicago som jag såklart vann :D Sen åkte Malin, Bitta, Robban och Gustav o vi andra 3 kikade på film men jag somnade så de väckte mig så följde de mig hem :P



Lördag: Hundarna kom som 2 yrväder på morgonen när pappa lämnade dom. Vi va ute på en långpromenad innan jag hämtade Ica och vi åkte till stan. Vi va inne på rusta och kikade på nya tapeter till mitt kök och jag har hittar vinnaren ;) Sen va vi inne i några mer butiker innan vi gick en 2,5 km runda uppe på billingen :) Sen åkte vi hem och jag slappade hos mamma och pappa en stund.

Sen fixade jag i trädgården innan jag hjälpte mamma och pappa med o möblera om hemma hos dom. Målade även lite ramar som jag ska ha hemma sen. Sen kom Mattias och vi hämtade pontiacen efter mkt om och men, den ville inte starta så pappa kom o bytte batteri sen startade den äntligen. Plockade upp 6 andra pojkar o åkte in i till stan. Blev en liten missuppfattning på sandtorget så brorsan råkade ramla ur bilen o skrapade upp armen så han åkte med mig tillbaka igen!

Fick va hemma i typ 30 min innan Mattias ringde o ville ha skjuts hem. Ute på stora vägen hade de vart en olycka, en bil hade kört in i vajerräcket efter en krock med en megaälg, 3 andra bilar var inblandade också. Bröte överallt. HÄmtade upp Mattias o åkte hem o sov...

Söndag: Vaknade av att mamma knackade på dörrn. Sen slappade vi framför tvn en stund innan vi hämta Mattias bil o åkte in till stan o hämta pizza. Så resten av dagen bestod av soffhäng med Mattias o hundarna. Tindra är en riktigt tjuris nu, hon löper ju :/ Inte alls kul! När Mattias åkt hem så gick jag ner till mamma och pappa o hjälpte dom plocka ur flyttskåpet med alla saker från husvagnen. Sen kikade jag på tv, bloggade o fixade tacos innan jag o hundarna gick hem o sov :)


London/Sverige Dag 5 - söndagen den 18 September

2011-09-25 klockan 23:37:37
Upp klockan 3 efter bara några timmars sömn. Släpade ner alla väskor och lämnade lägenheten. Sen var det det svåraste delen. Skaffa taxi halv 4 i London. Inte så lätt. Men efter en stund lyckades vi få tag i en taxi som försökte få in oss alla 6 personer, 4 stora resväskor och 6 handbagage. De lyckades inte men kom en till taxi som tur va så vi åkte mot Liverpool station.

Väl framme var det bara o vänta på tåget. Väl på tåget var det lite krångel så vi blev ca 20 min sena. Inget vi hade tid med egentligen :P Så bara väga väskorna innan incheckning, genom säkerhetskontrollerna och sen en snabb frukost inan vi fick srtressa till gaten då vi redan var väldigt försenade. Hann inte ens med o komma in på prion så de blev lite väl stressigt innan vi väl va på planet :P

På planet var det bara o slappna av, lugna nerverna lite. Josse o brorsan tog en lugnande söndagmorgongrogg ^^ Flygresan gick fort för jag sov vid starten o en liten stund in i flygningen :)

Väl nere på svensk mark så var det bara o hämta väskorna och åka hemåt. Va helt slut men lika bra o va vaken!

Väl hemma så var det bara o slappa i soffan en sväng innan man tog tag i de härliga tvättberget som man tog med sig hem. Alla nya kläder som man handlat, o skor ;)


London shoppingen denna gången!
13 thshirt, 3 par skor, 6 par byxor/jeans, 4 par leggins, 15 par trosor, 9 par sockar, 4 bhs, 1 vinterkappa och en hel del massa småbös som sminkservetter, hårnålar osv :) En mkt trevlig shoppinghelg enligt mig :D

När allt var fixat hemma så åkte jag in till Mattias i regnvädret o vi kikade på en film, eller jag sov i soffan o han o Niklas kollade på film. O sen sov jag när Niklas åkte innan jag vaknade till o åkte hem efter en stund. Va så trött :)

London Dag 4 - lördagen 17 September

2011-09-25 klockan 23:21:56
Jag, mamma och Offa gav oss iväg på morgonen för att besöka Harrods. De andra var trötta och ville vila upp sig lite så de fick de göra..

Vi åkte till Knightsbridge och letade upp Harrords. Blev ett besök inne på HM också, handlade lite mer ;) Sen gick vi in på Harrords en liten sväng bara för att, va väl lite över min prisklass men coolt o vart där inne :D



Sen tog vi bussen till Notting hill för o gå på Portobello road som är varje lördag i Notting hill. Det är väl mest skit och krafs där men är ändåså mysigt att strosa omkring o kolla på alla små hus och affärer o stånd! Tog nog 1 1/2 timme att gå där innan vi väl var ute.



Då åkte vi till King cross där vi hittade ett internetcafe där vi kunde skriva ut Offas nya boadringcard, va ju tvungen o köpa till en väska på 20 kg till ;) Blev lite shopping :D Sen mötte vi upp de andra 3 och vi åkte till Marble arch. Jag, mamma och Offa gick omkring i affärerna på Oxfortd street medans de andra 3 gick in på sväng på primark. Jag va så trött så jag orkade fan inte med mer affärer :D

Sen åkte vi till lägenheten och plockade iordning på de flesta av våra saker, allt kunde man ju inte packa ner förrän vi skulle åka. Sen gjorde vi ioss iordning och gick ner till den lokala puben och avnjöt god mat och hade en mkt trevlig sista kväll :)


London Dag 3 - Fredag 16 September

2011-09-25 klockan 23:07:43
Började dagen med att säga grattis till Josse som fyllde 20 denna dag :) Sen begav vi oss ut på en rundtur på stan. Skulle ju såklart visa dom London. Mitt älskade London :D

Första stoppet blev Green Park och Buckingham Palace. Kom precis vid ett vaktbyte. Det är alltid lika mkt folk där oavsett vilken tid man är där tycker jag :P Sen fortsatte vi genom St. James Park o kollade på ekorrar, fåglar o folk. Va mkt mysigt o gå igenom parken o kika på all fin natur som ligger mitt i centrala London.




Har ju glömt o berätta att både torsdag o fredag var ca 22 grader varmt, så behövdes inga varma kläder precis ;)

Sen var vi framme vid Big Ben och tog lite kort och väntade på att klockan skulle slå. Sen åkte vi vidare till Shepards bush och där ligget Westfields, ett gigantiskt shoppingcentra. Där fikade vi först innan vi delade på oss och gick o kikade. Jag, brorsan o Josse gick runt o kikade lite. Eller ja, brorsan gick och jag o Josse gick o kikade på kläder. Handlade dock bara en tröja på New look.

Jag och Offa kändes oss dock inte klara med shoppingen så vi fortsatte till Primark och även forever 21 där vi spenderade några timmar med shopping innan vi också åkte tillbaka till lägenheten!

Sen var det bara o göra sig iordning o sen drog vi till Paddington. Min favoritstadsdel i London. Bodde där i Januari o gillade verkligen den stadsdelen :D Vi skulle äta på en restautrang vi åt på senaste jag o brorsan var där men den va fullbokad så tog ett annat steakhouse. Va inget o hurra över men de gick ner. Vi va så hungriga så vi sket i vilket ;) Sen åkte vi tillbaka o la oss, helt slut efter många timmar ute i svängen :)


London Dag 2 - torsdag 15 September

2011-09-25 klockan 22:34:36
Började med att vi försökte sova ut lite. Men o bo 6 personer i en liten lägenhet va inte de lättaste. Jag o Josse delade rum, Brorsan o Offa låg i bäddsoffan i köket/vardagsrummet o Acka o mamma sov i de andra sovrummet. Lägenheten va kanonfin, IKEA grejer i hela lägenheten ^^ Vi gjorde oss iordning o gick ner till ett cafe bredvid våran lägenhet o åt klassisk engelsk frukost. Ägg, bacon, toast o vita bönor i tomatsås, mumma :D



Sen begav vi oss mot tunnelbansstationen Farringdon, eller inte brorsan men vi tjejer/damer ;) Vi åkte mot Baker Street där Madame Tussads väntade. Min tredje gång där sen Januari men de har ändrats lite sen sist. Jag o Josse gick ihop o tog en massa kort o skrattade. Mkt trevligt där inne. Avslutade som vanligt med ett gott jordgubbsspett doppat i mjölkchoklad :D





Sen mötte vi upp brorsan på Marble arch där shopping stod på schemat. Eller man hann ju bara med en affär.Primark såklart. Där inne höll jag o Josse också ihop medans Offa gick själv o brorsan, Acka o mamma kollade snabbt o va klara över 1 timme före oss ;) Blev 2 stadiga påsar med trevliga saker hem :D

Sen gick vi förbi tesco o handlade med lite smått o gott o äta o dricka o sen vilade vi en stund :) Sen spelade vi kort, de dracks lite öl o vin o käkade pizza o skrattade. Oj va vi skrattade. Va en mkt trevlig hemmakväll med mkt skratt :D

Kvällens bästa, min faster efter några glas vin!

- Jag behöver slappna av lite, har varit så hög ett tag..

London Dag 1 - onsdag 14 september!

2011-09-25 klockan 20:42:46
Började med att jag jobbade mellan 7,30-16,00 då Sara kom o tog över :) Sen va de bara o plocka ihop väskorna o de sista o bege mig mot mamma o pappa där min moster och faster var också. Plockade ihop alla väskor i bilen o brorsan o Josse kom med sina väskor o vi åkte mot Göteborg. Blev ett depåstopp i Alingsås för kissning, rökning o byte av chaffis. Mamma ville inte köra i Göteborg så de fick jag göra. Sen va vi på Allum o käkade lite mat o så växlade vi pengar o begav oss mot flygplatsen.

Redan där hade Josse o brorsan 7,8 kg övervikt i deras resväska så blev en lite ompackning av våra stora resväskor inne på Säve flygplats ^^ Sen va de bara o gå igenom kontroller, passkontroll o vänta på planet. Flög som vanligt med ryanair o hade prio, så skönt o slippa köa :D Går så smidigt o gå på då.

Flyget dit gick fort.
Brorsan, Josse o jag spelade kort o de två drack en smirnoff/redbull medans en annan höll sig till pepsi o pringles ;) Väl framme på Stansted va de bara o gå igenom passkontrollen så gick ovanligt fort o hämta våra väskor o gå mot tåget. Tog stansted express till Liverpool street, smidigt som fan. Har alltid åkt buss men denna gången tog vi tåget, vilken skillnad på komfort. O till nästan samma pris :)

Tågresan tog drygt 1 timme, o där ifrån tog vi 2 taxibilar. Jag o Josse åkte mot kontoret där jag skulle hämta lägenhetsnycklarna till vårt boende under vistelsen. Brorsan, Mamma, Offa o Acka åkte mot lägenheten sålänge med alla väskor ;) Tog en liten stund o fixa med lägenheten men tillslut kom vi fram till lägenheten o där va dom andra. Installerade oss o la oss. Va helt slut :D


Min rosa väska som rest mkt de senaste :D

9-13 September

2011-09-25 klockan 20:20:45
Fredag: Grejade antagligen hemma på fm eller bara slappade i soffan. De sistnämnda va de garanterat :D Sen jobbade jag em. Efter jobbet va jag hemma hos mamma o pappa o kikade på tv o bara chillade :) Mamma gjorde en skitgooo köttfärspaj med kantareller längst upp, mumma!



Lördag: Upp o greja hemma. Va ute med hundarna en sväng o så pysslade jag hemma. Vilade en stund då jag fortfarande va lite förkyld o hängig. Sen va jag i Lerdala o kollade på när Mattias städade o tvättade pontiacen inför kvällen. Ibland e karlar till nån nytta :D o jag stod o kollade på bara, lyx :D Sen va det bara o åka hem o göra sig iordning inför kvällen. Sen kom Bitta o hon sminkade mig innan resten av folket ramlade in :P

Sen va de bara o förfesta. Drack, spelade Våghals, spelade ölspelet, pratade o skrattade. En mkt lyckad förfest. Sen kom Mattias med ett gäng killar som kunde dricka, de va en sak som var säker :P Sen va de bara o åka till Olstorp. Va lite trångt i bilen men de va kul :D jag satt själv med 7 killar så jag klagade inte ;) Väl framme va de bara o strosa omkring o prata med lite olika folk o så innan Björn Rosentröm började spela. Va bra med folk o de va bara o studsa omkring på dansgolvet o sjunga o skrika till låtarna :D



Kvällen slutade med en bilfärd till SKövde, korv på statoil innan de blev o sova i min sköna säng :D

Söndag:
Upp på morgonen o såg lägenheten, ett riktigt bombnedslag. Bara börja o städa även om jag va bakis som fan men behövde städa upp för hundarna skulle komma hem. Niklas o Mattias låg mest i soffan o päste, eller ja Niklas va inne på toan några gånger, han va lite bakis ;) Vi låg o päste i soffan med hundarna i några timmar innan de blev lite bakismat o sen va vi i Mstad en sväng o kollade läget innan vi åkte hem till mig o kikade på film innan killarna åkte hem o jag slappade på soffan o kikade på film.

Måndag: Gick upp tidigt för o gå ut med hundarna en sväng innan Z kom o lämnade Nora o Nikki. Jag va barnvakt åt dom några timmar medans Z va i skolan. Vi mötte upp Annelie, Texas o Memphis o gick till lekplatsen där vi va en stund o barnen gungade o så :) Sen gick vi hem o käkade glass, kikade på Pippi o myste i soffan innan vi hämtade hundarna o Z kom med lunch! Va så himla mysigt o ha hand om tjejerna :D <3<3<3 Sen va de bara o gå till jobbet o jobba em. Va lite drama med min kusin men de löste sig tillslut som tur va..



Tisdag: Grejade hemma på fm. Packade lite lätt, städade o plockade lite bland sakerna. Diskade, får göra de för hand nu när min diskmaskin lagt av :'( Sen va de bara o jobba. På kvällen blev de packning o några avsnitt av "Entourage" innand e va dags o sova :)

LONDON BABY!

2011-09-14 klockan 12:44:57
Dags o åka iväg en sväng till Europas bästa stad London igen. 5 gånger på 11 månader. Har blivit några resor de senaste :D

Åker vid 17 ifrån hemmet o flyget går 21,30 ikväll från Säve. Är tillbaka i Sverige vid 10,30 på söndagsförmiddagen :)

Hoppas ni har en bra vecka o helg hemma i Sverige. Jag ska själv lugna shoppingbegäret lite med ett X antal besök på Primark o New look ;)


Nån mer än jag som älskar LONDON? ;D

1-8 sep!

2011-09-12 klockan 22:38:00
Fan veckorna, o speciellt helgerna bara spriiinger iväg :( September månad kommer dessutom o bli en bra månad känns de som, har ju börjat bra iaf :)

Torsdag; Va uppe tidigt o hämtade hundarna hos mamma o pappa. Sen va de bara o plugga en stund o göra klart de sista övningarna på kapitel 2. :) Duktiga jag! Sen va jag o hundarna o gick en jävla bra runda på 45 min med ett mkt bra tempo. Förbättrat min kilometersmedeltid med 3 min på 2 veckor, o då har jag hundarna med mig också :P o dom ska ju lukta överallt o så! De va helt slut efter den promenaden men jag fick laga lunch o sen gå o jobba!

Fredag: Upp o jobba fm. Sen tog jag helg :) Åkte direkt in till UM o skaffade nytt recept på minipiller, gick inte via telefon tydligen? MUPP! Sen hem o gick en sväng med hundarna o städade i lägenheten. Fick värsta rycket o grejade som fan där ett tag. Stolt över mig själv ;) Sen kom Ica o Polly o vi åkte till stan o handlade pizza o godis o åkte hem till mig. Började se på film men stängde av o så spelade vi Chigaco medans jag pratade lite i telefon oså. Jag vann en gång o Ica en gång :D När de gick hem så satt jag vid datorn i sängen medans hundarna susade gott :)



Lördag: Morgonpigga Tindra tyckte matte kunde gå upp kl 8,30 på sin lediga lördagsmorgon. Vi gick ner o käkade frukost hos mamma o pappa o så la jag mig en stund på soffan o sov ;) Sen va jag o hämtade madrasserna i husvagnen för den skulle ställas in inför vintern! Sen duschade jag o gjorde mig iordning o hämtade bilen o åkte till stan. Där hämtade jag upp Johanna o vi drog förbi donken o sen hämtade vi Mattias. Mattias tvättade bilen medans jag o Johanna satt o käkade o jag fick höra om hennes äventyr i Göteborg ;) När Mattias va klar så åkte vi hem till honom o slappade i soffan en sväng..

Sen åkte jag o Mattias o hämtade Jennifer ute i Låstad, eller jag hämtade en box vin o Mattias hämtade Jennifer. Sen skulle vi hämta Josse men då fick vi bensinstopp i sotarliden så brorsan fick komma med en reservdunk med bensin så vi kunde åka o tanka. :) Klockrent verkligen ^^ Sen lämnade vi Josse o Jennifer i stan o åkte tillbaka till Mattias där en vinsugen Johanna väntade ;D Blev lite cider, vin, sprit, skratt, prat, musik o filmning innan vi åkte  o hämtade Niklas.

Kvällens bästa skedde på vägen till bilen. Jag har en bag in box i handen o ska visa Johanna att de e jag som har boxen, Mohahahaha typ o ska svinga upp den i luften lite sådär smidigt. Men Johanna råkade va närmare än va jag trodde så jag drog boxen rätt i huvudet på henne. Min första tanke va: HAHAHAHA Jag slog Johanna medans Johannas  första tanke va: - Hur gick de med boxen? Mitt vin :D Jag skrattade så jag grät o höll på o pinka på mig. Fy fan, skrattar fortfarande när jag tänker på de :D Ni skulle vart med o sett de. Mattias trodde väl vi blivit tokiga på riktigt :D HAHA!



Sen åkte vi över Lerdala, sen till Skara, Skövde, Lerdala o sen hem till mig. Va väl inte i säng förrän halv 6, 6 på morgonen. Frös som en jävla idiot gjorede jag, fy fan. Hade ju ingen jacka med mig mitt smarthuvud :D

Söndag: Vaknade av att Mattias telefon ringde vid halv 11 så bara o gå upp. Gjorde kaffe åt pojkarna o så låg vi o glodde på tv innan vi hämtade Johanna o åkte till Mariestad. Köpte mat i hamngrillen o åkte ut till Ekudden o mamma o pappas husvagn o käkade o solade o skrattade i några timmar. Sen körde vi hem Mattias o Niklas o jag o Johanna köpte med oss en pizza o la oss i soffan. Glodde på "SOA" självklart o sen kikade vi på "Final destination".



Måndag
: Vaknade upp med halsont o feber så spenderade hela dagen i soffan innan jag gick o jobbade. Efter jobbet låg jag i soffan o bara tyckte synd om mig själv :P

Tisdag: Upp o jobba. Va skittrött då jag hostat hela natten ;/ Efter jobbet låg jag o hundarna i soffan o kikade på TV o jag kom ikapp lite med pluggningen. Kändes bra :)

Onsdag: Upp tidigt för o gå o hämta hundarna som va hos mamma o pappa. Dock höll jag på att svimma hos dom så fick ringa efter pappa så han fick komma ner med nåt sött åt mig. Så jag o hundarna gick hem o la oss i soffan. Jag blev riktigt skraj där faktiskt så jag sjukskrev mig. Skulle jobbat em.

Dock hade jag en frisörtid inbokad så jag va ju tvungen o lämna sängen för o pysa iväg på den. Så numera e jag BRUNETT! Färgade ljust i Maj o har inte blivit riktigt blond än då håret tagit sån stryk men trivdes inte så nu e jag brunett igen o kan inte bli blond för då måste jag bli korthårig :P



Efter de så slappade jag o hundarna hos mamma o pappa innan Ica kom. Vi tog o gjorde bullar o cupcakes med nutellafrosting. Blev lite smått rastlös av o va hemma. Inte riktigt min grej o va ledig ;) Sen kikade vi på en film o chillade :)



Torsdag:
Upp o jobba. Efter jobbet skulle jag gå ut med hundarna en sväng innan jag åkt till stan men himlen öppnade sig ta mig fan. Aldrig sett så mkt regn någonsin i Sverige. Va fan otäckt! Så den promenaden kunde vi glömma. Sen kom Ica o vi mötte upp Bitta o Johanna o gick in på commerce. Målet var kläder inför helgen.

Dock tog vi en fika på pim´s innan så vi va i rätt mood för shopping :D Gick i några affärer innan Johanna åkte hem. Sen åkte vi ut till Elin´s för o se va de hade o erbjuda. Så gårddagens shopping slutade med: XX antal cider från systembolaget ;) 1 tunika från HM, 1 tunika från Cubus, tights från lindex, nagellack från hm, kicks o cubus, smink från hm, dagkräm o porrengöring från kicks o så lite annat smått o gott :D



Väl hemma så va jag o hundarna ute på en promenad o sen gick de med mamma hem o jag grejade hemma innan jag gick ner o slog mig ner i deras soffa o slappade :D

Mån, tis o ons!

2011-09-01 klockan 16:15:22
Veckorna bara rusar iväg., De e redan torsdag :D

Måndag: Åt 1670 kcal o va på 1 timmes promenad med hundarna.
Jobbade morgon o sen blev de promenad o gos med hundarna framför GG. Sen va jag o mamma inne i stan o handlade mat på Ica kvantum. Klämde mitt finger i dörren :(

Tisdag: Åt 1550 kcal o ingen träning. Räknas 3 timmar shopping som motion? :D
Va uppe o skulle gå ut med hundarna men de regnade så vi myste ner oss i sängen istället. O sen va jag o Ica inne i stan o shoppade lite. Stillade mitt shoppingbegär med lite gott o blandat. Blev en cupcakes, cheesecake o andra recept i världens sötaste bakbok, roliga cupcakes o bullformar, kaffe o socker låda i shabby chic stil o lite annat smått till hemmet. Inga kläder :D Jobbade o sen slappade jag framför tvn o GG ;D

Onsdag: Åt alldeles för många kalorier. Lite fuskdag igår faktiskt. :D träning, blev 1 timmes gräsklippning i världens högsta gräs så va rätt trött efteråt ;)
Jobbade på fm. Sen va jag ute o klippte gräset o sen öppnade himlen sig. Jäääävlar va de regnade :/ o haglade... Helt sjukt.. Åskade bra också, Tyson va jätterädd :( Sen kom Johanna o vi(dvs jag) gjorde hemmagjord pizza till oss medans hon gjorde ett CV. Sen åt vi o efter de pluggade jag bokföring o Johanna mailade jobbansökningar. O så blev de avslutning med lite "Sons of anarchy" såklart ;D


Boken som lusläs just nu. Ligger ju bara 1 vecka efter ;) Blir o plugga ikväll igen ^^

RSS 2.0