Måndag, tisdag och onsdagens träning!

2012-02-29 klockan 10:55:25
Måndag: Intervall träning med Johanna i spåret och på vanlig väg. = 6,87 km :)
Tisdag: 2,12 km med hundarna och 75minuter box på friskis. Totalt förbrända kalorier på box-passet: 802 kcal!
Onsdag: 30 minuter RPM=spinning, 15 min på löpbandet, 15 min styrka. Förbrände totalt 616 kcal på dessa 3 kombona! Och nu blir det en promenad på minst 2,5 km med hundarna :)

Träningsveckan har börjat bra och jag är på superbra humör känner jag! Är lycklig, vet inte varför men de e väl antagligen för jag e så taggad för sommarn :)


Hur ser er träningsvecka ut so far??



Bilden är från Nelly. Inspiration, en sån klänning vill jag kunna ha på mig någon gång och känna mig snygg :D

Torsdag-måndag :)

2012-02-27 klockan 22:23:18
Liten veckosummering:

Torsdag:
Promenad med hundarna på fm, sen bokade jag, Johanna, Ica och Polly resan till Rhodos! Så jääääkla nice! :D Sen va de bara att jobba och sen blev de nog lite kikande på Gilmore Girls :)

Fredag:Upp tidigt för att åka till stan med Ica. Va på VIP-shopping på HM. De bjöd på frukost och så 20% rabatt :) Sen kikade vi i några mer affärer innan vi gick till polisen. Dags att fixa ett nytt pass inför sommarens resor! Korten ser alltid förjävliga upp på passen av nån konstig anledning? :P

Sen va vi på gymmet blev 40 min cross, 20 min löpband och lite vikter. Va lagom mör i kroppen för va tvungen att gå ut med hundarna innan de blev att jobba! Jobbade, kvällen spenderades i soffan med hundarna framför Gilmore Girls och Big Brother! :)


Fredagsshoppingen!


Lördag: Upp vid 9 tiden. Tindra e morgonpigg som vanligt :P Käkade frukost sen åkte jag och mamma till stan. Pantade flaskor, shoppade lite presenter och lite annat trevligt! Va även och bytte min externa dockningstation/högtalare som va sönder och uppgraderade mig till den nya modellen, den va riktigt snygg och liten och enkel :) Väl hemma röjde jag lite i lägenheten, sen blev de långpromenad med hundarna och mamma innan jag vilade lite! Kvällen spenderades hos Bitta, Robban och Gustav med Ica och Polly. De bjöds på pasta carbonara och kladdkaka, mumma :) Blev en film , en massa skratt innan de va dags att åka hem!


Min nya högtalare :)

Sötaste Gustav <3


Tindra solar :)


Söndag: Upp och äta frukost innan det var dags att börja med projekt sovrum. Jag började med sovrummet för ett tag sen men eftersom inte kunde hjälpa mig så fick jag vänta efter att jag satt 1/4. Men mamma kom och vi fixade de resterande delarna av fototapeten snabbt. De blev bra, skitbra! Men fan aldrig mer en fototapet, då kommer jag fan anställa nån att göra de. Sen städade vi hela lägenheten. Så jäkla fint de blev hemma! :D Älskar när de e nystädat!


Den nya tapeten! Nice va??

Va nere hos päronen och åt och planerade en resa i höst med min kusin och min faster, nice nice :) Sen moppade jag golvet, duschade och kollade på Gilmore Girls innan Johanna kom. Vi åkte och handlade, lämnade en dvd hos Z och åkte hem till mig. Johanna kockade och jag fixade med tvätt och hjälpte till lite med maten. Va superduper gott men stinker vitlök än ;) Vi kikade på footloose, dansade lite och kikade på en ny serie "New Girl". Johanna åkte inte hem förrän typ 1,30 så då fick jag och hundarna gå och lägga oss i vårat nya fina sovrum :)


Johannas mumsiga mat :D

Måndag: Trött och huvudvärk! :/ Jäkla måndagar. Fm spenderades framför tvn. Sen kom Johanna och vi tog med oss hundarna på en promenad. Vi tränade även intervaller i spåret, min PT Johanna. Hon pushade på mig bra, jag e nämligen kass på att springa :P Blev en härlig runda på ca 7 km. va bara att duscha och äta lunch innan de va dags att jobba! Efter jobbet har jag bara kikat på tv, hoppat hopprep och även sett den nya serien "Smash", verkar helt okej :) Ne nu ska jag gå hem och sova!


Morgonens frukost :)

Lördag den 11 feb! - överraskningfest!

2012-02-26 klockan 18:55:00
Blogg.se har cpat så nu ger jag upp! Jag kan fan inte ladda upp alla bilder som jag vill men nu kommer detta inlägget upp utan alla bilder som jag ville visa! DUMMA DUMMA DUMMA BLOGG.SE!!!!

Dagen D. Har planerat min pappas överraskningsfest sen de åkte till USA. Han fyllde ju 50 den 5/2 men de va ju inte hemma förrän den 7nde och kalaset va i lördags! ( Ja den 11 :P )

Började med att jag och mamma åkte ner med alla mina kläder och lite annat bös. Sen hämtade vi de superfina tårtorna på affären, handlade sallad ochc grejade med salladerna och lite annat innan mamma fick åka hem då pappa kom hem! Så jag ställde mig och dekorerade cupcakes och plocka iordning de sista, duschade och sen kom Bosse och vi plockade upp Adam och hämtade maten. Exotisk planka och potatisgratäng!


( Den sista bilden är en av de 22 lagar i USA som är lite roliga som jag la på borden som passade bra i de amerikanska temat)

Sen blev de att fixa med maten, Östen kom, måla naglarna och bestämma kläder innan Ica kom och fixade mitt hår! Sen kom Tomas med bröd och vi gjorde bål sen va de bara att vänta på folket.



Sen kom folket, vi blev 40 personer. Riktigt kul :) Sen ringde de och brorsan var på väg tillbaka med pappa och mamma. Han hade ögonbindel och vi skrek överraksning när de tog bort den. Så jäkla lyckat. Han blev väldigt chockad.. Sen va bara att fixa iordning maten medans de andra gick en tipspromenad och sen så satte sig alla och åt. Sen blev de lite sån, drickande och massa prat och skratt..

Kvällen flöt på snabbt och de blev tårta, presentöppning, cupcakes, drickande, musik, snacks, singstar och massa mer. När klockan blev 2 var jag trött och de va inga många kvar och blev sur och irriterad över flera olika saker. Så va bara att ta bort alla dukar och fälla ihop borden så de va en sak mindre att göra morgon efter!

Pappa var iaf jättenöjd och jag fick beröm från alla. De va kul att planera och hålla i en fest själv. Partyplanner = JAG :D Haha! Ne men blev en riktigt bra fest, så tack alla ni som hjälpte mig! :) Tack för alla som hjälpte till att göra kvällen så lyckad!

VANN!

2012-02-24 klockan 18:01:18
Jag glömde berätta att jag vann en tävling hos NILMA för några dagar sen ett presentkort från Footway på 500 kr! :D

Tänkte köpa mig sneakers men de jag vill ha fanns inte på den sidan! Dock har jag hittat fina ballerinaskor men har beslutsångest vilken färg! Tänkte ta 2 par :)

Vilka av dessa skulle du välja? Jag har sån beslutsångest som vanligt ;)





Onsdag-onsdag!

2012-02-23 klockan 15:56:10
Kör en liten snabbgenomgång av 1 vecka. Blogga  va så mkt lättare när blogg-appen på mobilen funkade men nu gör den inte de :/

Onsdag 15 feb: Grejade hemma på fm. Jobbade em :)
Torsdag 16 feb: Jobbade fm. Myste med hundarna, dubbelpass på gymmet!
Fredag 17 feb: Tvättade osv på fm, jobbade, myskväll med plankstek med Ica :) Myspyskväll <3<3<3
Lördag 18 feb: Jobba, efter jobbet slapp i soffan innan jag va hos Johanna och planerade årets resor ;)
Söndag 19 feb: Jobba, slapp i soffan och allmänt lugnt, BB och boende hos m och p då jag inte hade nån värme hemma!
Måndag 20 feb: Jobb fm, långpromenad med Tyson, Tindra hos veterinären, mys med hundarna och en trött Tindris!
Tisdag 22 feb: Jobb fm, jääävla huvudvärk hela dagen, långpromenad med hundarna och sen slapp resten av dagen!
Onsdag 23 feb: Jobb fm, jobbade över, Bitta och Gustav va på besök, käkade hemmagjord pizza och kollade på film :) <3

De har dessutom varit problem med vatten i samhället där jag bor, själv var jag inte drabbat :D Har kunnat duscha oså som jag velat.. Dock så har mamma och pappa varit utan och många andra. De verkar som att de ska va tillbaka idag. Va flera småläckor och en stor läcka så de fick stänga av delar av vattnet.

Veckorna går fort och jobbet tar tyvärr upp alldeles för mkt tid. Och Tv-serietittandet också :P
Jävla Gilmore Girls, snart e jag klar med alla 7 säsonger så jag äntligen kan kolla ikapp alla andra jag missat!! Varit underbart väder måndag och onsdag, uuuunderbart! Älskar sooooool <3

Bilder som får sammanfatta veckan:



Faliraki, Rhodos!

2012-02-23 klockan 13:34:12
Den 6 Maj åker jag, Johanna, Ica och Polly från Landvetter till Faliraki, Rhodos! Vi va ju inne på Alghero först men när vi hittade ett sånt bra pris på denna resan till Rhodos så man kan inte bara skita i de!

Sååå nu längtar jag. Denna sommarn kommer bli awwweeesooommme!

Rhodos i Maj, FotbollsEm i Ukraina och Rockabillyfestival i Juni och Törebodafestivalen, Wheels and Wings Varberg och Kent i Juli! Har jag sagt att jag dör lite när jag ser min kalender? Jag e sååå lycklig just nu :D :D :D






Och självklart ska de ut och åkas i pärlan lite också :)

---

2012-02-22 klockan 11:57:46


Tankar om livet...

2012-02-21 klockan 23:44:57
När man har det mesta i livet men ändåså känns det bara pest och pina. Hur kommer man förbi det? När ser man allt det underbara??
Luddigt inlägg! Ska försöka sova men e omöjligt så kommer vara en zombie på jobbet som jag varit det senaste dagarna :/

ALGHERO, Sardinien!

2012-02-20 klockan 11:11:59
Någon av er läsare som varit på Sardinien och i staden Alghero?

Har funderingar på att åka dit i Maj och vill veta om det är nåt att ha :) Bilderna visar vita stränder, blått vatten och gamla fina små hus!


Ser inte så tokigt ut va? :)

Big brother :)

2012-02-19 klockan 21:14:38
Självklart sitter man bänkad framför årets "Big brother"! Följde de inte förra året men laddade ner de efteråt och kollade på alla avsnitt :P de e dåligt så det är bra!
Nån annan som sitter bänkad?

SKOÅNGEST!

2012-02-17 klockan 18:29:20
Snart e de ju våååår. Eller när snön har försvunnit. Och jag har skoångest redan över årets vårskor. Har använt mina tråkiga 2 vårar och höstar nu så nu tänkte jag investera i 2 par faktiskt!

De första paret är:


Dessa fina från Puma (bild lånad från brandos)

Men det andra paret är ett par converse i vitt i läder men finns i 2 utförande..





Vilken ska man ha? Den med färgade detaljer eller den med svarta detaljer??
(Bilder lånade från Brandos)

Sen ska jag försöka få pappa att köpa dessa åt mig:


Tror jag skulle passa bra i dom när jag glider runt i Pontiacen i sommar :)
(bild lånad från sportamore)

GE MIG VÅÅÅÅR OCH SOMMMMMAR NUUUUU!


Mina fina bil :) Tänk att det är 1 1/2 år sen man köpte den! <3

2 pass med pulsklockan!

2012-02-17 klockan 10:26:24
Tisdag:
45 minuter core
60 minuter bodypump
10 minuter crosstraining

= 917 kcal
122 i medelpuls

Torsdag:
15 minuter löptbandet
15 minuter crosstraining
60 minuter afropower

= 1029 kcal
166 i medelpuls

Märks att core och bodypump är mer styrka för medelpulsen var ju betydligt lägre än på afropowern. Fick en högsta puls på 201 under passet, helt sinnes! De va sjukt jobbigt men askul. Dock märks det att man inte har så bra rytm men de kommer väl ju mer man "dansar" :)


Fredag, söndag, måndag och tisdag!

2012-02-15 klockan 11:37:41
Nu kommer de senaste dagarna. Jag kommer skriva om lördagen i ett separat inlägg :)

Fredag: Upp och jobba. Plockade ihop allt som skulle  med ner till festlokalen. Packade ner allt i Bosses bil och åkte ner till Tymer. Där väntade Bitta och Gustav. Sen plockade vi in allt och Bosse åkte och Adam stannade och hjälpte till! Plockade ihop bord, stolar, satte upp girlanger, dukade upp med tallrikar och fikade innan de andra åkte och jag blev kvar själv och greja!

Dekorerade borden, gjorde iordning bordplaceringskorten, ljusen osv. Borden blev iaf klara, skööönt! Sen blev de tacos hemma hos mamma och pappa innan jag somnade i soffan. Som vanligt ;) Sen va jag och mamma nere i lokalen och jag visade henne hur de såg ut innan jag gick hem och grejade med bildspel och plockade ihop kläder, smink och skor!

Söndag: Sov fruktansvärt dåligt under natten. Tindra va uppe 1 gång i timmen, hon skulle ut och hälsa på Adam som sov i soffan och Johanna som sov i gästrummet! DÅ blir man less när man har hund! Va uppe och åt frukost hos päronen innan de va dags att städa. De tog sin lilla stund, och jävlar var grejer de fanns att ta med hem. Och mat och tårta! Resten av em slappade jag i soffan hos mamma och pappa framför tvn och datorn! Sen gick jag hem och plockade upp alla påsar som jag hade med mig ner till Tymer!

Måndag: Sovmorgon, sköööönt! Sen va jag och hämtade hundarna. Åt frukost och crosstrainade framför tvn. Sen när solen lös så fint så gick vi på en långpromenad :) Sen va de dags att jobba! Efter jobbet hade mamma städat min lägenhet så jag hjälpåte henne med de sista, tvättade och sen blev de PLL innan de va dags att sova :)

Tisdag:
Upp och jobba. Blev till 16,30. Lååång dag :P O jääävlar va de snöade ute :S Sen va jag hos päronen en stund där hundarna va innan Ica och Polly kom och vi åkte till gymmet. Blev först ett 45 core pass sen 60 min bodypump och efteråt 10 min på crossen! Jäävlar va de brände i benen. O de kändes att man inte varit där på länge! Sen va vi på Kvantum och handlade lite innan jag köpte med en sallad hem och avnjöt den hos päronen! :)


Nu så...

2012-02-13 klockan 15:04:18
Nu e sjukdomar och skador borta och jag är piggare än någonsin. Kan erkänna att jag slarvat rejält de senaste så var inte sugen på att väga mig imorses men de va ingen fara som tur va :) Puuh!

Men nu kommer jag inte väga mig förrän om 20 dagar. Kör invägningar var 20nde dag. Ska sätta upp mål hur mkt jag ska ha gått ner tills dess. Det är nämligen 121 dagar tills jag åker till Ukraina idag så då ska målet va nått :)

Detta innebär 6 invägningar tom den 14 juni!

Och nästa vägning är den 3/3 och då ska jag gått ner 2,5 kg!


Så nu är jag tillbaka, bättre än någonsin! Nothing can stop me nooooow!



Jag och min fina kusin i lördags :)

FULL RULLE!

2012-02-09 klockan 18:46:59
Jobbet, hundar, vänner och partyplanering har tagit upp mkt av min tid! Här e en liten resumé av va jag gjort den senaste veckan!

Onsdag 1 feb: Jobbade fm. Sen kom Bitta, Gustav, Ica och Johanna och vi fikade en semla och pratade. Sen gick Ica och jobbade och vi andra satt och pratade länge. Sen passade jag på att göra lite mat och bjöd mina underbara vänner på :) Sen drog de andra och kvar blev jag med disken. Jag och hundarna gosade ner oss i soffan och glodde på tv!



Torsdag: Jobbade fm. Sen vet jag inte va jag gjorde på em :P Slapppade, diskade och tvättade e nog nåt av alternativen ;)

Fredag: Jobba fm. På jobbet tapetserade vi en fondvägg på pappas kontor, alltid kul att överraska chefen när han e borta på semester ;) Efter jobbet kikade jag och hundarna på tv. Sen kom Ica och Polly på kvällen och vi kikade på "In time" och pratade :)



Lördag: Upp tidigt, morgonpigga Tindra va i farten ;) Spenderade fm med att slipa de sista i sovrummet, tapetsera en våd i sovrummet, baka 60 cupcakes och tvätta. FULL RULLE! Lika bra att passa på när man e ledig! Sen gjorde jag mig iordning och Ica kom, o sen Johanna och Malin.



Vi tog med oss hundarna och åkte till stan, hundarna lämnade jag hos min faster som skulle va hundvakt :) Och vi mötte upp Z, Johan, POlly, Jenny, Emma, Robban och Bitta på Mangos. Där åt vi god mat. Förrätt: BBQ Drumsticks och huvudrätt: Grilltallrik(oxfilé, fläskfilé och kyckling) med tzatsiki och metaxsås med vitlökspotatis. Om det var gott? Japp jag dooog typ! O så drack jag en cosmpolitan till maten :) Blev mkt skratt, drickbart och en himlans massa tjöt!



Efter de tog vi en kylig promenad till Oleary´s där bowling väntade. Vi delade upp oss, 4 och 4. Jag, Z, Ica och Johanna i lag 1 och Johan, Robban, Bitta och Polly i lag 2 o så vår hejaklack bestod av Malin, Emma och Jenny. Bowlingen va askul, och vårt lag vann överlägset. Vi tjejer äger :D Blev en hel del alkohol för gudans vilka goooa drinkar de gjorde där :D Sen blev de att hämta hundarna och åka hem till Ica och Polly med Johanna, Johan och Z. Vi spelade kort och snackade innan jag och Johanna tog hundarna och gick hem i kylan. -21 grader. BRRRR!! En mkt lyckad kväll, kommer nog räknas till en av de bästa kvällarna detta året känns de som. TACK ALLA SOM FÖRGYLLDE MIN KVÄLL <3<3<3



Söndag: Sovmorgon, kl 11 va det bara att gå upp då Tindra vaknade. Va kallt som fan i lägenheten. Så Adam kom och fixade olja till pannan medans Johanna gjorde mat! Hemmagjorda hamburgare, hennes specialité ;) Sen åkte Johanna och jobbade och jag diskade, dammade och grejade hemma innan jag gick ner till brorsan. Där grejade jag med datorn lite, skrev ut lite saker inför överraskningsfesten ;)

Sen mötte jag Bitta på affärn och vi åkte till Ica och Polly där även Gustav och Robban va. Tacokväll, msypys :) O så kladdkaka till efterätt. Sanna kom förbi en sväng också, dock va jag tvungen och gå vid 20 tiden då hundarna skulle ha mat och DAGAB skulle skickas iväg på jobbet. Grejade sedan med oljepannan i typ 1 timme innan jag gav upp och tog och flyttade ner till brorsan, eller ja mamma och pappa. 6,3 grader hemma i min lägenhet, inte sååå varmt :( Kikade på "Footloose" och myste med hundarna i värmen! :) Min kära pappa blev även 50 år denna dag :) <3



Måndag: Upp och greja med pannan hela fm! Suck suck, sen va de bara att jobba! Efter jobbet myste jag och Tyson ner oss i soffan hos mamma och pappa och kikade på "Gilmore girls" :)



Tisdag: Dagen D, mamma och pappas hemkomst från USA. Jobbade en kort sväng på morgonen innan jag gick till Anna-Carin och fixade håret. Färgade en nyans mörkare och satte i mitt löshår och AC fixade iordning mitt hår, blev jättefint! Va på jobbet och hjälpte Maggan en stund innan jag gick ner till hundarna och Z, Nikki och Nora kom förbi. Barnen lekte och jag och Z pratade.



När de gick la hundarna och jag oss i soffan en sväng. Då ringde päronen, de va på väg hem. Satte på kaffe och sen dök de äntligen upp. Hundarna blev överlyckliga och jag tyckte de va skönt att de va hemma. Fick trevliga presenter också.

- Träningskläder i svart/rosa leopardmönster
-JB parfym "someday"
- En nice tshirt
- 3 trumpinnar från Hard rock café
- Cocacola trosor
- En mini bubbla hippie stil



Resten av kvällen spenderas hos dom. Fick sova där ännu en natt. Kallt i lägenheten :/

Onsdag: Upp och jobba fm. Efter jobbet va jag och mamma med hundarna hos veterinären. Vaccination för båda två samt återbesök för Tindra, ta bort hennes mjölktänder. Sen plockade vi upp Johanna på vägen hem och jag och Johanna åkte till stan. Handlade lite smått och gott innan vi fikade på pim´s med Bitta, Gustav och Sara. Sen blev de lite mer shopping inför kalaset. Kvällen spenderades framför "Sex and the city" filmen och käkade pizza och planerade vår 17mars fest :)

Torsdag: Fick sovmorgon, hundarna hos mamma och pappa. Vaknade dock med ögonsmärtor. Blev sjuktligt nervös att jag fått ögoninflammation men de va nog bara torra ögon. Har inte tagit mina ögondroppar de senaste dagarna så va nog de. Va med mamma på VC innan jag grejade hemma. Plockade ihop massa saker, tvättade, diskade, gjorde mat innan de va dags att jobba. Jobbade. O nu efter jobbet har jag varit hos min kusin fru och kollat på kort och kikat på "Gilmore girls".

jag saknar dig...

2012-02-02 klockan 21:31:42
Enäggstvillingarna Cilla och Tina så nära man kan komma varandra men samtidigt väldigt olika. Cilla är konstnärssjälen och idealisten som går sin egen väg medan Tina är populär, pubertal och ständigt kär. Cilla och Tina ska snart fylla 15 år men det kommer Cilla inte få vara med om, för hon kommer att dö innan dess. Detta är historien om Tina som blir ensam kvar. Om sorgen att förlora någon nära och skulden när något är för sent att ställa till rätta.



Hemsk men bra film. Jag som är typ Sveriges känsligaste människa grät typ hela tiden :P E en sucker för såna filmer fast jag alltid ångrar att jag ser på dom när tårarna bara rinner ner för kinderna!



Av mig får den 3,5/helt klart musik, me like :)

RSS 2.0