"Elsas Värld"

2012-07-02 klockan 21:40:06
När jag åkte hem från Ukraina så läste jag "Elsas mode" och "Elsas värld". Visste att TV3play hade gjort en serie av böckerna, "Elsas värld". Så när jag kom hem så plöjde jag igenom de 20 avsnitten på en dag! De var ca 14 minuter så gick ganska så fort, sen spolade jag lite ibland när jag tyckte de va pinsamt ;)
 
Tyckte Ellen Bergström var bra i sin roll som Elsa. Och Joakim Nätterqvist som Hugo, hade inte förställt mig honom som en Hugo men han passade bra ;)
 
Va några saker jag störde mig lite på i serien:
- Elsa är klumpig i boken men i serien är hon otroligt klumpig och ständigt nervös!
- I boken är Maria hennes bästa vän, i serien är det Johan, stöööörigt!
 
Dock e böckerna sjääääälvklart mkt mkt bättre så jag tycker ni alla ska läsa dom! Har precis börjat på den tredje boken "Elsas hemlighet" :)
 
 
Senaste boken :) Nån annan som läst böckerna om Elsa Gustavsson?
 
Jag ger serien en 3/5 och böckerna 4/5 :)

Kommentarer
Postat av: Nilma

Jag har bara läst första boken men det var inget för mig. Serien tyckte jag väl sådär om och slutade se efter typ 7 avsnitt.

2012-07-03 @ 13:59:25
URL: http://www.nilma.se
Postat av: Sofia

Jag såg nåt avsnitt av serien, men gillade den inte alls. Har läst första boken och har dom andra två, har bara inte läst dom än. :)

2012-07-03 @ 20:51:09
URL: http://borninmay.blogg.se
Postat av: Anonym

ah kmr jag på fler så skickar jag! :P

Ja men dt e ju klart :)!

http://mscharlie.blogg.se/2012/april/atkins-fas-2-steg-3-och-mandelpannkaks-rec.html#comment här är länken till mandelpannkakorna. Köpt gärna stevia droppar så blir de ngt sötare :)!

ne fan jag hatar att appen ej fungerar. Sitter ju så sällan framför datorn nuförtiden. tog bort den igår o installera om men fungerar fortf ej. skit app.

puss

2012-07-04 @ 08:45:20
URL: http://mscharlie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0