I min seriehylla...

2012-06-30 klockan 15:49:03
Tänkte visa vad som finns i min seriehylla just nu. Lovar att den kommer utökas snart med många av mina favoritserier!
 
Hylla 1: Alla 8 Harry Potter filmer, Säsong 1-8 av One tree hill, Säsong 1 av Pretty little liars, Alla 5 filmer ur Fast and furios serien, säsong 1 av Glee, säsong 1 av Gustavsson 3tr(en serie som jag fått från jobbet som jag aldrig kommer se :P), säsong 1 av Ally McBeal, säsong 1-3 av Gossip Girl, säsong 1-3 av Sons of anarchy, säsong 1-2 av Vampire diaries och säsong 1 av White collar
 
Hylla 2: Storboxar med alla säsonger av Gilmore Girls, Sex and the City, Vänner och OC.
 
Utlånade: Veronica Mars säsong 1-3!
 
Inhandlas inom de närmaste: Entourage storbox, Hellcats säsong 1, Rookie Blue säsong 1, Glee säsong 2-3, Gossip Girl säsong 4, One tree hill säsong 9, Vampire diaries säsong 3 och Pretty Little liars säsong 2!
 
Sen finns de serier som man vill ha men som man kommer köpa när man kan/har råd: Shamless, storbox av Grey´s(vilket kan dröja då det fortfarande är några säsonger kvar utan tvekan), Nikita, Greek, storbox av NCIS, storbox av Criminal minds, 90210 gamla och nya, Dawson creek och självklart resterande säsonger av de jag redan har :)
 
Är det nån annan som har en bra serie på hyllan? Har självklart sett mååånga mer än såhär men vissa är bara amerikanska och kommer inte på dvd i Sverige! :/

Ne om man skulle...

2012-06-30 klockan 13:29:02
Mina vänner vill att jag bloggar och jag vill blogga. Dessutom får jag så många fina kommentarer :) Så jag tror jag kommer fortsätta göra inlägg när jag känner och när jag hinner!
 
Har dock tänkt att bloggen ska bli mer film/serie/bok inriktad då det är min grej, mitt intresse! Självklart kommer resor, vardagsgrejor och hundarna vara med på ett hörn också :)
 
Är det någon speciell serie/film/bok som ni vill att jag ska se/läsa? Jag är en allätare och har sett/läst mkt men inte i närheten av allt :P men alltid kul med lite nya saker :)
 
 

Life!

2012-06-25 klockan 11:53:00
Livet har kommit ikapp. Jag mår inte bra. Kan liksom inte sätta finger på vad det är som är fel men nåt är det. Livslusten har försvunnit totalt så det är anledningen till att jag åkte hem från Kiev. Jag mådde dåligt, fick panikångestattack och orkade helt enkelt att vara omringad av människor jag inte känner. Visst att det är tråkigt men vissa dagar här hemma vill jag inte ens gå utanför dörren så jag är impad över att jag klarade så många dagar därnere iaf!
 
Jag hoppas att allt kommer bli bra snart, ska träffa någon att prata med som ska hjälpa mig komma över mina inre spöken. Hoppas ni alla har en bra sommar, kommer fortfarande kolla in allas bloggar och kommentera. Meeeega kram till er alla :)
 
Fredagen den 15 Juni 2012 Olympia Stadion, Kiev Ukraina.

Live från Kiev!

2012-06-17 klockan 01:54:12

Hej! Blev uppdatering iaf :) ligger här i tältet och lyssnar på grannarna som spelar reagge musik och festar. En annan e helt slut!

Gårdagens match va sjukt kul att uppleva på plats även om de slutade dåligt :(

Skulle egentligen anlända på Sverige och Göteborg på torsdagskvällen men pga olika grejer så anländer jag med flyg från Kiev med mellanlandning i Istanbul och sedan till Göteborg på måndag eftermiddag! Tanken var att åka imorgon bitti redan men de gick inte att boka flyg så nära inpå tyvärr så får vara kvar här en extra natt tyvärr!

Hoppas ni alla har de bra där hemma iaf! :)

En del av svenska klacken igår på Olympia stadion. 64640 åskådare, helt sinnessjukt mkt folk! :)


Instagram!

2012-06-13 klockan 17:38:06

Kommer uppdatera instagram också i Ukraina! Fiablomkvist heter jag där :)

Nu är jag framme i Gbg. Har redan fått plocka ur grejer ur min väska! Stackars mig ;)


Snart dags att...

2012-06-13 klockan 10:55:27

Plocka in de sista grejerna i bilen och plocka ordning här hemma för att sen bege sig mot Göteborg!

Inatt runt 2,30 beger jag och resesällskapet oss mot Karlskrona där vi tar båten över till Gdynia och sedan till Kiev och Camp Sweden :)

Längtar som fasiken. Lite synd att Sverige förlorade första matchen mot Ukraina men nu när vi anländer på fredag så vinner de såklart mot både England och Frankrike :)

Kommer uppdatera på www.skövdenyheter.se och på min Facebook Fia Blomkvist så vill ni veta hur jag har det så får ni kika in där istället för här :)

Jag är tillbaka lagom till midsommar så räkna inte med någon uppdatering här på ett tag! Hoppas att alla har de superbra hemma i Sverige så hörs vi snart igen :)

Mina underbara pälsbollar övervakar packningen ifrån sängen. Kan ju va dumt att ligga på golvet när man kan ligga som en prins och prinsessa i mattes säng :) <3


Kändis ;)

2012-06-09 klockan 21:20:01

Såhär ser tidningen ut efter förra veckans intervju :) bilden va inte smickrande men får leva med de! Tror seriöst hela Timmersdala frågat mig om jag inte åkt ner redan, och har nog svarat alla att jag inte åker förrän på onsdag ^^


1 vecka kvar!

2012-06-06 klockan 12:13:48
Idag är det 1 vecka kvar tills jag åker ner till Göteborg. Och natten mellan onsdag och torsdag åker jag och 7 andra personer ner mot Ukraina och fotbolls-em! :D
Såhär åker vi ner:
Vi åker från Göteborg till Karlskrona. Ca restid 5 timmar med vår minibuss!
Sedan tar vi färjan mellan Karlskrona till Gdynia, Polen. Båten tar ca 10 timmar och där har vi 2 hytter som vi ska sova i då vi måste ladda för att orka köra hela vägen ner till Kiev!
När vi anländer i Gdynia, Polen så har vi vårt första stopp vid gränsövergången Dorohusk, Polen. Dit tar det ca 10 timmar men då är inte några stopp medräknade och någon gång under 10 timmar lär vi stanna och kissa, äta och sträcka på benen!
Sen fortsätter vi resan mot Kiev City. En resa som är ca 7 timmar lång, väl nere i Kiev ska vi leta reda på Camp Sweden och sätta upp vårt tält! För att sen hinna med uppvärmning inför matchen Sverige-England :) Intensivt kommer de bli men guuuud va jag längtar :D

Vecka 22!

2012-06-04 klockan 22:41:07
Måndag: Sov superdåligt så var en zombie på jobbet :/ Resten av dagen slappade jag framför tvn, ingen bra dag :(



Tisdag: Slappade på förmiddagen, va ute med hundarna en sväng! Sen jobbade jag. Efter jobbet kom Johanna förbi och vi gick på en promenad!

Onsdag: Jobbade. Va ute med hundarna innan jag och Johanna åkte till stan och mötte Frida på Skövde Nyheter. Vi gick till Plus-gymnasiet där jag blev sminkad med de svenska färgerna medans Frida frågade mig en massa saker inför Ukraina-resan! Va roligt och tror interjuven kommer bli kanon, tidningen kommer på torsdag! Efter de så kikade jag och Johanna på Sverige-Island matchen och gjorde hemmagjorda hamburgare :)



Torsdag: Kikade på Glee på förmiddagen och va ute med hundarna. Jobbade. Efter jobbet va jag hos Ica och Polly och vi kikade på "Jumper", en riktigt bra film :D

Fredag: Jobbade. Efter jobbet blev de slapp på soffan med hundarna. Sen gjorde jag tacogratäng hos päronen och kikade på "Lets dance"-finalen. Molly skulle ju viiiinna! Sen mådde jag asdåligt, trodde jag blivit magsjuk så somnade inte förrän typ 4,30 :(

Lördag: Hämtade hundarna och gick en promenad och slappade i soffan. Hanna ringde så vi pratade lite om Ukraina-resan innan jag gick och jobbade några timmar. Sen städade jag och vilade innan Z kom och Annelie och Evelina dök upp och vi åkte och åt.

Käkade sen åkte vi hem till mig och hade de trevligt. Jag skulle va nykter men så blev de inte, Z va gullig och körde. Va kallt på Olstorp och JLT trio var okej. När Fastback började spela så var de andra bullar. Rockade som fan! Sen var det att äta en hamburgare och åka hem! Mycket lyckad kväll med underbara vänner <3





Söndag: Va trött när jag gick upp men va lika bra att slå upp de blåa ögonen. Va inne i stan med Z och Nikki. Handlade skor till Nikki och Nora. Blev 3 par till mig också, jag som inte äger ett enda par sen innan ;) Blev lite smått och gott handlat också. Vi lunchade innan det var dags att åka hemåt, va en mycket trevlig fm!



Sen vilade jag en stund innan jag och Z bokade en resa till London. Sen åkte jag till Niklas. Va och kikade in hans lägenhet, riktigt nice va den! Vi, dvs jag bakade bullar och han tittade på och vi snackade en massa skit. En mycket trevlig kväll, helt enkelt en väldigt lyckad dag :)


Vecka 21!

2012-06-04 klockan 22:07:10
Måndag: Sov dåligt. Va inte så sugen på att börja jobba efter semestern :P Solade på förmiddagen innan det var dags att jobba!

Tisdag: Upp och jobba! Efter jobbet gick jag till Annelie. Där var Z och barnen så vi fikade i solen! Va mysigt! Efter de solade jag och hundarna på baksidan, sjukt bra väder :D



Onsdag: Vaknade av att Skövde nyheter ringde för att de ville göra en interjuv med mig! Förmiddagen spenderades i solen och på en promenad med hundarna! Jobbade. Sen var jag och Z på bilbingo. Vänta seriöst typ 15 drag på full bricka, va arg man blir när de numret man väntar på aldrig kommer!



Torsdag:
Upp och jobba! Efter jobbet åkte jag och Ica till stan och mötte Bitta. Vi lunchade i värmen sen kikade vi i några affärer och käkade glass. När jag kom hem va jag ute med hundarna och solade. Min moster och hennes gubbe va förbi en sväng så jag bjöd på jordgubbar och mjölk, mumma :D



Fredag: Solade på förmiddagen och va ute med hundarna Lika bra att päsa i solen när man kan! Jobbade, kvällen spenderades hos päronen framför "Lets dance" :)



Lördag:
Jag och mamma åkte till Tibro och handlade lite kul på "Förr och nu" och sen va vi Skövde och spenderade lite mer pengar. Sen städade jag, vilade innan Johanna kom. Vi bytte om och gick till min kusin där min familj och hans familj var. Åt och drack gott innan vi åkte iväg till Mariestad i pappas fina bil, min är på lite semester ;) Va på crousingen och sen åkte vi till Olstorp innan de va dags att åka hem och sova!



Söndag: Va lite seg men bara att gå upp. Va nere hos päronen och kikade på "ESC 2012" reprisen när de som körde ihjäl Maja kom förbi med henne. Så resten av dagen grät jag och låg i soffan med hundarna. Bakade en paj framåt kvällen för att sysselsätta mig lite. Pappa och jag begravde henne i deras trädgård, älskade kisse <3

image description

RSS 2.0