Fredagen den 11 Maj, Rhodos dag 6!

2012-05-19 klockan 14:39:39
Upp tidigt, va uppe redan vid 8 för att hinna med så många timmar som möjligt i solen :) Dagen bestod som alla tidigare dagar av solande, vilande, läsande "Babbeldrottningen i New York", sista boken för resan och badande. Blev nog någon omgång av pooltennis eller va man ska kalla de också ;) Va också den varmaste dagen denna dagen. Såååå sjuuuukt gött var de :D Säkert 32-34 grader varmt och stråååålande sol!

När solen gått ner för dagen så slappade jag och Johanna framför "Revenge" innan det var dags att göra sig iording för kvällen. Ica och Polly hade en egen dejt denna kvällen då de firade sin 8årsdag så jag och Johanna fick roa oss på eget håll. De e vi iofs vana vid eftersom det brukar vara hon och jag som åker ;) Så denna kvällen tog vi de lugnt. Inget stress när vi gjorde oss iordning. Vi va rätt trötta bägge två :P

Vi tog en taxi ner till Faliraki där vi gick omkring och försökte hitta en bra restaurang. Hittade nån lite mer amerikansk inspirerad. Tog en BBQ kyckling, den va sådär faktiskt. Johanna tog pasta, blev nååågot avis :/ Vi åt, pratade och chillade i värmen! Vi hade tänkt att ta en barrunda men det var inget drag och vi va trötta..

Så vi handlade lite smått och gott. PEPSI TWIST bla. Älsklingsdrickan <3 <3 <3 Sen drog vi till lägenheten och glodde på några avsnitt av "Revenge" innan vi tog natten!


Johanna och sitt vin som smakade en massa socker :P

Ica och Polly gick förbi oss när de skulle hitta en bra restaurang!

Orka va seriös ;)

Restaurangen vi åt på!

Älskade Pepsi twiiist <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0