Måndagen den 7 Maj, dag 2 på Rhodos!

2012-05-15 klockan 23:40:18
Dagen började med frukost. Sen direkt till stranden. Va ett jävla bra väder, dock brände de lite gött lite överallt :P Vi va bara på stranden en sväng, tog ett bad för att sen lägga oss i solstolarna vid poolen som har utsikt över havet. Va riktigt gött. Började läsa första boken för resan. "Hungerspelen", recension kommer i ett annat inlägg :) Hela dagen spenderades i solen, läste, badade, lyssnade på musik och snackade :)

När solen försvann för dagen så blev de chill på rummet, läste "hungerspelet" och vilade innan det var dags att göra sig iordning och vi gick ner alla 4 till Faliraki. Vi bodde ca 2,5 km från Faliraki "centrum" så vi gick ner, kollade läget för att sen välja en restaurang med en mysig liten "trädgård" typ. Blåste ganska rejält på kvällen det berodde för att vi satt vi vattnet :) Blev pasta Ilios även denna kvällen, mumma :D

Vi tog en taxi tillbaka efter ett besök på ett större supermarket än hotellets. Jag hade fått sån jääävla skoskav från mina nya skor så jag avled typ :( Sen blev de en omgång med kort på vårt rum innan Ica och Polly gick hem till sig och jag läste ut boken :)


Lovande dag på stranden :)

Utsikten från solstolen vid poolen :)

Glad Fia väntar på Ica och Polly som är på apoteket och köper kylbalsam :P

Väntar på Ica och Polly!

Lämnade Polly här :P

Pasta Ilios med spaghetti, kyckling, bacon, champinjoner, vitlök och basilika :)

Hittade en rolig spritflaska :P

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad härligt med massa bilder!! Har ni inga party bilder?

2012-05-16 @ 08:24:01
URL: http://mscharlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0