Meeeen!

2013-01-31 klockan 23:10:31

Skrev ett inlägg om min dag men blogg appen la upp ett inlägg jag skrev på dagen som inte kom upp!

Dagen började iaf med jobb 7,30-13,30! Sen tipsade jag Z om ett jobb så jag fick åka och vara barnvakt åt mina små skitongar :)

Vi gjorde pannkakor och kollade på Pippi! Jag lånade även deras dator och fixade min tatueringstext som ni ser i inlägget under :)

Sen hämtade vi Johan och de släppte av mig hemma. Blev en städning av hela lägenheten samt lite ommöblering så nu luktar de och ser fint ut här hemma :)

Sen var det bara att möta upp Annelie och köra ett Zumba pass! Var mycket nya grejer denna gången så blev lite rörigt och bara 550 kcal brända :/

Har varit hos mamma och pappa en sväng och hämtat hundarna och ätit riskakor! Nu är vi hemma och ligger i sängen och kollar på Criminal minds :) Är helt slut så lär somna snart :) Hoppas er torsdag varit bra :)


Fullspäckad dag!

2013-01-31 klockan 23:01:49

Är lite barnvakt såhär efter jobbet :) Nikki är vaken och vi sitter i soffan och kollar på Pippi medans Nora sover än!

Lördag-söndag ska jag ha tjejerna själv. Ska bo här från lördag-söndag! Johan och Z fick de av mig i julklapp, en helg i Göteborg och barnvakt! Kommer bli så bra! Vi ska baka bullar, äta pannkakor och så ska mamma komma förbi! Kommer bli en supermysig helg men lär vara helt slut. Gå från singel till ensamstående tvåbarnsmamma ;)

Nej nu ska jag äta lite mat framför Pippi sen är det dags att väcka Noris :)


YOLO!

2013-01-31 klockan 09:53:00
 
 
Äntligen en ny låt från The Lonely Island. Som jag längtat, var längesen de släppte en låt!! Och denna är ju bara för skön, deras videos är alltid lika roliga och kolla på. Sen klagar jag inte på att få se lite Adam Levine, mummmms!

Ny dator...

2013-01-30 klockan 18:20:00
Ja jag måste nog börja tänka på att köpa en ny dator. En ny minidator då min rosa börjar ge upp! :( Hade en liten svart som vi fick till jobbet ett tag men den fick mamma och pappa ta då deras dator la av efter 10(!) år! Är supernöjd med min rosa Samsung NC10 men nu är det dags att förnya sig.
 
I min familj är det brorsan som är datageniet och enligt honom kan man inte köpa något annat än Apple produkter. Jag är dock skeptisk för det enda jag gör på datorn är att surfa och lyssna på musik. Spelar inget spel eller använder några program som tex photoshop osv så behöver ingen avancerad dator egentligen...
 
Meeeen dom är så satans dyra :/ Närmare 10 000 för en datorj'vel :P Jag tycker också om apple produkter men får verkligen fundera på om jag verkligen vill lägga så mycket pengar på en dator. Måste spara till USA men en bra och smidig dator är något jag behöver även där!
 
Någon som har en Macbook air 11 eller någon annan bra mini-pc till ett bra pris? :)
 

Back on...

2013-01-30 klockan 16:19:00
Track. Idag är en bra dag, jag är glad, mår bra och framför allt, jag är inte trött! Heeeelt otroligt då jag de senaste månaderna inte har orkat något och bara varit trött konstant typ. Inte orkat ta arslet från soffan men idag gjorde jag de. Idag stod jag 60 minuter på crossen framför "Pitch perfect" och det var jobbigt men jääävlar va gött de kändes efteråt. När jag tänker efter så vet jag inte ens varför jag hade sån ångest att börja röra på mig? Jag tycker det är härligt i kroppen och jag blir så pigg!
 
Jag startade upp mitt konto på viktklubb.se igår. Jag har ju shapeUp i telefonen men har inte riktigt fastnat för de som jag gjort med viktklubb. De negativa med viktklubb är att deras app till smartphones inte alls är bra så all mat som bokförs måste man lägga in via datorn! Lite krångel då man måsre sitta vid datorn fast mer tid att blogga och läsa bloggar då ^^
 
Nej nu måste jag faktiskt jobba. Ibland gör jag de, kanske blir ett inlägg ikväll då jag har kikat klart på flera serier som jag måste dela med mig av ;) 
 
Saknar kroppen och mitt fina lååånga hår! Färgen på håret är också kanonfin! :D 2 1/2 år sen!

Typsnitt!

2013-01-29 klockan 22:59:00
Den 19 Feb. är det dags att göra tatuering nr 5. Texten är bestämd sen ett tag tillbaka. Tanken var först att ha "Alis Grave nil" som betyder ingenting är för tungt för den som bär vingar. Dock har jag ändrat mig och ska ha "Follow your heart" och sedan ett litet hjärta. Tatueringen ska sitta på vänster handled och ska vara 2 rader, Follow your på första raden och heart och ett litet hjärta på andra raden. Det ska inte vara en stor tatuering utan en liten och ganska så diskret :)
 
Men nu till de svåra. Typsnittet, det finns ju hur många som helst att välja emellan! Men nu verkar de som jag har hittat en tillslut. Jag har sett detta typsnitt förut och fastnat för den. Är dock rädd att den ska bli lite för "stor" med dessa stora bågar på f,y och t:et men de blir nog bra :)

Visst är typsnittet snyggt? Tror det kommer bli kanon :D
 
 
 

Last week...

2013-01-29 klockan 21:57:00
Dagarna har sprungit förbi. Måndag-fredag blev de jobb som vanligt. Sen kollade jag och Johanna på alldeles för många avsnitt av "Grimm" som är vårat senaste serieoffer ;) Sen har jag varit ute och gått när vädret har tillåtit, myst med mina hundar och varit på Zumba. Gjorde även en supergod räkgryta en dag, fick högsta betyg av pappsen :)
 
I fredags gick jag av 11 dagar med jobb. Detta firades med feeeest. Fastback och Playtones spelade i Tibro. De blev sminking och fixning av hår hemma innan jag och Johanna gick ner till päronen där resten av folket var. Vi åkte partyvanen över Mariestad och hämtade mer folk innan vi var i Tibro. Var en mycket lyckad kväll med trevligt folk. Träffade på en hel del jag kände faktiskt, alltid lika kul. Sen dansade vi och lyssnade självklart på banden! Var hemma runt 3,15 så då blev de en nattmacka framför "Wild child"...

Uppe tidigt för jag alltid ska vara så jävla morgonpigg :P Dock väckte jag Johanna också så vi spenderade några timmar i soffan framför "Grimm" innan hon började städa och jag gick ner till päronen. Väl hemma igen organiserade jag i mitt rum innan det var dags att göra sig iordning för kvällen. På med våra ninja-kläder och möta upp de andra för att åka till Skövde actioncenter i Skultorp. Och med de andra så menar jag: Johan, Zenita, Jacob och Fredrik.
 
Väl där så fick vi vänta en stund för de var lite förseningar sen var de våran tur att spela Laserdome... Tjejerna mot killarna, och det gick väl sådär. Blev ganska så frustrerad i slutet då jag blev "skjuten" hela tiden ^^ Väl ute och fick se resultaten så var de inte lika kul längre :P jag fick 71 poäng. Jacob som vann hade typ 5500 eller nåt :P Sen vilade vi 20 minuter innan vi körde omgång 2. Och de gick så sjukt mkt bättre. Tror att man är så förvirrad första gången, inte uppvärmd och sen visste man inte riktigt hur de gick till. Blev iaf 3/6 med typ 2600 poäng :D
 
Sen var de bara att duscha och åka mot stan där vi skulle äta mat. Var ca 15minuter sena och servitrisen va sådär trevlig :P Ica och Polly kom och joinade oss också och vi hade en trevlig kväll :) Sen åkte jag, Johanna och Jacob med Fredrik som lyckades backa på en bil när vi skulle åka hem. Va vi skrattade då han backa på och säger: men det var ju ingen bil där.. - Öhh jooo :D Haha blev ingen skada på någon av bilarna som tur va :) Va förbi Johan och Z en sväng innan jag och Johanna åkte hem! En mycket trevlig kväll, mer såna kvällar :D
 
Söndagen var lugn. Mötte upp Z, Johan och barnen när de varit på gympa så planerade jag och Z en kompis "kalas" lite innan jag va och åt den traditionella söndagsmiddagen hos mamma innan jag gick hem och började greja. Organiserade i badrumsskåpet, bland allt smink och gjorde iordning och grejade i köket, var så gött att få lite ordning :) Sen va jag med Z, Johan och barnen och åkte pulka :) Sen blev 1 avsnitt av "Grimm" med roomie innan jag gjorde våfflor. Sen kom Annelie och Zenita och vi hade våffelmys hos mig :)
 
Sen gick Annelie hem och jag och Zenita satt och pratade länge. Pratade om lite känslor som jag bär på för en person.. Men ni som känner mig vet att jag hatar att vänta. Jag vill bara att han ska visa något intresse som gör att man fattar om han är intresserad eller inte. Eller om det bara är i min, Zenita och Johannas inbillning, hope not! Men karlar är så svåra så inte lätt precis :P Time will tell but can someone tell me right now? PLEASE :D
 
Helgen kan sammanfattas som helt awesome, kunde inte begära så mycket mer :)
 

....

2013-01-29 klockan 21:06:00

En liten lista bara för jag tycker de e så kul :D

1. Vilken svordom använder du mest? Fan och jävla..
2. Äger du en iPod? Ja och en iphone of course :)
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Jobbdagar 06,58 ledig dag 08:38 (oftast)
4. Hur många resväskor äger du? Oj, 3 stora och 2 handbagage!
5. Använder du flip-flops? Japp på sommarn
6. Var köper du dina matvaror ifrån? Ica
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Onykter: på bilden. Nykter: ta bilden
8. Vilken var den senaste filmen du såg? ”Wild child", kollar mest på serier ;)
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en väninna? Mina flesta vänninor har barn så de får bli båda :D
10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?Ett hus och en lamborghini :D
11. Har någon någonsin kallat dig lat? Ja men jag är de också ^^
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Ja hostmedicin ;)
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Äger ingen cd-spelare!
14. Vilken är världens bästa artist just nu? Oj finns många...
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad? Nej men i söndags gjorde jag nog de, eller kanske ingen hemlighet men en känsla mest ^^
16. När var senast någon stötte på dig? Fredags? Vet inte om lördags räknas som att stöta :P
17. Vad åt du till middag senast? Korv och makaroner :)
18. Använder du huvtröjor? Självklart. De e så gött :D
19. Kan du vissla? Yes
20. Vem var den senaste som ringde dig? Mamma!
21. Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Oj har ingen favorit längre för har blivit en fegis :D
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Oja det vet jag att dom gör :D
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 0511
24. Tittade du på tecknat när du var liten? Ja de gör jag fortfarande ^^
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Stort? Nja duger för att vara Skövde!
26. Hur många syskon har du? En storebror
27. Är du blyg inför det motsatta könet? Ibland, de beror på om jag känner personen eller inte.
28. Vilken film kan du alla replikerna till? Twilight
29. Äger du några popband t-shirts? Takida men dom är inget popband :P
30. När flög du senast? För typ 2 veckor sen ^^
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6
32. Läser du för skojs skull? Ja jag gillar att läsa!
33. Pratar du några andra språk? Engelska
34. Diskar du din egen disk? Nej för det gör diskmaskinen!
35. Har du gråtit offentligt? Ja
36. Har du en stationär dator eller en laptop? Har 2 bärbara o en stationär
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? Olika dagar ;)
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Har faktiskt en inbokad tid för tatuering nr 5 den 19 feb. Nervöööös!
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Ja!
40. Kan du kasta macka? Nej :P
41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nej men vill gärna besöka de någongång!
42. Vad har du med dig in på bion? Snacks och dricka!
43. Vem var din favoritlärare och varför? Krallan, hon va hur grym som helst!
44. Har du dejtat någon av en annan religion? Nej
45. Vad har du för väder? Snöblandat!
46. Har du en blogg? Yes
47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Blomsterdekorationer, hotell och samhäll
48. Gillar du att flyga? Ibland ^^
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Kan inte bara nämna ett. Men viktiga saker hos en partner för mig är: Ha humor, vara ärlig, framåt, impulsiv och social. Vet inte om alla är personlighetsdrag men det är viktigt för mig :)
50. När sov du senast på golvet?  Brukar inte sova på golvet ^^

51. Vilken är din favorit drink? Oj gillar det mesta med jordgubb och päron :)
52. Gillar du din boende-situation? Yes, trivs som fisken i vattnet på min 120 kvm med mina vovvar och roomie Johanna!
53. Vilken är din mammas hemstad? Töreboda
54. Din pappas hemstad? Timmersdala
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 7-8. Börjar bli gammal, kan inte sova länge längre ^^
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Var meningen att jag skulle dra ner på mitt tempo men brukar ha ganska så fullt upp :)
57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ja, men det är tråkigt att vara tyst!
58. Vilken är din favoritfrukt? Smultron, jordgubb och melon :)
59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ja ganska så ofta iaf!
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 25 den 21 December
61.Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja

62. Tror du på liv på andra planeter? Ja
63. Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Oj det kommer jag knappt ihåg. Kan bli sur men riktigt arg kommer jag inte ihåg när jag var senast :P
64. Tror du att Gud är man eller kvinna? Gud finns ju inte!
65. Vad var det senaste du åt? Ahlgrens bilar
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det är olika, det beror helt på personen och inte könet!
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Dom ville att de skulle vara kort så jag inte skulle få nåt smeknamn, men det gick sådär :P
68. Gillar du senap? Pyttelite på julskinkan
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det som inte dödar det härdar!
70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jaaaa!
71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Oj ingen?
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej men pappa har gjort :P Ska köpa en ny servopump till min bil därifrån inom den närmaste veckan så då är min ebay-oskuld tagen :P
73. Tycker du om att krama folk? De jag tycker om :D
74. Skulle du säga att du är trendig? Nej :P
75. Äger du en digitalkamera? Of course. Dock används mobilen mer än kameran :P
76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Hmm ingen?
77. Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det? Ja, sånt gör mig irriterad ^^
78. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Oj typ alla böcker jag läser. Jag är en riktig gråtare!
79. Tycker du att du är attraktiv? Ibland får jag till det. Dock var de ett tag sen :/
80. Vad är du allergisk mot? Lök , ne men inget vad jag vet om ^^

 


En blogg...

2013-01-28 klockan 15:52:58
Jag har skaffat en ny blogg. Alltså denna kommer finnas kvar :) Jag har skapat en reseblogg där jag kommer skriva om alla förberedelser och all planering inför USA-resan! Är ju ett tag kvar men jag är en person som gärna planerar och vill dela med mig till er :)
 
FIARESER
 
Besök den gärna :) En ny design borde dyka upp någon gång nästa vecka med lite tur! 

Tillbakablick på året 2012 Juli-September

2013-01-28 klockan 10:43:00
Juli:
- Törebodafestivalen i 2 dagar. Såg TAKIDA med Malin och Malin och en massa andra artister! Mycket trevligt!
- 1 hel vecka i Varberg boende i min fina husvagn på Getterön. Blev bergsmys, tipspromenad, Ullared x2, åt god hamburgare på Burgerinn, käkade glass på tre toppar, fick finbesök av Johanna, Niklas och Mattias, gled omkring i min fin bil, var på Wheels and wings utställningen, tacomys i regnet och en himla massa skratt :D Underbar semester!
- Pappa köpte den fiiina röda Pontiac 1958 i USA :D
- Grillade mycket med vännerna :)
- Åkte till London med Zenita. Underbar resa med så härlig värme. Var även och kollade in de flesta OS-grejerna då OS började 1 dag efter att vi åkt hem! Lyckad resa :)
- Liseberg med Familjen Ahlin :)
- Bokade en resa till Budapest för ynka 36:- tor sen tillkom avgifter men blev 324:- totalt för 2 personer ^^
 
 
Augusti:
- Tjejkväll med Bitta och Johanna!
- Rolig utgång med Malin och Johanna på husaren. Fick visa leg på 18års Husaren, lycka var total :)
- Träffade lilla Signe för första gången :)
- En liten roadtrip till Strömstad med Johanna :)
- Bokade en resa till mig, min faster och mina kusiner till London :)
- Fantiserade om en resa till USA
- Årets roligaste fest var helt klart Brorsans kräftskiva :D :D
- Årets första dopp i vattnet i Sverige ^^
- Bowling och god mat med vännerna <3
- Shoppade alldeles för mycket kläder ^^
- Käkade på Mandys diner i Tboda, en 50-talsrestaurang. Supermysig :)
- Bokade en resa till Mobile, Alabama, USA :) Lyckan var total!
- Gjorde min första omgång med macarons som blev så himla lyckad :)
 
 
September:
- Myshelg med Ica, Bitta och Zenita i Stockholm. Åt god mat, shoppade, var på Gröna Lund och bara njöt av varandras sällskap. Dock lite strul med tågen men det är inget ovanligt ^^
- Kollade på alldeles för mycket Awkward ^^
- Jobbade och packade som en tok!
- Förfest hos mig innan Olstorp och Björn Rosenström! Lyckad kväll :)
- Åkte till Budapest ons-fre med Johanna. Blev en kort och intensiv resa men vi hann och se mycket av Budapest och vi hann självklart att shoppa lite i regnet ^^
- 4 dagar efter Budapest-resan var det dags att bege sig mot Arlanda! Var dock jobbigt då min mamma var ledsen och väldigt nedstämd över att jag, pappa och brorsan skulle åka bort! :/
- Flög från Arlanda-Newark, Newark-Houston, Houston-Mobile tog ca 19 timmar och 30 minuter men spelade ingen roll för jag var överlycklig över att vara tillbaka i mitt favoritland USA :D
- 10 underbara dagar i USA där vi hann med mycket. Besökte Biloxi, Mississippi, New Orleans, Louisiana och fort Walton Beach, Florida och en massa ställen emellan. Blev en hel del handlat som vanligt! ;) Och vi åkte till Florida i pappas fina bil, lyckad var total. Kan tilläggas att det var ca 32 grader varje dag, jag överlevde helt okej om man säger så ^^ Vi var på Dragracing, kollade på USS Alabama skeppet, fiskade vid Daulphin Island, bilutställning i Mississippi, härliga dagar i Florida,  ja jag kan skriva hur mkt som helst om den resan. Helt klart årets BÄSTA resa :D
- Hemresan till Sverige gick bra. Blev uppgraderade till PLUS så vi fick större benutrymme, var väldigt tacksam ;) Hemresan tog oss ca 18 timmar, samma resväg som på dit :)
- Hemma i Sverige var de bara att åka hem och krama om mamma, visa alla inköp och vila en stund innan det var dags att servera på ett 50x2 kalas.
- Försökte ställa mig om från USA till Sverige-tid. Var inte de lättaste ^^
 

 

Me, myself and I!

2013-01-27 klockan 23:24:02

Blir så trött på mig själv... Jag överanalyserar verkligen allt hela tiden! Hjärnan vill aldrig sluta snurra utan bara snurrar vidare...

Jag vet inte varför jag alltid nervärderar mig själv men det blir lätt så när man aldrig känner sig uppskattad, älskad eller vacker! Suck suck suck! Dessa tankar, dags att sova och imorgon är det dags att tänka positivt. De finns kanske någon därute som vill vara med mig, som kan älska mig för mina brister och mina dåliga sidor och någon som acceptera mig för den jag är och inte vill förändra mig! Finns de någon? Jag hoppas verkligen de för singellivet börjar bli tråkigt och ensamt...


Hjälp!

2013-01-24 klockan 18:11:00
Ska gå på 50-talsbröllop i Maj men redan nu måste man ju fundera på vad man ska ha på sig. Har ju egentligen köpförbud när det kommer till kläder men en klänning till bröllopet ska jag unna mig :)
 
Så vilken är finast?
 
Klänning 1?
 
Klänning 2?
 
Klänning 3?
 
Klänning 4?
 
Klänning 5?
 
'
Klänning 6?
 
Ni ser ju min ångest. 6 stycken fina att välja emellan, jobbigt! Alla klänningar finns att köpa på fyndiq.se där jag lånat bilderna ifrån :)
 

Förra veckan...

2013-01-21 klockan 16:44:47

Var rejält trött efter London resan. Tröttheten höll i sig hela veckan :/

Så i veckan har jag jobbat, kollat på tv, gosat med hundarna och bara tagit de lugnt. Har blivit några tvättar också samt en storstädning av lägenheten. Det var verkligen välbehövligt!

Hade tjejerna över på lunch i onsdags. Supermysigt! Och i torsdags var jag, Z och Annelie på Zumba :)

Fredagen spenderades hos Ica och Polly. Och i lördags efter jobbet var jag barnvakt åt Nikki och Nora :) Och igår efter jobbet var jag och mamma och storhandlade. Och på kvällen slappade jag och Johanna i soffan framför de senaste Vampire diaries :)


Jag blir så...

2013-01-20 klockan 12:14:00
Jävla förbannad. Den svenska sjukvården är under all kritik. När en person har så ont, ringer in och gråter i telefonen för att hon har svårt att andas. Jo vad säger sköterskan i telefonen? - Ta en difloflenak och vila så borde det gå över.. Jo men tjena. Blir det några bestående men på min underbara vän så ska jag fan i mig se till att den sköterskan förlorar sitt jobb. Hur fan kan man bedöma en sån grej ifrån telefonen? Åhhh jag är så arg nu!!!!
 

19 Januari 2009!

2013-01-19 klockan 14:20:40
Idag för 4 år sedan satt jag och Malin i bilen på vägen ner mot Emmaboda. Där skulle jag hämta en liten krabat som sedan den dagen är min stora kärlek. TYSON <3
 
Han må vara en vresig liten pojk ibland, han är bara bestämd precis som sin matte. Lite lat, väldigt gosig, gillar mat och han är verkligen så fäst vid de personerna han tycker om... Ja han är min lille prins, min älskling <3
 
Liten Tyson på väg hem mot Timmersdala och sitt liv hos mig. 4 år sen idag :)
 
 
 

14 jan. - dag 5 i London

2013-01-18 klockan 12:38:00
 Vi skulle äntligen gå upp i tid för att hinna med frukosten. Men när det väl gällde så låg vi kvar i sängen 45 min extra. Inte en endaste frukost på hotellet :P  Sen var det bara att plocka ihop alla saker. Blev 3 stora väskor och 3 handbagage. Fick åka med alla väskor ner med hissen. Haha, jag och 6 väskor :P Checkade ut och lämnade väskorna och drog vidare..
 
Blev en omgång på primark och handlade lite till brorsan och pappa innan vi slog oss ner på KFC och chillade medans Johanna handlade det sista. Snön vräkte ner så vädret var inte på topp :( Tillbaka till hotellet och hämtade väskorna och gick ner till busshållsplatsen :) Turen till Stansted gick fort. Läste 50 nyanser av frihet så tiden gick fort :)
 
Väl framme checkade vi in väskorna. 14,8, 14,9 och 14,9 var vikten på vår 3 väskor :P Hade ju hela 400 gram över att handla för :P Gick igenom säkerhetskontrollerna och satte oss ner och käkade lite sen lunch. Sen var det bara att vänta på flyget. Väl på flyget så var vi ca 45 minuter sena hemåt men det var bara att acceptera. Britter är inte så bra på snö för de snöade rejält när vi lämnade England :P
 
Väl hemma i Sverige hämtade vi väskorna och åkte hemåt. Blev ett depåstopp i Alingsås innan vi(dvs Johanna) körde hemåt. Åkte över Skövde och lämnade av Malin innan vi åkte hemåt. Var helt slut när jag var hemma och klockan var närmare 1,30 innan jag var i säng :P
 
 
 
 

13 Jan. - dag 4 i London

2013-01-17 klockan 23:19:00
Första dagen jag faktiskt kunde sova lite längre. Helt otroligt :P Johanna åkte iväg och träffade en gammal jobbarkompis medans jag och Malin började plocka lite bland våra saker! Kan ju säga er att vårat rum var kaaaaaos. Totalt kaos. Påsar, kläder, smink och småprylar precis överallt. Sen åkte vi och lunchade innan Johanna kom och vi gick en sväng på primark. Är som vanligt helt omöjligt att gå därifrån utan påsar :P
 
Sen var vi på hotellet och började packa ihop väskorna inför morgondagens hemresa. Och jääävlar i helvete vad mycket saker man köpt. Det var väldigt fullt i allas väskor ^^ Sen började vi förfesta och spelade in en hel del roliga videos som vi ska kolla på någon dag alla tre :) Sen tog vi tunnelbanan till Shepard´s bush där vi letade rätt på en club där vi skulle möta Johannas gamla jobbarkompis.
 
När vi hittar klubben blir vi nekade inträde då vi inte var medlemmar men de löste sig :P Det var Johannas jobbarkompis, hans tjej, en kompis till honom och hans tjej som vi mötte där. Det var väl sådär i början då det inte var så mycket folk men sen började det trilla in folk och de började sjunga karaoke. Kvällen blev superlyckad och även om varken jag, Johanna eller Malin vågade upp och sjunga så hade vi askul.
 
Var dock en "rysk" tjej som ville dansa med mig hela tiden. Var livrädd för henne då hon fick för sig att typ porrdansa mot mig. HAHA var livrädd, smickrande men jag är väldigt straight :) Var superbra musik och jag och Johanna körde vår Teletubbies-dans. Hahahaha! När cluben stängde så tog vi alla 7 en taxi. Vårt sällskap var imponerade över att jag kunde alla låtar som spelades. Men som den musiknörd 



12 Jan. - dag 3 i London...

2013-01-17 klockan 22:52:00
Dagen började med att jag var morgonpigg som vanligt. Sov ca 5 timmar sen var jag vaken igen. Suck... Var även Tindras 2 årsdag denna dagen, min lilla goding <3 Vi var rätt trötta och slöa på lördagsmorgonen men tvingade oss upp och gjorde oss redo för lunch i Camden.
 
Blev bakislunch i Camden Town och resten av dagen strosade vi omkring i Camden Stable market och handlade lite smått och gott. Bla skyltarna ni såg i mitt shoppinginlägg lite längre ner :) Älskar skyltar, skulle kunna köpa hur många som helst men det är ganska så dyra :/
 
Sen åkte vi hemåt mot hotellet och slappade en stund innan vi började göra oss redo igen. Malin gjorde en superfin lila sminkning på mig och vi skrattade och hade kul innan vi gick ner till subway. Där blev de finmiddag innan vi åkte tillbaka till Camden. Mötte upp Valerio och chillade på en pub.
 
Meningen var att vi skulle iväg någon annanstans men vi velade mest runt i Camden. Så tillslut hamnade vi på puben mitt emot den första puben. Där spanade vi in mycket trevliga engelska pojkar, Mmmm bartendern MUMMA. Låtsades gilla amerikansk fotboll och drack svensk cider. Var en riktigt rolig kväll. Var mest jag och Malin som hängde för Johanna och Valerio hade mkt att prata om men vi hade superkul verkligen. Eller hur Malin? ;) När puben stängde efter 2 tog vi en taxi hem till hotellet och sooov så gott :)
 
Kvällens bästa: Vakten: - Kan jag få se leg. Jag plockar fram mitt och han kollar på det. - Jaha, ni är svenskar. Bara att gå in. Vakten hade en svensk flickvän så alla svenskar var välkomna ;)
 

11 Jan - dag 2 i London...

2013-01-16 klockan 22:58:00
Sovmorgon, för de andra men jag är morgonpigg som vanligt :P Lyxfrukost på SUBWAY innan jag och Johanna drog till Bond Street och gick nerför Oxford Street. Blev Forever21, Superdrugs, New Look, Next, Topshop och Primark och måååånga påsar senare åkte vi förbi Sainsbury och handlade goo-dricka för kvällen och gick hem till Malin. Hon mådde dåligt så hon stannade på rummet och vilade medans vi var och shoppade loss. Väl tillbaka på hotellet var det bara att slänga sig i sängen och gå igenom alla påsar och visa alla köp, göra sig iordning och dricka en massa cider.
 
Fick även lyxen att bli sminkad och få håret fixat av Malin, min egna stylist :D Sen åkte vi iväg mot Charing Cross där vi skulle käka på Texas Embassy. Gick förbi Trafalgar Square där vi stötte på en ensam korean(eller va fan han va) och pratade med honom en stund innan vi gick till restaurangen, som hade slagit igen, typiskt :P Gick hela Charing cross runt tills vi hamnade på en skitrestaurang vid Leicester square innan vi åkte till Planet Hollywood. Tog en stooor drink innan vi tog och åkte till The Blue eye mermaid. En karaoke-bar i Borough!
 
När vi kom dit var det smoooockat med folk och jag mådde dåligt. Hade dragit för länge på maten och så alkohol på de. Inte en bra kombo. Även där lyckades krånglade toan, engelska toaletter=sämst :P Kvällen blev dock bättre och vi träffade på lite trevliga människor.
 
Kvällens bästa: Johanna till en kille: Vi förstår inte vad du säger. (Han pratade väldigt konstig engelska dessutom var det sjuuukt hög musik). Han bara: - Okej, ni har snygga bröst oså gick han. Slipskillen, hahaha!
 
Vi gick när baren stängde efter 3 och blev ett snack med vakten som var supertrevlig innan vi tog en taxi hemåt. Vi var dock på fel sida av London från vårt hotell men jag fixade en taxi som tog oss till vårt hotell för skit och ingenting mot vad det skulle kostat. Taxiresan var sjukt kul. Taxichaffisen var så jävla rolig så vi satt och skrattade hela vägen hem till hotellet :D Vissa människor alltså ;)
 
Väl hemma var klockan strax efter 4 och varken jag eller Johannna var trötta så vi diskuterade lite. Bla kärlek. Johannas bästa och klockrena kommentar: - Du kan skaffa kille så skaffar jag vin :D HAHAH! Underbara roomie, älskar hur du tänker ibland ;) Vi la oss nog inte förrän runt 4,40 ungefär :P En mycket lyckad kväll :)
 

 
 
 

10 Jan - dag 1 i London

2013-01-16 klockan 22:37:57
Dagen började 4,40 hemma i Timmersdala. Var bara liiite trött ^^ Johanna och jag fixade iordning med packningen och väntade in Malin som försovit sig ;) Sen åkte vi mot Göteborg och Säve. Körde som vanligt lite fel men de löste sig bra ^^
 
Väl framme checkade vi in bagaget och gick vidare via säkerhetskontrollen. Där blev jag av med min mannafrutti som låg i mitt handbagage men Johanna och Malin som hade sina i sitt handbagage fick ha kvar sina. Säkert? Inte så ;) Sen var det bara att vänta på planet. Spelade lite kort och chillade. Sen var det bara att flyga iväg. Gick superfort då man slocknade en stund ^^
 
Väl framme på Stansted var det bara att hoppa på bussen som tog oss till Finchley road där vårt hotell låg. Vi bodde på Quality hotel Hampstead med suuuupertrevlig personal. Sjukt ironisk där ska tilläggas :P Rummet var litet och det var ganska trångt med alla 3 sängar, bagage och människor men de var bara att göra de bästa av sitationen.Vi fick de sjuukt billigt :D
 
Toaletten lyckades krångla så fort vi kom fram också så vi fick vänta på en kille som kunde fixa den innan vi drog till PRIMARK :D Blev en omgång inne på Primark och några timmar och många pund fattigare var vi klara för att åka tillbaka till hotellet.
 
Var bara att vila fötterna en sväng, göra sig redo för att gå ut och äta. Blev en italiensk restaurang vid Piccadilly där jag åt en god carbonara med kyckling. Meningen var att vi skulle gå ut men alla 3 var trötta och sletna från resan så vi gick hem och la oss :)
 

Shopping :)

2013-01-16 klockan 22:16:00
 Här kommer lite saker som blev handlat i min favoritstad London :)
 
 
 

Ännu en i...

2013-01-15 klockan 10:41:52

Samlingen. Blev hela boxen av Roswell. Köpte säsong 1 med svensk text för någon vecka sen och ville sen ha resterande säsonger. Dock fanns inte de andra 2 säsongerna med svensk text så fick köpa med engelsk. Sen var det mycket billigare att köpa alla 3 säsonger i en box än att bara köpa säsong 2 och 3 för sig så slog till på hela boxen ;)

Så nu vet jag vad jag ska göra efter jobbet. Roswell säsong 3 då jag redan kollat klart på säsong 2 på nätet ;)


Yesterday :)

2013-01-12 klockan 19:13:47

Vilken kväll :) Jag vill aldrig åka hem. Trivs verkligen här i London. Folket är trevliga och shoppingen är fantastisk som vanligt :)


London baby!

2013-01-10 klockan 10:26:34

Dags att åka till min stad med två av mina underbara vänner Johanna och Malin! Är tillbaka på måndag kväll så lovar att de kommer uppdatering med massa bilder på tisdag :) Lovar festa och shoppa åt er också :)


Att trivas...

2013-01-08 klockan 01:00:00

Jag mår bra när jag vet att jag ska iväg någonstans. På torsdag åker jag till London och ser fram emot de så mycket. 5 underbara dagar med två underbara vänner i min favoritstad. Kan livet bli bättre? Tror inte de!

Ändå ligger jag sömnlös på nätterna. Vad ska jag göra härnäst? Jag blir stäääändigt uttråkad och vill att det ska hända saker. USA resan känns så avlägsen just nu. Hela 14 månader av väntan. Det är väl kanske 10 månader mer än vad jag klarar! :P

Har slarvat med magmedicinen och det känns. Vi har inte varit överens på ett tag! Så efter London är det dags för en ordentlig uppryckning. Ta min medicin, lära mig springa, sköta maten och dra ner på godis och dricka. Jag tror att jag behöver det för att orka. Orka driva på... Kunna sova och inte ligga och grubbla hela natten vad jag ska göra härnäst. Kan det vara ålderskrisen som har gjort att jag känner det såhär? Är ju hela 24 år gammal numera ;)

Nej nu ska jag lyssna på lite Lars Winnerbäck och hoppas att jag kan somna snart! Förresten, lyckades med ett fint brännmärke på handleden förut. Ser inte alls kul ut, långärmade tröjor på jobbet tills det försvinner! Förlåt för ett luddigt inlägg :) God natt :)


Min vecka :)

2013-01-06 klockan 20:06:00
Veckan har som vanligt bara rusat fram :)
 
Har spenderat dagarna med att jobba, kollat på Roswell och varit ute med hundarna :)
 
I fredags åkte jag, min mamma, faster och kusin iväg på en liten roadtrip när jag slutat jobbet. Vi åkte ner till Göksäter på Orust. Det är där lilla Ullared ligger. Det var väl en rolig affär och det blev en hel del handlat men det slår verkligen inte riktiga Gekås, inte en i närheten :P
 
Sen åkte vi vidare till Uddevalla och gick i lite affärer på Torp. Handlade några böcker och lite yankee candle grejer innan vi käkade och åkte mot Trollhättan. Blev ett stopp på Junkyard innan vi åkte hem. Väl hemma var det bara att plocka upp allt och byta om. Kvällen spenderades hos Sanna och Filip med Ica, Polly och Enya. Var en trevlig kväll med mycket skratt :)
 
Lördagen började med att jag började läsa den sista och tredje delen i 50 nyanser av honom. Sen spenderades jag eftermiddagen med Ica och Enya i stan. Blev lite kul handlat som vanligt och en mycket trevlig dag med min bästaste Ica :) Väl hemma träffade jag Johanna lite, vi har knappt sett varandra på hela veckan. Inte för att vi hann prata så länge för jag gick ner till Johan och Z. De vankades spelkväll med dom och Jacob. Var en supertrevlig kväll med mycket skratt. Fast de brukar vi ha när vi spelar. Var inte hemma förrän runt 1,45 typ :P
 
Och idag har jag bara tagit de lugnt. Varit med mamma i Skara en sväng, tvättat och kollat på alldeles för mycket Roswell! :P Och nu frågade precis Polly om jag ville komma bort på film och paj så kvällen spenderas nog hos Ica och Polly. Bra att slita sig från Roswell ibland ;)
 
 
 
 

Filmer 2013

2013-01-03 klockan 20:12:00
  Youtubea på jobbet förut och hitta flera intressanta trailers på filmer som har kommit eller ska komma i år...
 
Safe Haven
Nicholas Sparks har skrivit  böckerna "The notebook", "Dear John", "A walk to remember", "The last song" och "The lucky one" som även är filmer. Enligt min mening är de några av bästa filmerna jag sett. Är en suuucker för romantiska filmer med mycket kärlek och lite gråt. Seeer så fram emot denna! Sen är jag lite svag för Josh Duhamel ;)
 
Now you see me
Inte min typ av film egentligen men den fångade mitt intresse. Ska bli intressant att se :)
 
Pitch perfect
Denna kommer på bio i Februari och jag ska såååå gå på den! Detta är en riktig Fia-film med musik och kärlek! Kan de bli bättre? :D
 
The first time
Också en typisk Fia-film med kärlek och Dylan O'brien ;) Perfekt kombo :D
 
Beautiful creatures
Denna verkar så jäääkla spännande! Blir nog bio på denna också ;) Malin är du på? :D
 
Hansel and Gretel witch hunters
Ska bli intressant och se hur den moderna Hans och Greta är. Verkar spännande och lite läskig ;P
 
Kommer ännu mer trailers men kan inte lägga ut mer nu för då tröttnar ni. Dessutom har flera av de filmer jag vill se inte kommit ut med trailer än. Bla Hunger Games - Catching fire, Fast and the furious 6 och Hangover 3. 2013 verkar vara ett bra filmår, lääääängtar :D
 
Någon av dessa filmer som ni ska se på? :)
 
 
 

Rea på CDON!

2013-01-03 klockan 19:25:45
Är inte bra när CDON har mellandagsrea. Eftersom jag inte fick en endaste dvd i present eller julklapp fick jag köpa dom själv :P Inte värre än så ^^
 
Så igår kom ett laddning med serier ;)
 
Säsong 1 av Roswell
Säsong 1 av Nikita
Säsong 4 av Chuck (säsong 2 och 3 var slut :/)
Säsong 1 av Smallville
Säsong 2 & 3 av Flee
Säsong 3 av The vampire diaries
Säsong 4 av Gossip Girl
Och heeela boxen av Entourage :D
 
Dock var boxen med Entoruage tillbucklad och lite trasig så den ska skickas tillbaka så får jag en ny :)

Vilken dag :)

2013-01-02 klockan 20:21:00

Vilken bra mat-dag jag har haft!

Keso och jordnötssmör pannkakor med bananmos och jordgubbar :)

Lax med ärtor, morötter, gurka, babydell ost och chili/paprika crème fraîche :)

Omelett med champinjoner, kalkon, thousanddressing och jordgubbar :)

Och nu har jag mumsat i mig en goood fruktsallad med hounungsmelon, jordgubbar, kiwi, physalis och banan framför första avsnittet av "roswell"!

Någon som sett "roswell"? :)

Totalsumma på dagens matintag: 1270 kcal :)


26 dec-1 Januari :)

2013-01-02 klockan 18:17:00
Annandagen var luuuugn. Var och handlade tacos, spenderade hela fm i soffan framför "hangover 1&2" innan jag gick ner till päronen och gjorde minsta tänkbara :P
 
 
Lyxfrukost framför tvn och tvätta lite :) Sen tillbaka till jobbet efter att ha varit ledig i en heeel dag :D Efter jobbet blev de städning av lägenheten, tog hand om tvätten och bäddade rent. Luktade så gott :) La i mina nya sängkläder jag fick av päronen i julklapp! Passar mig så bra :D
 
 
Upp och jobba! Efter jobbet blev de lugnt, gjorde typ ingenting. De behövdes ^^ Kom ner till jobbet och då hade en kund lämnat en stoooor bit rådjurskött till mig. Jag hjälpte nämnligen honom med att fylla i en travkupong förra veckan och han sa att om han vann så skulle jag få råddjurskött :P Och de fick jag så de räcker till typ 12 personer ^^ Tackar :D Resten av kvällen spenderades i soffan hos päronen gosandes med hundarna :) Luuuugn fredag!
 
(Lilla biten med kött :P)
 
Upp och åka till Kinnarps och Falköping. Fanns 2 affärer som vi skulle till jag och mamma. Jag hittade lite grejer till hemmet på Kinnarps och i Falköping blev de ett peplum-linne och en döskallescarf :) Sen hem igen och fixa lite med hemmet och packa mina saker och flyttade ner till päronen. Vi hade nämligen besök av Ivar och hans fru Eva. Ivar var han som vi hälsade på i USA så de bodde i min lägenhet!
 
Sen var det bara att invänta resten av folket och åka till Övertorp där Maurice hade fixat en irländsk pubafton. Dun Aengus spelade som vi lyssnade på i USA och Malin och Rickard från Fastbacks spelade några låtar sen spelade Maurice fru Victoria och deras band också. Var en mycket trevlig kväll. Jag tillhörde den yngre generationen men hade supertrevligt. Var inte hemma förrän seeent :)
 
 
Blev lyxfrukos hos päronen och en massa prat innan det var dags att åka till Varola och gratta min kusin som fyllt 15 :) Sen var det bara att åka hem igen och sen tillbaka till stan med Z för att handla nyårsmaten. Var riktigt lugnt och skönt inne på Maxi, vi var inne runt 19,30 så då hade de lagt sig lite med hetsen. Dock var en del slut men de fick gå iaf ;)
 
Upp och jobba. Efter jobbet hämtade jag hundarna och åkte ner till Johan och Z där vi gjorde maten och grejade med middagen för kvällen. Nyårsaftonen var trevlig. Supergooood mat och trevliga människor. Mindre kul var att Tyson var så stressad över raketerna så fick sitta med honom i knäet typ hela kvällen. Mattes prins <3
 
 
2013... Och upp och jobba. Seg dag på jobbet och hade gärna stängt någon timme tidigare :P Var nere och handlade en massa gott till mitt kylskåp innan jag och Ica åkte och hämta kinamat :) Kvällen spenderades hos Ica och Polly. Och Enya såklart :) kikade på en seg film och snackade en massa strunt och lyssnade på musik :) Väl hemma så var Johanna hemma efter en veckas frånvaro så vi kikade på film och pratade ikapp :P

MUSIK!

2013-01-01 klockan 14:29:00
Tycker denna videon visar många av de låtar som jag lyssnat på i år :)
 
 

20-25 December

2013-01-01 klockan 13:51:00
Som vanligt är jag segast i Sverige med att uppdatera ;)
 
Torsdagen var lugn. Tror inte jag gjorde nåt speciellt faktiskt ;)
 
Fredagen började att jag blev väckt av Johanna. Hon kom in och gav mig min födelsedagspresent! En resa till Köpenhamn :) Sen fick jag lyxfrukost med amerikanska pannkakor innan hon var tvungen att åka och jag chillade och gjorde mat. Jobbade. Efter jobbet så åkte jag till Ica där Sanna, Hanna, Filip och Polly också var. Där bjöds de på gooood mat, lite paket till mig och mycket trevligt sällskap. En superbra födelsedag helt enkelt :) <3
 
 
Upp och jobba på lördagen. Hade häcken full. Jääävlar va kunder, worked my ass off.. :D Efter jobbet var jag och Z en sväng i stan innan jag gick ner till päronen. Där var mina 2 mostrar med resp, min morbrors fru och deras barn, min faster med familj och kusinens flickvän och min familj. Mamma firade sin födelsedag med goood mat och mycket skratt. Blev några omgångar med flipper och airhockey också nere i pappas nostalgirum :)
 
 
Upp och jobba på söndagen. Massa kunder även denna dag :P Efter jobbet blev det att steka köttbullar och slappa i soffan hos päronen. Spelade faktiskt bingolotto, kollade inte på all skit emellan men spelade ^^ Tycker sånt är lite segt :P
 
Upp tidigt på julafton för att fixa mig innan jag var tvungen att jobba! Var en snabb dag, endast 3 timmars arbetsdag :) Sen lämnade jag av lite julklappar innan vi åkte hela familjen till Töreboda och min morbrors fru. Där åt vi goood mat och slappade framför tvn innan de var dags att dela ut lite julklappar :) Sen var det bara att åka hemåt igen. Var förbi Nikki, Nora, Johan och Z en sväng också innan jag gick hem! Hemma var min faster med familj. Så vi började med att öppna julklappar då vi fortfarande var mätta från maten tidigare på dagen ^^ Sen var det bara att äta igen. Sen spelade vi en omgång med spel innan jag gick hem och la mig. Var helt slut :/
 
 
 
Upp och jobba juldagen också :P Drog nitlotten som vanligt ^^ Mycket att göra så dagen gick fort! Efter jobbet var det bara att försöka komma på vad man skulle ha på sig på kvällen och fixa ihop en väska med smink, hårprodukter och alkohol och ta bussen till Skövde. Tror både jag och Johanna konstaterade att vi är mer bil/flyg människor ;) Väl hos Malin fixade hon iordning mig, spelade spel och gooosade med hennes lilla kattunge! :) Supertrevlig förfest. Sen tog vi taxi till Mattias där de var blandad med folk. Kvällen var lyckad, vissa människor var mer trevliga än andra ;) Sen kom Johannas pappa och hämtade oss runt 1- tiden. Väl hemma blev de en Billys panpizza innan både jag och Johanna somnade i soffan framför "Mean girls" :P
 
 
Lyckades även bli sjuk runt min födelsedag med både förkylning och feber så har varit ganska så trött hela julen :/

2012

2013-01-01 klockan 13:41:00
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Antagligen, svårt att säga på rak arm vad bara!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nepp :P
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp :)
4. Dog någon som stod dig nära? Maja :'( <3
5. Vilka länder besökte du? Rhodos, Polen, Ukraina, Turkiet, England, USA och Ungern!
6. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Kärlek :)
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 18 September då jag lämnade Sverige för att resa till Mobile, Alamaba via New York och Houston, Texas. En resa som jag aldrig kommer glömma :)
8. Vilken var din största framgång 2012? Alla mina resor! :)
9. Största misstaget? Finns flera :/
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk är man väl till och från men nu på slutet har det varit problem med magen och i början av året hade jag problem med sidan :/
11. Bästa köpet? Alla resor, speciellt resan till USA :D
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor och kläder :P
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla resor ;) Börjar bli lite tjatigt ^^
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Call me maybe med Carly Rae Jepsen
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Svårt att säga för kommer inte ihåg hur de var förra året :P
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit hand mig och min vikt!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit mindre snäll mot de som inte förtjänar de
18. Hur tillbringade du julen? Julafton på jobbet först, sen hos min morbrors fru o sen hemma hos mamma o pappa. Juldagen på jobbet o sen förfest hos Malin och sen vidare till Mattias. Annandagen slappade jag och Johanna i soffan sen blev det slapp hos päronen ^^
19. Blev du kär i år? Nepp!
20. Favoritprogram på tv? Rookie blue, Awkward, The big bang theory och Chuck!
21. Bästa boken du läste i år? Hungergames - böckerna :)
22. Största musikaliska upptäckten? Olly Murs
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kitchen aid ;)
25. Något du önskade dig men inte fick? Inget? 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Lyxfrukost, slog in julklappar, jobbade och myskväll hos Ica med Hanna och Sanna :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det skulle väl vara att jag fick stanna kvar i USA och över en natt fick min drömkropp ;)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Tshirt med tryck och jeans, som alltid ^^
29. Vad fick dig att må bra? Vänner och familj!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Channing Tatum!!!
31. Vem saknade du? Maja :(

Lite av mitt 2012 i bilder :)

 

Nyårslöften 2013!

2013-01-01 klockan 12:55:00
Inte köpa kläder förrän det verkligen behövs, dvs aldrig :P
Inte köpa onödiga saker, alla pengar måste sparas till USA!
Sluta vara så snäll hela tiden...
Ta hand om mig själv, min kropp och hjärna behöver det!
Alltid sätta mig själv först. Jag kan inte hjälpa alla och vara alla till lags hela tiden!
Dra ner på dricka och godis..
Börja röra på mig, för att det är kul och inte ett tvång :)
Lära mig att springa, ska klara 5 km innan året är slut :)
 
Kollar inte ens på de gamla nyårslöftena för vet att jag inte höll ett endaste av dom ;)
 
2013, snälla gå fooooort. Jag vill att det ska bli Mars 2014 NUUUU!!

RSS 2.0