New blog!

2013-09-27 klockan 12:47:00
Ni kan nu följa mitt liv på fiascorner istället :)
 
 
 

Checkar ut...

2013-09-08 klockan 21:54:22
Livet har kommit ikapp mig och jag måste prioritera att komma tillbaka före allt annat just nu därför checkar jag ut härifrån på obestämd tid! Som jag mår nu är inte okej, inte när man nästan har allt man kan önska sig men inte kan uppskatta de för 5 öre.
Jag sover inte bra, har konstant ont i magen, mår illa, är orkeslös, orkar inte umgås med vänner, orkar knappt jobba, vissa dagar lämnar jag inte ens lägenheten. Detta är INTE okej, och det är inte sån jag är men jag har tappat fästet och behöver hitta tillbaka till mig själv.
Så fort jag är tillbaka från Italien så ska jag uppsöka läkare och driva vidare med mitt magonda och få någon att prata med, att hålla känslor och tankar inom sig är verkligen inget bra, trust me!
 
Hoppas ni har de toppen alla läsare. Och förlåt alla mina vänner för hur jag behandlat er under sommaren. Det är inte okej men jag har helt enkelt inte varit mig själv så enkelt är det. Nu blickar jag framåt och ska njuta av en vecka i Rom med sol, bad och sevärdheter innan det är dags att börja kämpa för att komma tillbaka! Jag finns på instagram FiaBlomkvist heter jag där, om ni saknar mig :)
 
Första London-resan i November 2010 :)

Veckans...

2013-09-06 klockan 17:16:10
 bästa låtar....
 

Redhead!

2013-09-05 klockan 23:54:50

Efter mycket velande så bestämde jag mig för att bli brun-röd i håret :) Har aldrig varit det tidigare och jag tänkte varför inte? Så nu blev de en omgång med mörkt, några ljusa slingor och sedan en omgång med rött!

Så summan, de blev en lite rödhårigare Fia idag och så jävla nöjd jag är! Kände mig seriöst som en helt annan människa efteråt :) På bilderna under så syns det inte så bra för i verkligheten är det verkligen rött, svart, brunt och lite skiftningar i lila! Blev verkligen så sjukt bra :)
M


The mortal instruments - stad av skuggor!

2013-09-03 klockan 12:56:18
Igår fick jag och Sara för oss att gå på bio, sådär 40 minuter innan den började i stan så vi hoppade i bilen och åkte och kom fram ca 10 minuter innan den började. Vi har sedan de släppte The mortal instruments pratat om att se den men det har liksom inte blivit av men igår så...
 
Och vilken film, vi båda blev helt sålda och ja, nu längtar jag tills "Stad av skuggor" kommer ut. Men först ska jag läsa böckerna som jag beställde så fort jag kom hem igår, bara den första som kommit ut på svenska så köpte även"Stad av aska" och "Stad av glas" på engelska :P
 
På en nattklubb i New York blir Clary vittne till ett mord som begås av tre tonåringar som bär svärd och vars kroppar är täckta av märkliga tatueringar. Offrets kropp går upp i rök och det verkar bara vara Clary som kan se vad som händer. Dagen efter försvinner även hennes mamma spårlöst. Det visar sig att tonåringarna är Skuggjägare, ett släkte vilkas uppgift är att försvara mänskligheten mot demoner, och att Clarys mamma har burit på en hemlighet - även hon är en Skuggjägare. En helt ny värld av demoner, vampyrer och varulvar öppnar sig för Clarys ögon.
  
Lånat från Sf.se
 
 
Av mig får filmen: 5/5. 
Spännande hela filmen, övernaturligt, bra skådisar och some love. En film för moi :D
 

Quotes :)

2013-09-03 klockan 12:38:13
 

RSS 2.0