:(

2013-02-28 klockan 12:09:00
Sånt här vill man inte läsa när man ska lämna in Tyson på måndag för att ta bort tandsten :(
 
Usch fick en klump i magen nu. Pappa och mamma är redan oroliga över att jag ska lämna in honom och söva honom då han har ett litet biljud på hjärtat :/ 
 
 

Kommentarer
Postat av: basebollivet.blogg.se

Åh fy. Jag håller mina tummar härifrån. Det är hemskt att behöva söva de små liven. Det gör ont i mammahjärtat :)

Svar: Jag blir också det. Speciellt raden: "you only hate the road when you're missing home". Hopplös basebollfru? Yup!

Den är ju det, så det är ju bra. Det kan ju vara läge att växla tidigt och få ut mycket av det. Det är lite spel det där.

Det tycker jag låter som en bra grej, en film man ska se när man är alert och orkar vara med. Jag kunde inte sitta still i min stol när jag såg den. Vilket min sambo tyckte var superjobbigt haha.

Det är inte naturligt, inte konstigt att dem drogtestar de där knäppisarna ;) Men det är inga droger.. det hade varit mer förklarligt. Han är bara naturligt konstig. Haha jag är på,!!

Mmm... USA är verkligen dubbelmoralens land. Ingen tvekan om saken. Matt Bomer... jag kan inte säga emot dig där. Det är en bra tanke!

Det är lätt att man glömmer bort. Sen älskar jag Key West. Det är ju magical. Vi är ju mest i Miami när vi är här. Förutom då Jupiter. Var i Port St Lucie igår och det var fint där med. Och Fort Myers i förrgår. Så jag har hunnit se en del nu och jag är kär :)

2013-02-28 @ 14:49:06
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: basebollivet.blogg.se

Svar: Tack tack!

Haha, ja han brukar kunna flika in med sina "fina" ord lite här och var. Men jag gillar det för det speglar vår relation på ett bra sätt. Inga krusiduller, det är äkta.

2013-02-28 @ 14:49:26
URL: http://basebollivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0