Hedersuppdrag!

2013-02-18 klockan 08:35:00
Igår fick jag frågan om jag ville vara Enyas fadder. Om jag vill vara? Självklart. Den lilla godingen ska döpas om 5 veckor så efter de har jag då 2 små skitungar att lära allt jag kan. Nikki och Enya :)

Kommentarer
Postat av: charlie

lätt! Ah jag tror min kropp saknar träningen, då var jag aldrig såhär trött o seg. MEn snart så!

Ha en dunder vecka sweetie <3

2013-02-18 @ 13:42:23
URL: http://mscharlie.blogg.se
Postat av: basebollivet.blogg.se

Det är verkligen ett hedersuppdrag du! :) Och vilken goding.

Svar: Det tror jag att det var. Min sambo är den största Batmannörd jag vet. Han har tom en mask i sitt skåp i omklädningsrummet som är med på uppvärmningen när han vill ha "extra power" ;)

Men jag tycker det är nice att få presenter från sina vänner :)

Hahaha ja dem är alltid snälla. Barn är raka på sak om inte annat! Men en annan tjej på sju år sa att han luktade gott så jag tror han klarade sig haha.

Nej det var sjukt konstiga intervjufrågor. Han var ju chockad så han skrattade mest och fick fram lite udda svar.. men jag menar, hur ställer man sig själv till sådant när man är live i radio?

Hummer & kött var annorlunda (inte för amerikanerna men för mig) men jag gillade det. Himla gott!

2013-02-18 @ 14:04:29
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: basebollivet.blogg.se

Svar: Det förstår jag att du gör, klart man ska ta det på allvar :)

Det är lite weird skulle jag vilja påstå. Men roligt. Roligast var nog när hans lagkompis fick tag på den och ställde sig bakom honom och gjorde massa konstiga saker iklädd masken medan han gjorde intervjuer efter matchen.. det är kul att se honom försöka vara professionell och inte skratta ;)

Absolut, barn är himla härliga på det sättet.

Det var live radio så allt blev väldigt konstigt.. han sitter på ett hotellrum i Florida & pratar om sådana saker mitt i natten med ett radioprogram. Hans tjej sitter hemma, packar det sista och undrar vad tusan som händer :P Jag tror han kanske kommer att vara liiiite mer försiktig med vad han tackar ja till i fortsättningen. Men grejen var att han skulle göra en fem-minuters-grej.. som blev 1 och ½ timme för att han som gjorde programmet frågade "kan du vara kvar efter pausen med?", och han är ju för snäll för att säga nej... och det blev mer än en paus ;)

Nej men det gör det verkligen inte, men det är samtidigt roligt att testa nya saker och inte bara hålla sig till Ikea-köttbullar och lingon liksom. Ooooh, M&M peanutbutter. Det är ju såååå gott.

2013-02-18 @ 18:19:28
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: charlie

jo klart man blir trött men på ett bra sätt efter träning och dagen efter vaknar man med mer energi!

Men snart börjar jag träningen!

Hur går dt för dig på den fronten?

Puss

2013-02-19 @ 10:16:47
URL: http://mscharlie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0