11 Jan - dag 2 i London...

2013-01-16 klockan 22:58:00
Sovmorgon, för de andra men jag är morgonpigg som vanligt :P Lyxfrukost på SUBWAY innan jag och Johanna drog till Bond Street och gick nerför Oxford Street. Blev Forever21, Superdrugs, New Look, Next, Topshop och Primark och måååånga påsar senare åkte vi förbi Sainsbury och handlade goo-dricka för kvällen och gick hem till Malin. Hon mådde dåligt så hon stannade på rummet och vilade medans vi var och shoppade loss. Väl tillbaka på hotellet var det bara att slänga sig i sängen och gå igenom alla påsar och visa alla köp, göra sig iordning och dricka en massa cider.
 
Fick även lyxen att bli sminkad och få håret fixat av Malin, min egna stylist :D Sen åkte vi iväg mot Charing Cross där vi skulle käka på Texas Embassy. Gick förbi Trafalgar Square där vi stötte på en ensam korean(eller va fan han va) och pratade med honom en stund innan vi gick till restaurangen, som hade slagit igen, typiskt :P Gick hela Charing cross runt tills vi hamnade på en skitrestaurang vid Leicester square innan vi åkte till Planet Hollywood. Tog en stooor drink innan vi tog och åkte till The Blue eye mermaid. En karaoke-bar i Borough!
 
När vi kom dit var det smoooockat med folk och jag mådde dåligt. Hade dragit för länge på maten och så alkohol på de. Inte en bra kombo. Även där lyckades krånglade toan, engelska toaletter=sämst :P Kvällen blev dock bättre och vi träffade på lite trevliga människor.
 
Kvällens bästa: Johanna till en kille: Vi förstår inte vad du säger. (Han pratade väldigt konstig engelska dessutom var det sjuuukt hög musik). Han bara: - Okej, ni har snygga bröst oså gick han. Slipskillen, hahaha!
 
Vi gick när baren stängde efter 3 och blev ett snack med vakten som var supertrevlig innan vi tog en taxi hemåt. Vi var dock på fel sida av London från vårt hotell men jag fixade en taxi som tog oss till vårt hotell för skit och ingenting mot vad det skulle kostat. Taxiresan var sjukt kul. Taxichaffisen var så jävla rolig så vi satt och skrattade hela vägen hem till hotellet :D Vissa människor alltså ;)
 
Väl hemma var klockan strax efter 4 och varken jag eller Johannna var trötta så vi diskuterade lite. Bla kärlek. Johannas bästa och klockrena kommentar: - Du kan skaffa kille så skaffar jag vin :D HAHAH! Underbara roomie, älskar hur du tänker ibland ;) Vi la oss nog inte förrän runt 4,40 ungefär :P En mycket lyckad kväll :)
 

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha härliga bilder ! Gillar eran size på drinkar hahaha. Dödskalle skorna i inlägget innan var super söta. Puss

2013-01-17 @ 11:40:50
URL: http://mscharlie.blogg.se
Postat av: Sofia

Ser ut som ni har kul. :)

2013-01-17 @ 22:23:48
URL: http://borninmay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0