Ledsen Fia!

2013-03-05 klockan 17:19:00
Jag och Johanna lämnade Tyson hos veterinären imorses. Jag var riktigt ledsen och de värkte rejält i hjärtat när jag åkte därifrån och tårarna rann från kinderna, min pojk! De sa att vi kunde komma honom efter 16 men de skulle ringa när vi kunde åka...
 
De ringer till jobbet vid 13,30 och berättar att vi kan hämta honom men de har inget gjort med honom för veterinären är sjuk! De tog över 5 timmar för dem att informera om detta. När vi hämtade honom så hade han bajs i hela rumpan och kissat på sig :( Han hade enligt sköterskan satt skräck bland personalen för ingen fick ta i honom! Men han är inte van vid främmande människor, han gillar inte när någon som han inte känner honom tar i honom. De är väldigt informerade om detta, har påpekat de flera gånger... Blev så besviken att de inte hört av sig tidigare, han var totalt skräckslagen när han kom ut i vänterummet. Min pojk :(
 
Man blir inte precis gladare över att veta att han suttit i en bur i över 5 timmar. Hade jag vetat att det var så att hon(veterinären) inte kunde ta honom pga sjukdom så hade jag slängt mig i bilen direkt och hämtat honom för jag vet att han lider så :( Och sen tycker jag inte att man säger till en hundägare att deras hund sätter skräck bland personalen för att han är rädd! Han är en chihuahua så det är ju inte precis någon megahund de har med att göra! Frågade inte ens om jag skulle betala något, jag bara tog honom och vi(mamma, jag och Tindra) åkte hem.
 
Är väldigt tveksam till om jag någonsin kommer använda mig av Skara Djursjukhus igen. Deras bemötande denna gången gav mig en stooor klump i magen :( Och sen att de inte ens tagit hand om hans avföring och kiss är ju sjuk. Hundar skäms när de inte kan ta hand om sånt själv(de hade tagit på honom en tratt). Nej nu är jag arg, ledsen och besviken, han är min ögonsten, min prins och jag vill aldrig att han ska bli behandlad så igen :(
 
Såhär känner jag till denna dagen. Har antagligen åkt på bihåleinflammation och har hög feber igen, livet är uuuunnderbart just nu!! Jävla skitdag!!!!!!!!!!!!!!
 
Du är mitt allt gubben, min prins <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men herregud!!! Vilket jävla beteende!!!

2013-03-05 @ 20:12:01
URL: http://mscharlie.blogg.se
Postat av: Frida

Jag älskar att titta på serier. Så kom gärna med förslag. :)
Tycker med att OTH slutade tråkigt. :(

2013-03-05 @ 20:26:33
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: sara

Ja jag blir oerhört sugen på att åka tillbaka nu! :)

Stackars vovven..

2013-03-05 @ 21:03:02
URL: http://sarakarlson.blogg.se
Postat av: basebollivet.blogg.se

Men vilka puckon!! Som du säger, inte direkt någon megahund ni har och dessutom så tycker jag att kunnig personal ska kunna hantera även en rädd hund. Det är ofta deras osäkerhet som skrämmer och stressar. Det är i alla fall min erfarenhet. Jag har haft Poooka på olika ställen. Det är extrem skillnad på duktiga och kassa veterinärer.

Svar: Usch & fy! Hade bihåleinflammation och öroninflammation i början av året. Hemska hemska. Krya på dig!! OH NO! Att gnälla när man är sjuk det är helt klart internationellt och mer än okej dessutom.

Flög över ett räcke, ner för en trappa, in i en bänk. Landade på ryggen. Så jag tänkte ju direkt nacke eller rygg och hade en halv panikattack. Men det var en blåslagen svanskota. Så vi får se när han är tillbaka, han var nere vid arenan idag i alla fall men tränade inte fullt. Skönt att det gick så pass bra i alla fall. Läskigt att sitta & se sådana saker.

Det är ju kanon om den kan sjunka ytterligare. För svenskarna alltså haha ;)

Oh ja, vi snackar så det blir hål i huvudet ibland. Det är ett tjejdrag. Nej det förstår dem sig inte på de där grabbarna.

2013-03-05 @ 21:43:23
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: anna

usch vad jobbigt med dagar då allt går dåligt...hoppas det blir bättre imorgon!

2013-03-05 @ 22:19:30
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se
Postat av: Ida

Stackars snutt, skönt att han är hos sin matte igen:)

2013-03-06 @ 18:04:50
URL: http://www.alittlebitmoreee.blogg.se
Postat av: Frida

SOA har jag alla säsongerna av, jag är inte så mycket för det där med tjej drama, men Veronica Mars tittade jag på förr. :)

2013-03-06 @ 18:21:26
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: linnea

gud så dåligt av dom!

2013-03-06 @ 18:52:15
URL: http://linneakin.blogg.se
Postat av: Linda - 50,5 kg

Ja det suger verkligen med sjukdomar nu. Jag har vart krasslig en månad nu :( Krya på dig!

2013-03-07 @ 08:27:16
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Postat av: Linnea

sv: Ja men visst är det de. En alldeles för farlig butik. Man ska egentligen åka dit när man inte har så mycket pengar för då kanske man inte plockar på sig så mycket :)

2013-03-07 @ 09:31:46
URL: http://linneaakarlsson.blogg.se
Postat av: sara

Ja rihanna är riktigt bra!

2013-03-07 @ 11:03:44
URL: http://sarakarlson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0