Lite bilder..

2013-05-20 klockan 19:11:00
Sen sist :) Är världssämst på att uppdatera numera tycker jag och jag är seriöst sämst på att fota just nu också så blir lite bilder bara :)
 
Crousing i Tibro på Krist-flygare. Jag var en glad chaffis i början, tills bilen började krångla. Jocke, Mattias,Jennie, Johanna och Helen var med och gjorde kvällen rolig :)
 

Spelkväll hos Jacob med grillning och mycket skratt. Som vanligt ^^ Johan och Z var med som vanligt också, här bryter vi inte på våra traditioner. Lånade bilderna från Z då min telefon var musikspelaren för kvällen :)
 
Gosat mycket med mina underbara vovvar :)
 
Hade en härlig tisdag då jag spenderade 5 timmar hos Anna-Carin. Förlängde och färgade håret. Efter jobbet bjöd min roomie Johanna på 3-rätters och förrätten var en strawberry daquiri på balkongen, sen kycklingpaj och till efterrätt fransk chokladkaka. Hon skämmer bort mig :) Vad tycker ni om mitt nya hår?Färgade dock de blonda lite mörkare i fredags :)
 
 
I onsdags började dagen bra med att jag och Johanna bokade första resan på USA-trippen :) Sen bokade jag även biljetter till premiären av Fast and furious 6 som är denna onsdagen :)
 
Sen har jag de senaste veckorna varit ute och gått en massa, umgåtts med vännerna, solat solarium och ute, njutit av den svenska värmen, bokat en resa till London och grejat inför Annelie och Martins bröllop på lördag - jag ska vara toastmadame ihop med Z :)
 
Och vet ni, i lördags var jag heeeel-ledig. Hade ingenting planerat och jag bara njöt av dagen i solen med mina underbara vovvar och på kvällen va jag hos Ica och Polly en sväng innan jag och hundarna gosade ner oss i soffan och kikade på ESC. Mer såna dagar, dock är jag världssämst på att göra tid för mig själv då jag tycker de e tråkigt om inget händer ^^
 
Så nu har ni fått en massa bilder och lite text. Hoppas ni haft en bra måndag :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Håret var fint ! Är dt löshår ?

2013-05-20 @ 23:14:12
URL: http://mscharlie.blogg.se
Postat av: Jouline

Härliga bilder! Och ditt hår är super fint! Har också funderat på att göra ombre i mitt hår med just blont i topparna men vet inte om jag vågar hihi. Dessutom så tycker min sambo att jag ska hålla mig till mitt mörkbruna hår då han tycker de är finast^^

2013-05-21 @ 09:13:26
URL: http://stylebyjouline.blogg.se
Postat av: Frida

Så mycket roligt du har gjort då. :)
Inte alls avis på resorna. :)

2013-05-21 @ 10:01:55
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: Sara Ekman

Gott med grillat :)

2013-05-21 @ 14:10:51
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Carro

GOtt med grillat! och snygg du blev i håret!

hihi tack :D

2013-05-21 @ 19:50:33
URL: http://carolineannamarie.blogg.se
Postat av: Sofia

Ser ut som du har haft det bra iallafall. :)

2013-05-21 @ 21:07:00
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0