Göteborg :)

2012-03-31 klockan 15:42:44

På väg mot Sveriges huvudstad, typ ;)

Är superfint väder så tar emot lite att sitta i en bil och köra i 2 timmar, tur att jag har bränt en massa bra skivor!

På schemat ikväll står reseplanering av sommarens roadtrip till Ukraina och fotbolls-em :) känner ju bara Hanna och Peter så ska bli kul att träffa de 5 andra som ska med :)

Gör nu denna lördagen då? Njuter av solen? :)


Torsdag och fredag!

2012-03-31 klockan 11:35:31

Torsdag: upp och jobba förmiddag! Efter jobbet bakade jag en daimcheesecake till kvällen! Sen blev det att städa hela lägenheten :) blev kanonfint! Sen vilade jag och hundarna framför tvn medans golvet torkade!

Sen kom Maggan och folket. Hade ljusparty :) finns alltid så mkt kul! Dock handlade jag typ minst, väldigt ovanligt ;)

När alla åkt kikade jag på "90210" och hämtade Tindra. Vi sov utan Tyson den natten vilket är första gången sen Tindra flyttade till oss för 1 år sen :)

Fredag: upp och hämta Tyson som va nere på jobbet med mamma! Sen städade jag undan från torsdagen och kikade på "90210" innan det blev en långpromenad i blåsten. Jävlar va kallt de va :/

Sen jobbade jag em. Full rulle på jobbet :) efter jobbet brände jag några skivor innan jag gick till päronen. Satt och pratade med brorsan och Robin innan de blev mat!

Mamma gjorde en supergod kvällsmat :) kycklingfaijtas! :D sen slappade jag framför tvn innan jag och Tindra gick hem och sov :)


Mitt sovrum :)

2012-03-29 klockan 15:57:55

Slänger upp lite bilder från mitt sovrum! Har ju lagt upp ett inlägg med bilder på köket och nu tänkte jag fortsätta med sovrummet, resten av rummen kommer någon annan dag :)

Känner verkligen mig supernöjd med valet av fondtapet och färg. Blått och turkos är en favoritfärg. Fast har iofs många såna ;)

Det enda som jag inte är nöjd över är att garderoben är ekfärgad. Hade gärna sett att den var vit och lite större. Får inte plats med alla mina kläder, ändåså e de 1 enkel och 1 dubbel :/

Tyson älskar min säng som ni kanske ser. Så fort man är i sovrummet ska han in och ligga i sängen. Nu ligger han där medans jag städar, Tindra snuttan ligger i deras bädd i hallen :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_196039199.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_196039254.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_196039273.jpg" class="image">


Träning

2012-03-29 klockan 13:21:02
De senaste 7 dagarna har jag tränat såhär. Då är det 1 vilodag för idag tänker jag inte göra nåt. Blir en snabbrunda med hundarna och städning bara :)
Älskar funbeat-appen. Den är guld värd! Spelar in alla rundor jag är ute och går med GPS. Man får då en runda som man kan se på datorn sen hur man gått :)

Onsdag!

2012-03-28 klockan 22:22:20

Började ju morgonen med något positivt. Ni ser de inlägget nedanför :)

Va och hämtade hundarna, käkade frukost och tog hand om all tvätt och städade lite lätt!! Så imorgon blir det att dammsuga :)

Sen va jag och hundarna på en promenad innan de blev några avsnitt av 90210 innan det var dags att jobba!

Dagarna på jobbet går fort nu så hinner ju inte med allt jag ska göra! Frustrerande :/

Efter jobbet blev de ett 55 min baspass på friskis. Känner dock nu att jag har ont i ryggen så imorgon blir det en vilodag. Blir bara en promenad med hundarna för på kvällen ska jag ha ljusparty :)

Hoppas er onsdag har varit bra :)

Dagens mumsiga frulle :)


-2,6 kg!

2012-03-28 klockan 09:54:28

Första veckan av 100 grymma dagar är avklarad! Och egentligen ska jag inte väga mig förrän nästa vecka men kunde inte hålla mig! Och vågen visade ett bra resultat :)

-2,6 kg!

Nu kan man ju bara hoppas att de håller i sig :) har 4,5 kg kvar på mitt första mål som ska vara nåt tills den 6 maj! Kommer bli tufft men de ska jag klara :)

Morgontrött men glad Fia :) nu blir det frukost sen är det dags att verkligen göra ett röj i lägenheten!


Underbara tisdag!

2012-03-27 klockan 21:46:05

Dagen då de skulle bli så varmt började lite småkylig ändå! Jobbade fm idag. Hade full rulle hela tiden och det är så skönt för då går dagen så fort :)

Efter jobbet vilade jag en stund med hundarna :) Var lite trött så var skönt! Sen försökte jag sola en stund men Tindra skällde på allt som existerade så då tröttnade jag!

Så gick på en promenad ut till stora vägen i solen och hämtade min kusins bil som stod där. Vilken värme de va, skönt :)

Sen blev det en runda med hundarna i värmen! De njöt till fullo av lite sol och promenad men va trötta när vi kom hem :) åt ett mellanmål innan jag gick till Z och vi åkte till stan och gymmet!

Blev 30 min cross sen gav sidan upp. Blir att använda lite voltaren sen!
Sen va vi och handlade och jag köpte en sallad utan sallad ;)

Nu är jag hos päronen. Kikar på "mannen som kan prata med hundar". Som hundägare till 2 små skällande chihuahuaor så är det intressant att se alla små tips! Har avnjutit "salladen" och några skedar hallonkesella, det var mumma :)

Ett bra avslut på en bra och aktiv dag :)

Hur har er tisdag varit??


Måndag :)

2012-03-26 klockan 21:24:50

Veckorna går fort och måndagar e väl ingen favoritdag precis! Men idag har de varit en helt okej dag :)

Gick upp vid 9 tiden och hämtade hundarna. Städade, tvättade, lagade mat, hämtade paket, va på promenad med hundarna, duschade och åt innan det var dags att jobba :)

Dagen på jobbet har gått fort. Nu jävlar säljs det sommardäck och skiftas från vinter till sommarsulor ;) själv väntar jag någon vecka till. Blir mina däck dåliga så är det bara att jag får ett par nya som tur e :)

Z, Johan och barnen var förbi och åt en glass och sa hej! Enda gången på hela dagen då det var lite lugnt :)

Efter jobbet tog jag med mig mamma, Lotta och hundarna samt Alba, Lottas hund på en promenad. Blev 4,5 km såhär på kvällskvisten :) så unnade mig en våffla med lite sylt på till kvällsmat för jag varit så duktig de senaste :)

Så nu är jag hemma. Har hängt tvätt och nu tänkte jag krypa ner i sängen och kika på "smash". Missade förra veckan och missat halva dagens men de får väl gå iaf ;)

Hur har er måndag varit??

Har hunnit med 6 tvättar idag så mitt torkställ är lite fullt ;)


Söndag :)

2012-03-25 klockan 22:00:44

8,30-16,00 jobbade jag :) beställde lite poketböcker inför sommaren på cdon! Blev hungerspelen trilogin och typ 4 andra böcker ;) ska ju ut och resa en hel del i sommar så behöver tidsfördriv :)

Sen plockade jag ihop alla saker för grillningen och åkte iväg i oldsmobilen med Ica och Polly :)

Väl framme vid flämslätt mötte vi Johan, Z, Nikki, Nora, Bitta, Robban och Gustav :)

Vi pratade, skrattade, grillade och njöt av solen! Vilket underbart väder :D

Dagens roligaste var när jag skulle sätta mig på en bänk som nog var meningen för barn och jag bedömde avståndet lite fel och åkte baklänges ner i skiten ^^

Sen gick solen ner så åkte hem i den fina back-up bilen! Sen gick jag och Johanna ut på en långpromenad i kvällen! Pratade en massa :)

Och nu har vi precis beställt en massa sprit på taxfreen ;) är bara 5 veckor kvar tills vi åker! Wihooo längtar så jag dör :D nu kikar vi på "the vampire diaries" :)


Dagens Fia!

2012-03-25 klockan 12:25:14

Har på mig min nya tröja från rutstore, älskar färgen :)

Nu måste jag jobba på lite så att man blir klar i tid! Efter jobbet blir det årets första utomhusgrillning med fina vänner <3


Min fredag och lördag :)

2012-03-25 klockan 12:18:29

Passar på att blogga lite när jag e på jobbet :)

I fredags jobbade jag fm. Sen vilade jag och hundarna innan vi gick en promenad i solen! Vilket väder :) Sen solade och läste jag lite innan det var dags att åka till stan!

Hämtade upp Ica och vi åkte till gymmet. Blev 55 min. 35 min på löpbandet. Gick i ett väldigt snabbt tempo , sprang tom några gånger :) klapp på axeln :) sen blev de 20 min cross. Tänkte köra lite styrka också men blev helt slut efter det andra så får bli nästa gång :)

Sen åkte vi och handlade middag. Kycklingspett och potatissallad :) mumma! Kvällen spenderades med Ica och Bitta hos Ica! Vi spelade kort och hade de allmänt trevligt :)

Upp på lördagsmorgonen och jobba! Jobbigt :( trött som satan! Dagen på jobbet gick snabbt som tur va!

Efter jobbet blev det en långpromenad med mamma, hundarna, grannen Lotta och hennes hund Alba! Va kanonfint väder så bäst att passa på att va ute :)

Kvällen spenderades i päronens soffa. Va så himla trött så låg och halvsov i stort sett hela kvällen! Pappa grillade också så fick god mat :)


Zombie...

2012-03-23 klockan 14:04:59

Sov fruktansvärt illa inatt. Drömde om zombies. Att jag levde i en värld full med zombies och jag var typ ensam att vara mänsklig. Jävlar va otäckt de va ^^ så vaknade vid 4 och kunde inte somna om efter de :/

Så nu är jag trött efter en fm på jobbet så nu blir det en liten Powernap innan det är dags att gå en runda med hundarna i de fina vädret :)


Torsdag :)

2012-03-22 klockan 21:27:03

Denna dagen har gått fort. Hämtade hundarna imorses och så slappade vi i soffan och kollade på "90210" :)

Sen tog vi oss ut i de fina vädret och gick en rask promenad i solen. Jävlar vad varmt de blev. Hade mössa och tjocktröja på mig och höll på att svettas ihjäl ett tag men va skönt de va :) hundarna flämtade redan efter första kilometern men sen gick de bra för oss båda :)

Sen va de bara att göra mat och gå och jobba! Nu efter jobbet har jag varit nere hos mamma och pappa! Min faster e här så har ätit kvällsmat och kollat på lite kort. E jättetrött idag så blir en tidig kväll känner jag om inte jag får sms hela kvällen för då får jag va uppe :)


Sooool!

2012-03-21 klockan 15:43:40

Både jag och hundarna e glada idag. Solen är ju här :) Vi har precis hemkomna från en 5 km svettig runda i rask tempo!

Så nu har vi tagit fram solsängen på baksidan och jag tänkte läsa lite medans hundarna solar :)

Har ni sol hos er också?


Skatten!

2012-03-20 klockan 22:30:36

Vet om att jag lägger lite extra i skatt men inte trodde jag att jag skulle få så mkt tillbaka :) Denna sommarn kommer bli så bra, spenderarbyxorna på :D

Vi kommer ha så mkt Johanna :)

 


Upp som en sol....

2012-03-20 klockan 15:41:08
Ner som en pannkaka.

Dagen började så bra med morgonpw, frukost, skatteåterbäringsbeskedet och promenad med hundarna. Men sen fick jag ett dålig besked.

Ibland känns det som att livet ska sätta en på prövningar, konstant. Livet ska se om man orkar vara stark och orka med allt trots motgångar. Jag hoppas verkligen att nästa veckas besök i Göteborg ger några svar. Som tur är det inget dödligt men är det som läkarna tror så kan det bli stora omställningar på jobbet och i livet. Jag hoppas med alla mina tummar och tår att det inte är något allvarligt men samtidigt är jag beredd på de värsta. Jag vet inte varför jag alltid gör det men det är nog för att jag är så rädd.. Usch, hatar denna känslan :(

Imorgon börjar 100 grymma dagar. Jag kommer kämpa. Jag ska vara sockerfri tills påsk, allra minst! Jag ska sluta med drickan, dra ner på godiset och röra på mig varje dag. Jag ska vara under en viss viktgräns tills Rhodos. Jag har alltid varit en som ger upp. Men denna gången känner jag att det är min tur att besegra mig själv. Besegra godisråttan och sockerjunkien i mig. Jag vill vara den sunda tjejen med lagom kropp!

Förlåt för ett luddigt inlägg! Hoppas ni stöttar mig. Jag behöver det!!!


5,3 pw!

2012-03-20 klockan 10:00:33

Hemma efter en morgonpowerwalk! Gick ensam i motvind innan frukost. Blev en vända på 5,3 km! Skönt :)

Nu äter jag frukost framför "90210" sen är det dags att gå en sväng med hundarna :)

Har ni en bra tisdag so far?

Maja är på morgonbesök hos mig och hundarna idag :)


Helgen!

2012-03-19 klockan 21:54:03
I fredags bakade jag, städade och gosade med hundarna innan det var dags att jobba! Efter jobbet kom Ica och Polly och vi gjorde tacos och kikade på en film! "Warhorse"- lång och inte så överdrivet bra!

I lördags tog Tindra sovmorgon för första gången i sitt liv. Både jag och Tyson var uppe för henne. Helt otroligt!!! Sen kikade jag på "the lying game" innan jag tog med mig en hembakad kladdig kladdkaka och gick över till Annelie, Martin, Texas och Memphis!

Vi fikade, pratade och så lekte jag med Texas och hans bilar. Han satt i mitt knä och spela på min telefon. O så vände han sig och kollade på mig och så sa han: - Fia, jag älskar dig! Vadå att man smälter när barn säger så?

Väl hemma igen blev det städning på schemat när Johanna dök upp! Städade, lunchade och kikad på de senaste Vampire diaries innan vi pyntade, gjorde oss iordning osv. Sen spelade vi lite Irländsmusik i St. Patricks dasy anda innan de andra kom.

Kvällen var bra i början. Dock spårade de ur senare sen tyvärr vilket inte gjorde mig till en superglad människa! Somnade gott vid typ 3 tiden och vaknade vid 9 på söndagen!

Upp och börja städa! Lägenheten såg seriöst ut som tredje världskriget. Var sjukt tråkigt för det var lite saker som va sönder. Dessutom hade någon tagit bort plasten på mina San Fransico-card rock café trumpinnar. Det är en samlargrej för mig och har man tagit bort plasten så kan man inte ta på det igen. För mig är de trumpinnarna typ förstörda, inget värde liksom :(

Ica kom förbi och vi fikade, städade lite till, brorsan och hans kompisar kom och städade. Jag, Ica och Johanna åkte till Götene och köpte mat till alla. Väl hemma hos Ica och dom käkade vi, Göteborgarna åkte hem och jag, Ica, Bitta och Johanna spelade kort. Mkt trevligt :D

Sen tog jag och Johanna en runda med hundarna. Va skönt, vi pratade om livet och framtiden! Kändes skönt att breafa lite med henne! Min underbara vän <3 Tack för att du finns! Sen kikade vi på en film innan hon åkte hem och jag kikade på tv och sen lämnade jag en bil i stan innan det var dags att sova!

Skulle upp tidigt imorses och gå innan jobbet men de va ju snö ute :( Så jag somnade om. :P Jobbat, kikat på tv, varit ute och gått. Nu är jag helt inne i "90210". Dessa serier! :P Nu ska jag ut med hundarna innan det är dags att sova!

Har ni haft en bra helg? Nån som firade St Patricks day?

image description
Bild från gårdagens promenad. Gick upp för Erikssons backe som är en slalombacke, en jävligt kort en men iaf :D

Känner...

2012-03-18 klockan 23:23:29

Mig lite ledsen såhär på söndagskvällen! Men nu måste jag sova för ska upp vid 6 för en morgonpromenad innan jobbet!

Önskade att min prins Tyson va här nu så jag kunde gosa med honom men får bli imorgon efter jobbet! <3


Suck...

2012-03-18 klockan 02:17:54

Kvällen blev inte som jag hade tänkt mig! :(

Trasigt bord, blev av med pengar, sprit och cider och en massa fulla människor som bara röjde runt, spillde och saker åkte hej vilt! Tråkigt när folk inte kan sköta sig när man e hos andra! Sista gången jag hade fest hos mig. Det är inte värt de :(

Johannas syster Johanna hade gjort en jättefin tårta på 2 våningar!


St Patricks day :)

2012-03-17 klockan 20:11:37

Så här ser jag ut ikväll :)


Baaaack!

2012-03-16 klockan 15:11:30
Nu har min kusin åkt hem till sig efter 3 dagar hos mig. Han mår bättre och han vet att han alltid är välkommen om det skulle vara nåt :) Det är det släkten är till för! Att alltid ställa upp för varandra oavsett <3
Nu sitter jag på jobbet och chillar. Cheferna e borta idag så då passar jag på att chilla för det är jag värd ;) Är trött då jag sovit dåligt inatt. Hundarna har legat som frimärken på mig så har inte kunnat röra mig :(
Ska förresten vara med i Hundra Grymma dagar två som startar den 21 mars! Ska bli kul och jävligt jobbigt, så de ska vara! Mina mål och det kommer jag dela med mig av när dessa 100 dagar e förbi. Innan dess kommer de ligga i en mapp på datorn ihop med mina mått och min vikt :) Så ingen viktupdate förrän 30 juni people!
Vill du också vara med? Gå in på Hundra Grymma dagar för att anmäla dig NUUU!!!

Jag är snart tillbaka!

2012-03-13 klockan 18:08:47

Kommer ta en paus på några dagar för det har hänt en grej i mitt liv som jag tänker sätta före allt just nu! Jag känner att denna personen behöver mig och jag tänker självklart ställa upp till 100%! <3

Hoppas ni har de så bra så länge så hörs vi snart igen :) puss på er alla!

Slänger upp en helt ovärd bild på mina trumpinnar från Hard rock café! :)


10 saker om mig!

2012-03-12 klockan 21:03:20
Ja de kan ju vara kul att skriva lite om mig själv, sånt som kanske inte alltid kommer fram i mina inlägg!

- Jag är fruktansvärt rädd för ormar!
- Jag är beroende av min iPhone!
- Jag är en sucker för amerikanska high school filmer!
- Jag hatar lök, alla sorter förutom vitlök ;)
- Jag äger 14% av aktierna där jag jobbar!
- Under 9 månader flyttade jag 4 gånger
- Jag kan inte sova om lakanet i sängen är skrynkligt!
- Jag äger nog minst 200 t-shirtar för tillfället! :P
- Jag sover alltid med ögonbindel och öronproppar, kan inte somna annars!
- Jag är utbildad hotellreceptionist men skulle nog aldrig vilja jobba som de ;)


Kommande träningsvecka!

2012-03-11 klockan 22:32:12

Måndag: 55 min baspass på Friskis, en kortare promenad med hundarna ca 2,5 km!
Tisdag: 90 min gym ev 60 min bodypump och 30 min gym samt kortare promenad med hundarna!
Onsdag: långpromenad med hundarna minst 5 km och 55 min baspass på Friskis!
Torsdag: Intervallträning med Johanna i spåret, eller vad säger du Johanna?
Fredag-söndag: Långpromenad med hundarna minst 5 km :)

Ja denna veckan blir något att se fram emot. Förbränna kladdkakan jag åt för en stund sen ;)

Hur ser er träningsvecka ut?

Bilden visar lillskiten Tindra i spåret där vi gick i veckan :)


Helgen!

2012-03-11 klockan 17:46:32

Alltid lika skönt med ledig helg :) och den har rusat förbi och snart e den över :(

Igår städade jag, va ute och gick med hundarna och gjorde mat innan Bitta och Johanna kom :) Bjöd på kycklingplanka. Mumma :) sen blev de mycket prat och skratt! En mycket trevlig kväll. Satt och kikade på gamla kort från gamla fester o resor :) La oss vid 2 tiden och då va iaf jag och Bitta jättetrötta!

Bitta måste ha sovit gott inatt för hon snarkade ;) va uppe och gjorde frukost till dom, åt och sen åkte jag och mamma till Jönköping! Så där har dagen spenderas, A6 och Ikea!

Blev lite handlat på ikea som vanligt! Sen va vi inne på Elins esplanad på hemvägen :) nu har jag plockat upp allt och ska ut med hundarna på en promenad. Kvällen ska spenderas hos Johan och Zenita! :)

Hur har er helg varit??


Lördagsmys :)

2012-03-10 klockan 15:49:12

Ligger i soffan och myser med Tyson! Tindra ligger på mattan och biter i ett ben! :) vi kollar på "vampire diaries" men nu måste jag städa och förbereda för kvällen :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193254751.jpg" class="image">


Mupp!

2012-03-09 klockan 19:38:50

Krångel med mobilbloggning igen. Blev dumt när jag skulle ladda upp bilderna förut men nu e inlägget uppe iaf med lite konstig text men de får duga!

Nu väntar jag på att klockan ska bli 20 så jag kan pysa ner till Ica och Polly. Ska göra en räkmacka där ikväll, e så sjukt sugen på de. Köpte färska tekakor förut, mums :)

Någon annan som äter nåt gott ikväll??

Bilden nedan visar våran lunchbuffe av tacos förut på jobbet! Älskar tacos <3


Shopping!

2012-03-09 klockan 19:30:40

Blev lite handlat idag som ni kanske ser på bilderna!

Lagerhaus e farligt att gå in på. Hittar alltid någon rolig bakbok där :) och självklart lite smått och gott i bakväg!

Och på hm hittade jag de söta ballerina skorna och väskan som e i perfekt storlek för mig som inte e så förtjust i handväskor ;)

Byxorna e gosebyxor från cubus och bikini också. Sen blev de ett par svarta typ tennisskor från skopunkten=slit och släng skor!


Dagen på stan sprang förbi! Va inne på systemet och handlade lite för drinkkvällen imorgon :) hämtade passet också, blev helt okej foto faktiskt, mkt bättre än de förra! Sen blev de banken men de fanns inga pengar på Nordea som jag hade hoppats på. Skit också ;)

Nu ska jag plocka iprdning här och sen ska jag till Ica och Polly på filmkväll :) ha en trevlig fredag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143487.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143487.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143487.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143487.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143487.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143487.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143487.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143487.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143512.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143512.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143512.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143512.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143512.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143512.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143512.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143512.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143518.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143518.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143518.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143518.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143518.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143518.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143518.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193143518.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193147618.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2411608/images/2012/pic_193147650.jpg" class="image">


Fredag :)

2012-03-09 klockan 12:23:57

Äntligen fredag! Och ledig helg, blir ledig i 3 heeeela dagar då jag jobbar em på måndag och morgon idag så slutar om 1 timme och 15 min, räknar ner minuterna :)

Igår va jag och mamma och lämna högtalarna hos Fredrik, resten av kvällen spenderades hos Ica och Polly! Jag och Ica kikade på nya kläder på nätet och kollade på tv! Fick smaka på hennes goda mat också :)

E just nu på jobbet. Vi ska ha fredagsmys här idag. De hade vi när mamma och pappa dvs cheferna var på semester men jag tyckte vi skulle införa de igen. Så idag ska vi äta tacos, mums :)

Sen ska jag och Ica till stan. Kolla på ett par slit och släng skor och sen ska vi till gymmet för ett träningspass. Idag blir de bandet, cross och lite maskiner! Har dock ont i sidan idag så får ta de lite försiktigt :)

Hur ser er fredag ut? Nån mer än jag som är lycklig över att arbetsveckan är slut??

Så här e utsikten från kontoret just nu!


Torsdag!

2012-03-08 klockan 14:25:53

Vaknade utvilad imorses. Skönt :) gick in på fb och blev dock inte glad! Snöööö, många som lagt ut bilder! Då kände jag för att dra täcket över huvudet och somna om, men icke! Va bara att gå upp och hämta hundarna i snön :(

Förmiddagen Har jag spenderat inomhus! Tvättat, plockat i och ur tvättmaskinen, fixa de sista med tapeterna i sovrummet, kikat på de sista Gossip girl avsnittet innan uppehållet, lagat supergod mat och börjat kolla på "melrose place" den nya versionen!

Men nu är jag på jobbet och lika bra att sätta igång att arbeta! Efter jobbet ska jag lämna tillbaka Fredriks högtalare och ev gå en promenad med hundarna. Har en vilodag idag pga dåliga vädret, snön får min alltid på dåligt humör :(

Dagens mat: kyckling och salamigryta med taglatelli, mumma :D


Grattis Nikki!

2012-03-08 klockan 10:30:58

Idag blir mitt fadderbarn Nikki 2 år! :) helt sjukt vad tiden går fort, Lill strumpan! <3


Greys anatomy!

2012-03-07 klockan 22:11:38

Dubbelavsnitt idag! Och jag gråter som vanligt. Jag fattar inte varför men det är alltid så sorgligt, det är väl det som är tanken!

Kvällens pass gick bra. Dock va de byte av ledare och de va väl sådär! Va ett väldigt lugnt pass, kanske ska prova på ett medelpass så fort min smärta i sidan försvunnit för baspasset idag kändes lite väl lätt! :/

Dagens träning: 55 minuter baspass, 476 kcal enligt pulsklockan! och 2,4 km promenad med vovvarna i kylan. Får plocka på mig lite mer kläder imorgon för va kallt idag och jag börjar bli förkyld :(

Nån annan som sitter framför Greys och gråter lite??


Dagens outfit!

2012-03-07 klockan 17:09:24

Någon gång måste va den första som man lägger ut dagens outfit! ;)

Älskar denna kombon av kläder! :) ser ni mina snygga converse? Blev ett par amerikansk inspirerade, de vita i läder va nämligen inte alla sköna eller snygga :S men dessa e en lätt 10!

Nu e jag hemma efter några timmar i stan. Lunchade och fikade så nu behöver jag ut och gå och gympa ikväll så man kan lägga sig med gott samvete :) blev lite handlat men de visar jag sen! För nu måste jag byta om och hämta hundarna och sen bege mig ut på en långpromenad i kylan innan det är dags att åka till Friskis och svettis för ett baspass!

Hur har er onsdag varit?


Sommardäck...

2012-03-07 klockan 13:08:43

Dagen på jobbet har gått fort och snart får jag gå hem :) eller då ska jag åka direkt till stan för att träffa Bitta. Blir att luncha lite och kika lite i affärer.

Ska till Nordea och se om jag hade några pengar på mitt konto där! De e uppsagt de kontot sen 1 år tillbaka men fick en lapp om att de fanns pengar där iaf? Konstigt men alltid tacksamt med lite extra pengar om så e fallet ;)

Bilden nedan visar de nya sommardäcklistorna som jag satt med igår kväll och färdigställde idag! Vilket arbete men nu kan alla komma och köpa billiga sommardäck hos mig :)


Wiiie!

2012-03-06 klockan 21:56:17

De funkade. Nu kommer de bli mer uppdatering när jag kan skriva från mobilen :)

Min dag började med en morgonpigg Tindra så var bara att gå upp!

Sen kikade vi på 2 avsnitt av Gossip girl innan vi gick på en härligt långpromenad i skogen och på landsvägen!

Väl hemma va de bara att duscha, göra mat och kika på lite mer gossip girl innan de va dags att jobba!

Eftermiddagen på jobbet gick fort. Hade en hel att göra. Dessutom kom företagets mini-PC som jag tänkt att låna framöver ;)

Efter jobbet har jag och pappa gjort iordning årets sommardäckslista. Det är en himlans massa dimensioner, fabrikat, priser och däcktyper så nu e jag helt slut i huvudet!

Så nu ligger jag här i sängen, huvudet bultar och ögonen e trötta så lika bra att sova så jag e pigg imorgon :)

God natt alla :)


Testar..

2012-03-06 klockan 21:49:15

Testar med lite mobiluppdatering. Får se om appen vill sig nu eller inte. Har seriöst raderat och installerat den 15 ggr den senaste månaden! :/

Har ni en bra tisdag? Själv ska man sova nu, e jättetrött och har huvudvärk idag igen :(


Måndag-måndag :)

2012-03-05 klockan 21:16:00
Veckorna går som sagt foooort! :P OCh BAJSBLOGG.SE som allldrig låter mig publicera bilder. Hatar inlägg utan bilder men va fan ska man göra när de inte funkar???? Eller e de bara jag som har detta problemet??

Måndag: Intervallträning med Johanna i spåret och jobba :)

Tisdag: Jobba, sen blev de lite tvtittande, en promenad med hundarna, boxpass med Ica och Johanna på friskis, handling på kvantum, sallad och film med Johanna efteråt!

Onsdag: Upp på RPM på morgonen och ett pass på gymmet med Ica och Johanna, god frukost, promenad med hundarna, tvtittande och jobbande!

Torsdag: Långpromenad med Tindra på fm, en riktigt skön runda, städade lägenheten innan de va dags att jobba! Efter jobbet hämtade jag pappa och mammas nya bil och sen va jag hos Malin och hälsade på en sväng, mkt trevligt :)

Fredag: Jobba, tvättade och städade bilen, promenad med hundarna, sen var de dags för The Fastback i Skövde. Åt amerikansk buffé och lyssnade på mitt favoritband, en mycket trevlig kväll med familjen och vänner :)

Lördag: Lite sovmorgon, va och kikade på husvagnar med päronen, sen på 2årskalas hos Nikki. Sen blev de filmkväll hos Ica och Polly. Kikade på "Tintin" men somnade efter halva. TYPISKT!! :/

Söndag: Jobbade åt Maggan, efter jobbet kom Julia och Joni och hälsade på! Sen kom Johanna och vi handlade tacos och de blev söndagstraditionen. God mat och film. Blev en drama ocg sen Harry Potter, men då somnade jag :P

Måndag: Jobba. VIlade efter jobbet, har haft en jävla huvudvärk hela dagen så blev en långpromenad med hundarna innan jag slappade i soffan. Nu e de "SMash" igen så nu ska jag kika på de :)

RSS 2.0