Shopping i London :)

2012-07-30 klockan 18:48:53
Ja min personliga favoritaffär är självklart Primark på Oxford Street. Man hoppar av vid Marble Arch på central line och sen ligger det när man kommer ut på huvudgatan! Bra priser, mycket bra utbud, massa folk och helt underbart :D Denna semestern blev de bara handlade av kläder på Primark. Ska egentligen inte köpa så mkt kläder men de blev lite denna gången också ^^
 
Primark Oxford street, kärlek i en butik <3
 
Självklart var jag tvungen att köpa OS-maskoten. De är ju bara OS i London 2012 en gång ;)
Blev 3 par skor också. Sandalerna kostade bara 3(!!!) pund paret, alldeles för billigt för att bara köpa 1 par ;)
Lite presenter i klädväg köptes också :)
Lite rolig till köket också, min cupcake-besatthet har inte lagt sig än :P
Goa pyjamasbyxor i prickigt, coola Englands-leggins och mina favoriter leopard-leggins i rosa, svarta, lila och blå :D
 
 
 
En långklänning som jag fastnade för. Kostade egentligen 13 pund men när jag kollade på kvittot efteråt så fick jag bara betala 5(!) pund, niiice :D 
Ett gäng t-shirt med roliga tryck, sovlinne och långtröjor. Blev även basic linnen och tröjor som jag inte tagit med på bild :) Älskar t-shirts med trycccck <3
Linneshort, leopard-kjol som är lång ibak och kortare i fram, svart långkjol som är lite genomskinlig och cupcake-pyjamasbyxor!
 
Blev en hel del småsaker inhandlat utöver detta men orkar inte ta kort på allt :)
 

Fint väder idag :)

2012-07-24 klockan 10:22:31

Lovande väder i London idag :)


Min vecka :)

2012-07-22 klockan 21:54:35
I måndags var det dags att gå tillbaka på jobbet! En vecka semester räckte inte,hade behövt några dagar att slappa på hemma. Spenderade fm med tvätt och småplock innan jag jobbade :)
 
I tisdags jobbade jag förmiddag. Efter jobbet tvättade jag, grejade hemma och på kvällen va jag hos Ica och Polly. Hanna va där också. Vi grillade och spelade kort och spel. Skrattade och hade de bra, en helbra kväll helt enkelt :)
 
I onsdags, torsdag och fredag har jag och hundarna varit själva så all tid jag varit hemma har jag spenderat med hundarna. I onsdags va Johanna och grillade också, och kikade på SOA och Malin och Tilda va förbi en sväng också :) Helgen har jag spenderat på jobbet. Igår på kvällen va jag hos Bitta, Gustav och Robban och chillade.
 
Och idag efter jobbet har jag städat och packat. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Dock e "mamma Mia" på Tvn och jag älskar den filmen så blir nog att kolla lite till på den ;) Får se om de blir nåt inlägg innan eller under London resan annars hörs vi på fredag :) ha en underbar vecka allihopa :)

Nedräkning!

2012-07-21 klockan 15:19:52
På måndag morgon är det dags att åka till min favoritstad LONDON! Tänk att de va 8 månader sen sist. Har iofs hunnit med en hel del resande emellan där så ska inte klaga!
 
Kommer nog bli några resor till London efter September då min kära vän Johanna antagligen ska flytta tillbaka dit och lämna mig här i Sverige :( En resa i Oktober/November e redan bokad, eller så fort RyanAir släpper flygbiljetterna! :)
 
Nån mer än jag som älskar London? :) Helt klart min favoritstad!
 
Vinterbild på Big Ben från Piccadilly :)
 
Lite bilder på mig och Johanna när vi va i London i November :) Denna gången är det jag och Zenita som ska åka! Ska bli så kul :D

Skyltar :)

2012-07-20 klockan 21:14:07

Älskar min lägenhet men Åhh va jag vill ha ett hus nu!

De skyltar jag köpt passar så himla bra in i de hus jag vill ha någon gång i framtiden! Vet precis hur jag vill ha de, speciellt köket :) självklart kan jag ha dem i lägenheten men jag har ju bara den gamla och mysiga stilen i köket.

När jag skaffar hus sen ska hela huset gå i shabby chic-stil :)

Va tycker ni om mina skyltar? Visst e de söta? :)


Make it or break it!

2012-07-19 klockan 17:52:34
Är en amerikansk serie(som alla andra typ^^) där man följer Emily, Kaylie, Payson och Lauren i deras vardag som elitgymnaster på "The Rock" träningsanläggning. Tillsammans kommer de att träna, tävla, kämpa, gråta, skratta, bryta ihop och växa upp - allt i jakten på en plats i det amerikanska OS-laget.
 
 
 
 
Seriens + & -
+ Emily. Underdog som chockar alla! Synd att hon lämnar serien innan säsong 3!
+ Kärleksparen. Emily och Damon är helt klart mina favoriter :)
- Lauren. Skapar intriger och förstör alldeles för mkt för de andra!
- Att säsong 3 bara fick 8 avsnitt och sen lades serien ner. Kändes som de skyndade på slutet och sen va de bara slut. Gillas inte :(
 
Mitt betyg: 3,5/5
 
Har du sett "Make it or breakt it"?

Lördag och söndag i Varberg :)

2012-07-19 klockan 11:51:00
Lördagen började med frukost i solen innan jag, Jocke, Adam och hans kompis åkte till träffen på Varbergs flygplats. Sen mötte vi upp mamma, min moster, faster och andra kusin och vi gick omkring och kikade på grejer. Blev en Sons of anarchy tröja handlat bara! :) Sen kom solen så då åkte vi tillbaka till campingen där Johanna va!
 
Min och pappas bil på utställningen :)
 
Resten av dagen solades de, käkade lunch och solade lite till! Va kanonväder verkligen :D <3
 
Kvällen spenderades på campingen med tacomys och skratt i regnet under taket. Va meningen att vi skulle ut med bilen men de regnade, va typ 3 timmars kö in till stan och dessutom slutade bromsljuset fungera på Pontiacen så vi stannade kvar på campingen och umgicks :)
 
Mys med kompisarna :)
 
Söndagen började tidigt med att plocka ihop och få in allt i husvagnen! Sen va de bara att checka ut och bege sig iväg hemåt. Blev ett stop på Burger King där det va omöjligt att parkera :P Sen åkte vi nån liten jävla väg hem. Va sådär kul men de fick gå :P De andra 3 va slöa eftersom du hade druckit 2 dagar i rad så de låg och halvsov i sätet :P
 
Släppte av Niklas och Mattias och sen hem och plocka ur alla saker. Fy fan va grejer jag hade köpt och med mig :( Blev mkt att plocka upp. :P Väl hemma så blev de att tvätta, plocka och sen va Z förbi en sväng och vi pratade lite sen va de bara att sova, va så jävla trött!
 
Mina saker från husvagnen :P

Torsdag och fredag i Varberg!

2012-07-18 klockan 22:03:40
Torsdagens förmiddag spenderades i Varberg centrum med mamma, pappa, mina kusiner, min faster, hennes gubbe, min moster och hennes gubbe. Och självklart hundarna ;)  Hittade lite smått och gott som vanligt Va riktigt bra väder också, så vi satt en sväng i parken och njöt hela gänget!
 
Tyson vaktade mattes bil <3
 
Sen åkte jag, mina kusiner, moster och faster till Träslövsläge och Tre Toppar. Där avnjöt jag en grekisk special. Delicatoboll, marängsswiss och melon valde jag som är toppad med grädde, färska jordgubbar och gräddbulle. MUMMMMA! :D Älskar deras glass!
 
Grekisk special på Tre toppar :)
 
Spenderade eftermiddagen på en filt med hundarna och min kusin och solade och sov om varannat. Sedan kom det värsta åskskuren och spöregnade så vi fick vänta lite med den årliga tipspromenaden. Sen var vi ca 30 personer som följde efter Siw på tipspromenaden runt campingen! Jag fick 10 av 12 rätt dock fick jag fel på utslagsfrågan :/ Sen grillade vi hos mina kusiner :)
 
Efter regn kom de regnbåge :)
 
Och sen blev de fint väder :)
 
Skulle egentligen åka hem denna dag för att se Winnerbäck. Nu blev de tyvärr inte så :(
 
Fredagen började tidigt. Jag och min moster hämtade Johanna på stationen när hon kom med tåget från Gbg och vi åkte till Ullared. Mkt mindre folk och de blev lite handlat denna dag också ;) Farligt när Ullared e så nära! Sen hämtade vi Niklas och Mattias vid stationen och vi åkte till campingen.
 
Blev lite grejande att få plats 4 personer i min lilla husvagn men de gick. Sen käkade vi en pizza hos mina kusiner och de andra drack medans jag drack cola ;) Jag, Johanna, Mattias, Niklas och Jocke tog min underbara pärla och plockade upp Annelie för att delta i Wheels and Wings crousingen som går igenom Varberg. Min favoritcrousing utan tvekan! :D Va en riktigt rolig kväll med hög musik, fina bilar, underbara vänner och ett glatt besked från pappa att han nu också har köpt en Pontiac Bonneville fast en 1958 som råkar vara både hans och min drömbil. Om vi är lyckliga nu och vill ha hem bilen typ nu? JAAA! :D
 
Kvällen avslutades på Burger King och framme på campingen så däckade vi nog allihopa. Heeelt slut efter en lång och rolig dag :)
 

Tisdag-onsdag i Varberg :)

2012-07-16 klockan 13:24:00
Tisdagen bjöd på regn, regn och ännu mer regn! Så jävla tråkigt väder så jag, mamma, min faster, min kusin och hans tjej åkte till Ullared. Och vi va inte ensamma. Fy fan va mkt folk! :/ Tog väl ca 45minuter att köa för att betala! Men ändså blev de lite handlat, konstigt nog ;)
 
 
Väl tillbaka på campingen blev de att chilla och plocka lite med alla saker :) På kvällen grillade vi lite korv hos mina kusiner i deras stuga och pratade och skrattade!
 
Onsdagen bjöd på regn på morgonen men sen blev de uppehåll och vi tog 2 bilar och åkte till Falkenberg. Där blev de att gå i några affärer innan vi åkte till Burger Inn. De har seriöst en massa olika hamburgare med diverse tillbehör på. Asmumsigt :D
 
Sen gick vi i några mer affärer och sen åkte vi tillbaka till campingen där jag och min kusin halvsov i solen med hundarna. Blev riktigt fint väder, dock blåste de :( På kvällen blev de bergmys med allihopa. Dock va de dåligt väder men de regnade inte förrän vi va tillbaka. Men smakade gott med räkor på berget mot havet :)

Casa Fia. Eller husvagn a la Fia ;)

2012-07-10 klockan 18:15:14
Välkommen in i mitt hem för denna veckan :) Min blåa lille husvagn. Eller så liten är den inte. Inte för en person iaf ;)
 
Välkommen in :)
 
Delen där man kommer ini husvagnen. Där kan man sitta och filofisera lite om man känner för de :) Och en ljuskrona på de ;)
 
Mitt lilla kök :)
 
Min lilla lilla toalett :)
Bra med lite förvaring så man blir av med lite grejer :)
 
Prinsess-bädden :)
 
Som ni märker så kör jag på Amerikansk tema. Blått, vitt och rött. Lyckas överallt förutom på toan för den är rosa ;)
 
Så va tycker ni om min lilla husvagn? Ser den mysig ut? :)
Personligen så älskar jag den. Den är inte ny och värsta modern. Den är gammal, mysig och passar så otroligt bra ihop med bilen :)

Semester :)

2012-07-10 klockan 18:06:24
Igår vid 15-tiden åkte jag, mamma och hundarna iväg i min bil med husvagn och pappa med sin bil och husvagn ner till Varberg. Vi åkte en mindre väg över Falköping, Ulricehamn och Borås men den är så mkt lättare att köra på än motorvägen över Göteborg. E någon mil längre men de spelar ingen roll :)
 
Dags att åka hemifrån :)
 
Ett piss och fikapaus blev de efter Ulricehamn annars gasade vi på ganska bra. Jag ville bara fram och de va varmt för både oss och hundarna i bilen!
 
Fikapaus utanför Ulricehamn. De blåa ekipaget är mitt och de rosa är pappsens :)
Tindra sov gott på mammas arm :)
 
Väl framme i Varberg och Getteröns camping kom regnet :( Så va bara att greja med husvagnen och diverse grejer innan vi gick bort till min faster och hennes familj stuga där vi åt pizza, pratade och spelade spel! Myskväll :) Sen va de bara att sova. Prinsessan på ärten är jag. Har supergoa madrasser, sen har jag tagit min översta madrass till sängen hemma så har en 180 säng längst bak i husvagnen! :)

Suck! :(

2012-07-07 klockan 15:51:17
Skrev ett lååångt inlägg igår och trodde de hade publicerats. Icke :( Har vart en bra vecka so far. Hämtade husvagnen i söndags så den är hemma nu :) Varit ledig onsdag-fredag. Rena lyxen för mig som aldrig e ledig vardagar! Har spenderat dagarna med mamma, hundarna, städande av husvagn, packat husvagn, städande av lägenheten, tvättande, promenader med hundarna, minigolf med Hanna, Ica och Polly, Törebodafestivalen och tAKIDA med världens bästa Malinar ;) :D 
 
Igår va jag hemma från Tbodafestivalen, har ett 3-dagarspass men de regnade och åskade så jag sket i de. Tyson är dessutom så himla åskrädd så han låg i min famn hela kvällen och skakade som ett asplöv min älskade lille prins <3 Tänk om jag hade lämnat honom själv hemma då, de hade inte mitt samvete klarat :( Tindra låg och sov så gott när hela huset skakade av dundret utanför. 
Fick en trevlig överraskning när jag kom ut i köket när regnet och åskan lugnat sig. De hade regnat in, va blött på hela köksbordet :( Hoppas bara att mina grejer på vinden klarade sig!
 
Idag är det arbetsdag som gäller. Snart dags att sluta tom. Har haft så sjukt mkt att göra. Märks att man har mkt att sköta för jag har seriöst haft fullt upp idag, papper, kunder och en massa annat småpyssel. Man har ju kontoret på ett visst sätt och när de andra jobbar så rör dom till de på ett sätt som man inte är van vid. Men nu är mitt kontrollerade kaos tillbaka. Iaf för idag och imorgon, för sen är det dags för semester igen :)
 
På måndag är det dags att koppla på husvagnen på Pontiacen och dra sig neråt mot Varberg och Wheels and wings för en härlig vecka! Kommer dock åka hem för att kika på Lars Winnerbäck på torsdagskvällen för att sen plocka med mig Johanna och åka ner igen på fredagsmorgonen :D Kommer bli en awweeesome vecka. Dessutom är det bara 2 1/2 vecka kvar tills jag och Z åker till London. Känns livet helt okej nu? OJA!
 
Ne nu måste jag stänga :) Ha en bra lördag allihopa! PS. BLOGG.SE SUUUGER! Kan fan aldrig ladda upp några jävla bilder, irriterande!!!!!!!!!

Rookie blue!

2012-07-04 klockan 23:35:01
Senaste favoriten i samlingen. Är inne på sin tredje säsong nu och jag väntar med spänning på nästa avsnitt :)
 
Serien handlar om en grupp nyutexaminerade polisaspiranter gör sitt bästa för att klara av sina nya roller i Torontos poliskår. Varje dag upplever de polisyrkets farliga sidor samtidigt som de måste tackla sina vänners och familjers oro och förväntningar. (info lånad från tv11)
 
Huvudkaraktärer:
Andy McNally: serien huvudpersonen. Hon drivs av viljan att göra det rätta.Andy är den mest positiva personen på arbetsplatsen eftersom hon vet att jobbet går i första hand.
 
Dov Epstein: Han är ofta visat sig vara ALLT FÖR IVRIG att engagera sig i allt, även när det inte är nödvändigt för honom att göra det. Denna egenskap har fått honom i trubbel många gånger, så mycket så han har blivit tillsagd att "sakta ner".
 
Traci Nash: Lugnet i stormens öga och fulländad förtrogne är Traci ankaret för hennes kollegor. Hon är också praktisk och ansvarstagande. Hon är en ensamstående mamma att försöka hitta balansen mellan hennes arbete och hennes familj.

 
Chris Diaz: Han ses ofta som tar "av boken" metoden. Han tror på befälsordningen, efter order att göra det rätta och framför allt, tror han på att försvara de svaga. Trots detta till synes goda egenskap, gör det honom inte att ta initiativ.
 
Gail Peck: Under hennes frätande yttre är Gail sårbar och känner sig ensam. På grund av hennes kopplingar till högt uppsatta tjänstemän inom polisen att hon ses ofta av andra som att få förmånsbehandling. På grund av detta, känner hon behovet av att bevisa för sig själv och andra att hon kan göra jobbet utan hjälp, vilket ytterligare isolerar henne.
 
Seriens + och -
+ Spännande avsnitt med olika sorters brott
+ Alla roliga och sarkastiska pratstunder mellan asprianterna och överbefälen
+ Sam och Andy, käääärlek :)
- Finns nog inget att klaga på alls helt ärligt :)
 
Betyg på serien: 4,5/5. :) KOLLA IN DEN!
 

"Elsas Värld"

2012-07-02 klockan 21:40:06
När jag åkte hem från Ukraina så läste jag "Elsas mode" och "Elsas värld". Visste att TV3play hade gjort en serie av böckerna, "Elsas värld". Så när jag kom hem så plöjde jag igenom de 20 avsnitten på en dag! De var ca 14 minuter så gick ganska så fort, sen spolade jag lite ibland när jag tyckte de va pinsamt ;)
 
Tyckte Ellen Bergström var bra i sin roll som Elsa. Och Joakim Nätterqvist som Hugo, hade inte förställt mig honom som en Hugo men han passade bra ;)
 
Va några saker jag störde mig lite på i serien:
- Elsa är klumpig i boken men i serien är hon otroligt klumpig och ständigt nervös!
- I boken är Maria hennes bästa vän, i serien är det Johan, stöööörigt!
 
Dock e böckerna sjääääälvklart mkt mkt bättre så jag tycker ni alla ska läsa dom! Har precis börjat på den tredje boken "Elsas hemlighet" :)
 
 
Senaste boken :) Nån annan som läst böckerna om Elsa Gustavsson?
 
Jag ger serien en 3/5 och böckerna 4/5 :)

RSS 2.0